Aihe

Ei ihme että verot ovat tapissa, korruptio

Anonyymi

Julkisia hankintoja ei kilpailuteta, kuten kuuluisi, vaan verovaroja tuhlataan omaksi ja lähipiirin hyödyksi ja kaikkien muiden vahingoksi.
https://yle.fi/uutiset/3-11763290

Mitenkähän paljon on vielä paljastumatonta korruptiota tässä maassa...

Saatanan siat ja verovarojen tuhlarit!

11

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Bidenmaista toimintaa

  • Anonyymi

   Jokainen varastaa kun on sellaisessa asemassa että voi itse tehdä tiliä hankinnoilla. Joko saa lahjuksia tai myy hankittuja laitteita. Jostain koulusta hävisi tilattuja tietokoneita suuri määrä. Joko ovat löytyneet.

   • Anonyymi

    Ei varasta kuin sellaiset, joilla on rikollinen mielenlaatu. Kunnon ihminen ei varasta!


  • Anonyymi

   Helsinki on aivan korruptoitunut ja saastunut kaupunki, eliitti nilkki joukko vain nauttii luottamusta ihme ja kumma?

  • Anonyymi

   Tässä linkki erääseen tapaukseen vuosien takaa. Tämä ei lopu jos ei saada jotain valvontaa hankintoihin. Johtajat eivät ole luotettavia näissä asioissa. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005145389.html

   • Anonyymi

    Taisi sähkönsiirtohintojen valvontahommakin mennä persiilleen korruption takia. Poliitikot veljeilevät aivan liikaa yritysten kanssa ja syntyy epäterveitä liittoja, tavallisen kansalaisen vahingoksi!!


  • Anonyymi

   Länsimetro, stadionin korjaus, valtaisat kustannusylitykset. Siinä monet toimijat ovat mättäneet rahoja taskuihinsa vauhdilla. Mediassa tarkoituksella siirretään huomio kiireesti erilaisiin kissojenristiäisiin, kun alkaa paljastuksia rötöksistä putkahdella esiin.

   • Anonyymi

    Monetko talolaudat stadionilta katosi. Joskus pitäisi tehdä inventaario tilatuista ja käytetyistä tarvikkeista. Tuleeko paljonkin hävikkiä vai toimitetaanko alunperinkin eri osoitteeseen. Tämä taitaa olla rakennushommissa hyvin yleistä.
    Oulussa rakennettiin jopa ylimääräinen huoneisto pienentämällä muita asuntoja.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Korruptio on oma risukasansa, minkä tutkintaan ei näytä olevan suurta innostusta.

   Toinen juttu on sitten verokeinottelu; paratiisisaaret, omaisuustuloverokeinottelut ja muut veronkiertoon liittyvät selvittämättömät porsaanreiät.

  • Anonyymi

   Näin toimivat kaikki vallan huipulle ängenneet rosvot. Sipiläkin päätti miljoonien valtionavuista lastensa Cempolikselle ja väitti kivenkovaan, ettei hän vaikuttanut asiassa mitenkään. Ei tullut syytteitä. Ja nyt kun jäi valehtelusta kiinni, että oli hakattu henkihieveriin kadulla, oli vallanpitäjien ainut suuri huoli se, että miten valehtelun todistanut video pääsi julkisuuteen.

   Sipilän kaltaisten immuniteetti lakia kohtaan on verrattavissa sellaiseen, että rysän päältä kiinni jäänyt raiskaaja vapautuu syytteistä sanomalla, "En ollut mitenkään osallinen koko tapaukseen."

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Suomeen julistettu poikkeustila

   Ulkonaliikkumiskielto pikapuoliin.
   Maailman menoa
   277
   6356
  2. Hallitus sekaisin kuin seinäkello, olis kuitenkin pitänyt ottaa se Nyrkki

   Yle: Toisen asteen rajoitukset saavat hallituksen rivit rakoilemaan. "Nuorisojärjestöt vaativat koronanyrkkiä: Onko tilanne kenenkään hallussa?" Ris
   Maailman menoa
   214
   4538
  3. Helsingin Itäkeskuksessa maskipakko, valvotaanko sitä?

   Itiksessä on nyt maskipakko mutta valvotaanko sitä mitenkään? https://www.itis.fi/fi/ajankohtaista/kauppakeskuksessa-maskipakko
   Maailman menoa
   211
   3906