Aihe

BLM saa entistä vähemmän sympatioita jopa vasemmiston leirissä

Anonyymi

Onkohan BLM-mellakoista kärsineitä ja sitä riehumista vierestä seuranneita vasemmistolaisiakin jo liikaa, ettei paskaa enää voida peitellä peiton alle?
Newsweek julkaisi jo pitkään jatkuneen riehumisen edelleen jatkuessa ensimmäistä kertaa BLM-kriittisen artikkelin, jossa asioista vasta aletaan puhumaan niiden oikeilla nimillä. Niin kuin olisi pitänyt tehdä jo ajat sitten ja alusta lähtien.

Eivätkö voineet tehdä niin aikaisemmin presidentivaalien alla vai mitä ihmeen peliä tämä BLM oikein lopulta on vasurimedioille ja -poliitikoille?

https://www.extrauutiset.com/newsweek-media-ja-poliitikot-auttoivat-antifaa-mellakoimaan/

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Oma valtamediamme oli tässä leikissä täysillä mukana, ilman kritiikin häivääkään. Valtamediaamme voidaan siis hyvällä syyllä sanoa valemediaksi, eikä se tule virheitänsä myöntämään saatika sitten korjaamaan.

   "Äärivasemmiston agitaattorit onnistuivat usean kuukauden ajan kääntämään todellisuuden päälaelleen tuottamalla disinformaatiota, jonka valtamedian toimittajat nielivät purematta. Newsweek mainitsee valtamedian valeuutiset, joissa ”tunnuksettomista poliisiautoista” kaapattiin ihmisiä kaduilta.

   Poliittisesti korrektit toimittajat jakoivat nämäkin kritiikittä, ja vasemmisto -Suomessakin- huusi kurkku suorana ”fasismista”, jonka Trump on tuonut Yhdysvaltain kaupunkeihin.

   Tosiasiassa kaikki rikkeisiin syyllistyneet -ja siksi pidätetyt- mielenosoittajat vietiin asiallisesti poliisiasemille, sakotettiin, ja vapautettiin normaalissa järjestyksessä."

   - Ekstrauutiset.

  • Anonyymi

   Kyllä ylilyönti oli niin selvä. Hyvä, että vastamedia edes yritti kertoa totuuttakin. Valtamedia on liian keskittynyttä ja sen toimijoiden intressit liiaksi samoja.

   • Anonyymi

    Onneksi on vastamedia, se kertoo nykyään todella monessa asiassa sen mitä valtamedia tietoisesti jättää kertomatta(eli siis valehtelee).


  • Anonyymi

   Suomessa hallitus sympatiseeraa edelleen. Harmittelee vain, ettei kuolonuhreja ole tullut enempää.

  • Anonyymi

   Muistattehan että Suomen pääministeri antoi kaiken tukensa tälle BLM liikeen poliittiselle mellakoinnille. Mielestäni se oli skandaali.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Työttömyyden loputtomasta piinasta eroon?

   Olen hyvin kouluttautunut . Omaan useita tutkintoja. Ikää on 56v. Jäin 3v sitten työttömäksi, sen jälkeen olen hakenut yli 150 työpaikkaa tuloksetta
   272
   6768
  2. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   103
   4084