Aihe

Rasismi- syyttely on henkilökohtaista vainoa!

Anonyymi

Yhdysvalloissa eräs ESPN- urheilukanavan selostaja joutui rasismi- syytöksen kohteeksi, pakotettiin eroamaan työstään ja koko hänen työuransa tuhottiin.

Mietitte varmaan, mitä kauheaa tuo selostaja oli mennyt tekemään? Tuo valkoinen mies oli tennisottelua selostaessaan maininnut, että huippupelaaja Venus Williams( musta nainen) käytti sissi- taktiikkaa.

Mitä rasistista tai muutakaan halventavaa oli tuossa kommentissa? Katsokaas englannin kielessä sissi- sana on ” guerilla”! Joka muistuttaa gorilla- sanaa, jonka voi tulkita mustien pilkkanimeksi. 😉

Tällaiseen hulluuteen ja suoranaiseen pahuuteen on länsimaissa menty rasisimi- hysterian kanssa. Totisesti vasuriarvomädätys on saavuttanut huippunsa, kun ihmisen koko elämä pilataan täysin feikin syyn takia!?

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Lisäys.

   Tuon urheiluselostajan vainon aloitti mikäs muu kuin vasurilehti( entinen laatulehti) New York Times. Sen toimittaja siis kuuli ja tulkitsi väärin selostajan ilmaisun. Jopa tahallaan!

   Nimittäin sissi- taktiikka- ilmaisua on käytetty ennenkin tenniksessä, mm. Agassin tapauksessa. Nyt vain ilmaisu on muka rasistinen, kun kohteena on musta pelaaja ja kun guerilla- sana ihan muistuttaa gorilla- sanaa!?

   Huhhuh...

   • Anonyymi

    Tässä uusi kiero juonne juttuun!

    Tuo urheiluselostajan katala lynkkaus tuli esiin, kun NYT-lehti puolusti omaa tiede- asiantuntijaansa rasismi- syytöksiltä. Tuo asiantuntija oli puhunut selvästi rasistisesti ja käyttänyt jopa n- sanaa!

    Mutta NYT-päätoimittajan mukaan mitään kovin rasistista ja pahaa ei muka tuo lehden tilausasiantuntija ole sanonut? Valheellisuus ja väärämielisyys huutaa Taivaisiin asti!

    Kuten AINA, kun on kyse nykyvasureista ja heidän valtamedioistaan...


  • Anonyymi

   Missä on tässä tapauksessa tuon urheiluselostajan oikeuksien puolustajat valtamediassa. Hänhän on myös toimittaja!

   Mutta koko juttu pimitetään valtamedioissa, kun urheilutoimittajan vainoajana on kuuluisan vasurilehden toimittaja.

   Että selkaista lehdistönvapauden puolustamista tällä kertaa...

   • Anonyymi

    Toimittajalla ja toimittajalla on eroa vasurimedian mielestä...


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   136
   6044