Aihe

Kulmuni oli oikeassa

Anonyymi

Pahaa tekee kun katsoo Keskustan menoa. Kulmuni oli ihan oikeassa, kun halusi Keskustan pois hallituksesta.

Marinin mukaan Kulmuni oli maanvaiva. Varmasti olikin, kun hän ajoi keskustalaista politiikkaa.

Nyt on puikoissa supikoira Saarikko, joka juoksee vihervasemmiston perässä kiltisti. Ei kannata ihmetellä, miksi kannatus sukeltaa kuntavaaleissa. Miksi joku Keskustaa äänestänyt äänestäisi sitä tällä hetkellä? Sama kuin ampuisi itseä jalkaan, vihervasemmiston politiikka tuhoaa keskustan äänestäjät!

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Aloittaja on ihan oikeassa, Kulmuni ei olisi lähtenyt , eikä näyttänyt vihreää valoa, niin kuin Saarikko painoi vihreää suomen ottamalle velalle muiden maiden puolesta, järkyttäväksi tekee sen , kun sanoo sen olevan suomen etu, mutta kertoo paljon vastuun kannosta laistaminen Kulmunin jättämästä ministeri salkusta, vaikka niin kuuluisi puheenjohtajan tehdä.

  • Anonyymi

   Keskustan sisällä on ihan oma pandemia ja se on niin muuntuva kaikkeen vihreiden nyökyttelyyn hallituksessa, eikä näytä kenttäväen antamat lääkkeet auttaa mitään, vaan epidemia on leviämisvaiheessa hallitsemattomasti.

  • Anonyymi

   Keskusta tuhosi itsensä lähtemällä Kokoomuksen kelkkaan

  • Anonyymi

   Keskustan Saarikon pitäisi ottaa keskustalle oma linja, eikä vaaan nuoleskella persuja.

   • Anonyymi

    Perussuomalaiset ei ole määrittelemässä keskustan linjaa hallituksessa, vaan sen tekee kaksikko Saarikko/Kurvinen ihan omasta älykkyydestä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Perussuomalaiset ei ole määrittelemässä keskustan linjaa hallituksessa, vaan sen tekee kaksikko Saarikko/Kurvinen ihan omasta älykkyydestä.

    Kyllä me kenttäväki ihmeteltiin että lähdettiin punaviher hallitukseen. Sipilän politiikka oli jopa köyhille parempi. Olisi pitänyt Sipilän hallituksella ottaa Halla ahon porukka mukaan,eikä taipua seteliselkärankaisia luomaan ,ostamalla siniset ,samoin kuin skyp aikoinaan.


  • Anonyymi

   Keskustapuolueelle tampereen Kebab maahamuuttaja töihin saatte pitää varanne
   ettei lipsauta nyrkillä naamaan ihan oikeesti

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   174
   9458
  2. Mistä ihmeestä te saatte voimaa

   En jaksa enää tätä koronaa. Tuskin olen ainoa ja voisi sitä pahemminkin olla, mutta en silti enää jaksa. Aloitetaan nyt vaikka sillä, että minulla on
   Maailman menoa
   368
   7151
  3. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   361
   4559
  4. Miksi suomalaiset eivät lähde mellakoimaan kaduille?

   Minä pitkän työuran ravintolayrittäjänä tehneenä ja kohta kotini, kesämökkini ja yritykseni menettäneenä, olisin valmis lähes mihin vain, seurauksista
   Maailman menoa
   255
   2473