Aihe

Perinnemedia on saanut kirittäjäkseen kansalaisten suoramedian

"Yksittäisistä nettiprofiileista ei pysty päättelemään, esittävätkö kirjoittajat omia mielipiteitään vai toimivatko he ylhäältäpäin tulevien käskyjen mukaan jopa maksusta." - Suomen Kuvalehti

...
Tänään perinteellinen media, itseään kutsuen laatumediaksi - käy kovaa informaatiosotaa, muun muassa yhteiskuntamallien itä-länsirintamalla, ollen niin sanotusti 'West trolling manipulation' |1 -ilmiöistä oiva esimerkki.

A - Perinnemedia on saanut kirittäjäkseen kansalaisten suoramedian - sen kehittyessä voimallisesti -yritysten ja erehdysten kautta

Laatumedia harjoittaa jo yhteyttä lukijoihin, aiemmin ollen mielipidepalstoja printtimediassa. Printti tekee nyt kuolemaa, jo vähintäänkin ympäristönäkökulmaisten vaikutteiden ohjaamana.

Nyt pelaa digimaailma ja verkostot, ja tässä sosiaalinen media suorine kansalaiskanavineen saa tasoitusta, jota tosin nyt yritetään torpata, vaientaa kuin sensuroida -syinä eittämättömät ylilyönnit sen omassa some-tuotekehittymisessä, mutta laatu kasvaa.

On alkanut kamppailu tiedon hallinnasta ja perinnemedia sättii jo voimallisesti suoraa kansalaismediaa populisteiksi, ellei jopa valhemediaksi.

Kansalaisen tiedollista laatua testataan ja harjoitellaan jo laatumediassa ja tämä HS-kommentointi on eräs esimerkki, jossa perinnetoimittajat omalla tarkoitushakuisuudellaan moderoivat lukijoiden "ylilyöntejä tai kiusallisuuksia" - lukijoiden osuessa todellisuuteen.

Välikädellinen tiedonvälitys käy taisteluun, ja nyt se esiintyy erityisvoimakkaana kommunismin pelkona - jotenkin '(uus) mcCarthyism' inä' - eli idän ja lännen välisen vastakkainasettelun |2 kiihdyttämisenä.

Esimerkkeinä näistä vastakkainasettelun lietsomisista toimivat Venäjä ja Kiina

Nro 1: Yksityishenkilönä Aleksei Navalnyin tukeminen Venäjän johtoon
Nro 2: Hiukan maltillisemman sättimisen kohteena on maailman jatkuvuudellaan pisin korkeakulttuuri - kiinalaisuus, jonka kommunistinen yhteiskuntajärjestys "kapitalismissaan" on erityisen mediapainostuksen kohteena.

Nämä eivät jää lukijoilta huomaamatta ja näin onkin syntynyt laajaa keskustelua suorissa kansalaispiireissä >
..
|1 ~ https://www.tiede.fi/keskustelu/75566/ita-lansiottelu-lahestyy-west-trolling-manipulation-puree - [TIEDE - asettanut kommenttien julkistuskiellon!]
|1 ~ https://www.tiede.fi/keskustelu/78832/idan-ja-lannen-valinen-vastakkainasettelu-kiihtyy?changed=1612171451 - [TIEDE 49|189 - (53) 11113]

.
HS: "LEHDET JA YLE SEISOVAT YHDESSÄ"
~ https://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000007769036.html -
.

Välikäsitoimittajien on syytä kiinnittää huomiota niin näkyviin kuin näkymättömiin tekijöihin, eikä liputtaa suoraviivaisesti vain sellaista, mikä istuu läntiseen pirtaan!

B - Ovathan nämä läntisen ideaaliyhteiskunnan demokratia, oikeusvaltioperiaate kuin sananvapaus sellaisia ominaisuuksia, että ne pitää lännessä opiskella ensin itselleen hyvin, jotta osaa niiden sääntöjen mukaan myös toimia.

Perinnemedian tehtävä ei ole suitsuttaa omaansa - vaan olla puolueeton, huomioiva ja tasapuolinen tiedon - ja | tai informaation jaossaan

On huomattavaa, että lukijoiden yleistietämys on keskimäärin kasvanut suuresti, vaikka äärimmäisitsekkäitä 'reviiripuolustajia' on myös yhä enemmän - ihmisiä, jotka puolustavat omaansa - omien rajojensa sisällä.

Mediakin on omalla reviirillä - kilpenään läntisen mallin ideaali:

Sananvapaus, oikeusvaltioperiaate ja demokratia, mutta samaan aikaan media manipuloi, moderoi ja sensuroi itselle "vieraita ajatuskulkuja" - ne eivät sovi siihen maailmanmalliin, jota lännessä suitsutetaan ja opastetaan huomattavalle enemmistölle - maailmallisesti.

Perinteellinen laatumedia käy kovaa vastakkainasettelun taistelua "väärämielisiä", populisteja kuin valheita vastaan

Mikä onkaan aina valhe - tämä on jo tutkimuksen arvoinen asia, sillä läntinen yhteiskuntajärjestys on kolonioiden jälkeisellä ajalla kumuloiden paljolti luonut nykyiset ympäristöongelmat ja nykymallisella yhteiskuntajärjestyksellä ne eivät enää oikene - riittävän nopeasti.

Miten laatumedia asemoituu nykyisessä elintilassamme luotettavien instituutioiden top tenissä? Tämän mediaväki tietää erinomaisen hyvin, sillä he tutkivat sen.

Sekin on selvää, että kansalaisten suoramedia nousee, silti me tarvitsemme oikeasti tutkivaa journalismia. Arvattavasti kansalaisten luoman Bellingcat' in nosto tutkivaksi journalismiksi ei tyydytä suuria kansajoukkoja.

Nythän Bellingcat voisi puolueettomasti tutkia tämän Case Navalnyi' n. e

..
EKSTRA
Yle-otsikko-ote: ~ https://yle.fi/uutiset/3-11761883 -
"Tänään on iso päivä Venäjällä – syöstäänkö Vladimir Putin pian vallasta?"

...
23426

54

76

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Monet kirjoituksesi ovat saaneet pohtimaan, tienaatko niillä hyvin?

   • Anonyymi

    Jaa, nyt meni kyllä kommenttini "Monet kirjoituksesi ovat saaneet pohtimaan....", väärään osoitteseen. Kuva hämäsi. Olisi pitänyt lukea juttu kunnolla ja katsoa tarkemmin. Sori.

    ...Asiaahan tuo kaikki oli.


   • Anonyymi

    Ilkka Luomalla rupla kommentista.


   • Anonyymi

    Tuskin noista tienaa, kuka tai mikä olisi maksaja? Ainoa, mitä noista voi saada on mainetta hyvänä ajankohtaiskirjoittajana, ja jos se riittää "tienistiksi", niin mikä ettei ...?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ilkka Luomalla rupla kommentista.

    Ainakin ruplutusta riittää ;-)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ainakin ruplutusta riittää ;-)

    Laatutekstiä pukkaa useasti.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Laatutekstiä pukkaa useasti.

    Tällaista emme ole vielä nähneet.


  • Anonyymi

   Laadukasta kirjoitusta on helppo lukea.

   • Anonyymi

    Toimii myös päinvastoin. Näiden trollien diipadaapa sekavaa sillisalaattia, josta fakta puuttuu kokonaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Toimii myös päinvastoin. Näiden trollien diipadaapa sekavaa sillisalaattia, josta fakta puuttuu kokonaan.

    Tuohon voisi saada jonkun avaukseen liittyvän esimerkin. Ei täällä kannata antaa tuulen heilutella huulia - eli tyhjyyksiä puhua. Perustelehan hiukan.


   • Anonyymi

    Samaa mieltä, veikkaan että näillä Luoman avauksilla on paljon lukijoita? Näiden avauksien lopussa on aina luku, olisiko se lukuavausten lukumäärä?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Toimii myös päinvastoin. Näiden trollien diipadaapa sekavaa sillisalaattia, josta fakta puuttuu kokonaan.

    Tämä sama trollijonglööri tuntuu asuvan näillä Ilkka Luoman tekstiavauksissa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tämä sama trollijonglööri tuntuu asuvan näillä Ilkka Luoman tekstiavauksissa.

    Heh heh - jonglööri tai ei, mutta Luoman diipadaapasta puuttuu fakta.


  • Anonyymi

   Yhteiskuntaluokista eliitti, joka muodostuu yrityksistä, poliitikoista, virkamiehistä ja oikeusvaltion rakenteista, ovat yhteiskunnan hyväosaisia. Tätä hyväosaisuutta, rikollisuuksineen, valtamedia puolustaa puolitotuuksilla ja valkopesupropagandalla.

   Suomen vankilat eivät riittäisi alkuunkaan jos eliitin todellinen toiminta käsiteltäisiin puolueettomasti päivänvalossa.

   • Anonyymi

    Näin varmaan Putinin Venäjällä.

    Suomessa media on riippumaton valtaapitäjistä.


   • Anonyymi

    Aivan. Ostetaan Venäjältä ostopalveluina näitä vankeinhoitopalveluksia - erityisesti hyväosaisten rangaistuspaikoiksi.

    Suomalainen vankeinhoitopalvelu pullistelee asiakkaista. Käyttöaste on hyvän palvelutason vuoksi korkea ja lomat pyörivät mallikkaasti tulevan kännykkäseurannan vuoksi. Suomalainen vankeinhoitojärjestelmä on kuuliaisen esimerkillinen ja asiakasystävällinen. Osa asiakkaista on palveluiden kestokuluttajia palaten täysihoidon piiriin ennen talven pakkasia. Asiakaspalvelu on niin hoivayhteiskunnan mukaista, että osa asiakkaista viihtyy sisällä paremmin kuin ulkona.

    Radio Novan kuuntelija esitti erinomaisen idean. Se oli jalostettava kirjalliseen muotoon. Vankiloidemme käyttöasteet pullistelevat parhaaseen markkinatalousmalliin tuottaen kuitenkin veronmaksajillemme runsaat subventiotarpeet, koska vuorokausikustannuksia ei päästä loppuasiakkailta laskuttamaan edes jälkikäteen. Ehdotuksen mukaisesti on kannustettavaa suunnata tarjouskysely Venäjän vankilajärjestelmän viranomaisille. Voisivatko he markkinahengessä ottaa meiltä asiakaskuntaa vaikkapa puolella siitä kustannuksesta, mitä se meille Suomessa maksaa.

    Raiskaajat, murhaajat, pedofiilit ja muut härskin törkeään petokseen tai kavallukseen tuomitut (yli 10 meur) alan isot pojat kuittaisivat kulag-junalipun. Heavy user asiakaskunta saisi näin piristävää matkailua ja uutta tutustuntaa kansainvälisiin tapoihin ja vieraisiin kulttuureihin.

    Suomen valtio säästäisi Venäjältä ostetun vankeinhoitopalvelun myötä runsaat rahat ja saisimme vähemmän hairahtaneille väljemmät tilat täysihoitoloissamme. Isot pojat taas saisivat kansainvälistymistä. Venäjän laitoksissa kuulemma suositaan piristävää yksinäisyyshoitoa sekä sekasellejä vilkastuttamaan toverillisuutta, samalla voi kohentaa kätevästi vieraiden kielten taitoa. Kielikurssikin tulee ikäänkuin talon puolesta. Ateriat Venäjällä ovat liemipitoisia ja samaan hintaan saa pontevan laihdutuskuurin terveellisellä laatikko- ja kaaliruoalla.

    Tämä idea on syntynyt peruskansalaiselta, joka suositti "matkailu avartaa" periaatteella erityisesti raiskaajat ja pedofiilit Venäjälle, jossa sellitoverit hoivaavat punkkakumppanit venytys- ja "hieronta"-hoidolla vetreään kuntoon. Bonuksena ulkoistettavat asiakkaat saisivat pienen bonuksen ulkomaankeikasta maassa maan tavalla periaatteesta. Toverillinen yhteishenki rikastuttaisi muistelemaan tehtyjä rikoksia koppiystävien virkistäessä isällisesti, mitä mieltä he ovat alaikäisiin sekautujista ja raiskaajista. Venäläiset ovat hellän hienovaraisia erityisesti talousrikoksista tuomituille, erityisesti heille, jotka ovat niistäneet laittomasti tavallista kansaa lipevillä ja liukkailla lupauksilla ruusuisesta huomisesta.

    Arvoa kullekkin ansioidensa mukaisesti. Kotimaisten mukavuuslaitoksien arvostus nousisi kohisten ja pyrkyä uusille "opintoretkille" ei hevin syntyisi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Näin varmaan Putinin Venäjällä.

    Suomessa media on riippumaton valtaapitäjistä.

    Hyvin voimakkaalla manipulaatiolla. Puhutaan laajasti West trolling manipulation -ilmiöstä!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Aivan. Ostetaan Venäjältä ostopalveluina näitä vankeinhoitopalveluksia - erityisesti hyväosaisten rangaistuspaikoiksi.

    Suomalainen vankeinhoitopalvelu pullistelee asiakkaista. Käyttöaste on hyvän palvelutason vuoksi korkea ja lomat pyörivät mallikkaasti tulevan kännykkäseurannan vuoksi. Suomalainen vankeinhoitojärjestelmä on kuuliaisen esimerkillinen ja asiakasystävällinen. Osa asiakkaista on palveluiden kestokuluttajia palaten täysihoidon piiriin ennen talven pakkasia. Asiakaspalvelu on niin hoivayhteiskunnan mukaista, että osa asiakkaista viihtyy sisällä paremmin kuin ulkona.

    Radio Novan kuuntelija esitti erinomaisen idean. Se oli jalostettava kirjalliseen muotoon. Vankiloidemme käyttöasteet pullistelevat parhaaseen markkinatalousmalliin tuottaen kuitenkin veronmaksajillemme runsaat subventiotarpeet, koska vuorokausikustannuksia ei päästä loppuasiakkailta laskuttamaan edes jälkikäteen. Ehdotuksen mukaisesti on kannustettavaa suunnata tarjouskysely Venäjän vankilajärjestelmän viranomaisille. Voisivatko he markkinahengessä ottaa meiltä asiakaskuntaa vaikkapa puolella siitä kustannuksesta, mitä se meille Suomessa maksaa.

    Raiskaajat, murhaajat, pedofiilit ja muut härskin törkeään petokseen tai kavallukseen tuomitut (yli 10 meur) alan isot pojat kuittaisivat kulag-junalipun. Heavy user asiakaskunta saisi näin piristävää matkailua ja uutta tutustuntaa kansainvälisiin tapoihin ja vieraisiin kulttuureihin.

    Suomen valtio säästäisi Venäjältä ostetun vankeinhoitopalvelun myötä runsaat rahat ja saisimme vähemmän hairahtaneille väljemmät tilat täysihoitoloissamme. Isot pojat taas saisivat kansainvälistymistä. Venäjän laitoksissa kuulemma suositaan piristävää yksinäisyyshoitoa sekä sekasellejä vilkastuttamaan toverillisuutta, samalla voi kohentaa kätevästi vieraiden kielten taitoa. Kielikurssikin tulee ikäänkuin talon puolesta. Ateriat Venäjällä ovat liemipitoisia ja samaan hintaan saa pontevan laihdutuskuurin terveellisellä laatikko- ja kaaliruoalla.

    Tämä idea on syntynyt peruskansalaiselta, joka suositti "matkailu avartaa" periaatteella erityisesti raiskaajat ja pedofiilit Venäjälle, jossa sellitoverit hoivaavat punkkakumppanit venytys- ja "hieronta"-hoidolla vetreään kuntoon. Bonuksena ulkoistettavat asiakkaat saisivat pienen bonuksen ulkomaankeikasta maassa maan tavalla periaatteesta. Toverillinen yhteishenki rikastuttaisi muistelemaan tehtyjä rikoksia koppiystävien virkistäessä isällisesti, mitä mieltä he ovat alaikäisiin sekautujista ja raiskaajista. Venäläiset ovat hellän hienovaraisia erityisesti talousrikoksista tuomituille, erityisesti heille, jotka ovat niistäneet laittomasti tavallista kansaa lipevillä ja liukkailla lupauksilla ruusuisesta huomisesta.

    Arvoa kullekkin ansioidensa mukaisesti. Kotimaisten mukavuuslaitoksien arvostus nousisi kohisten ja pyrkyä uusille "opintoretkille" ei hevin syntyisi.

    Sopisi hyvin Suomalaiselle epärehelliselle poliisille.


   • Anonyymi

    Juuri tämä kansalaisfoorumi on tullut paljastavaksi totuuskomiteaksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Näin varmaan Putinin Venäjällä.

    Suomessa media on riippumaton valtaapitäjistä.

    Mutta omin tavoittein. Nytkin on menossa raju informaatiosota itää vastaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Aivan. Ostetaan Venäjältä ostopalveluina näitä vankeinhoitopalveluksia - erityisesti hyväosaisten rangaistuspaikoiksi.

    Suomalainen vankeinhoitopalvelu pullistelee asiakkaista. Käyttöaste on hyvän palvelutason vuoksi korkea ja lomat pyörivät mallikkaasti tulevan kännykkäseurannan vuoksi. Suomalainen vankeinhoitojärjestelmä on kuuliaisen esimerkillinen ja asiakasystävällinen. Osa asiakkaista on palveluiden kestokuluttajia palaten täysihoidon piiriin ennen talven pakkasia. Asiakaspalvelu on niin hoivayhteiskunnan mukaista, että osa asiakkaista viihtyy sisällä paremmin kuin ulkona.

    Radio Novan kuuntelija esitti erinomaisen idean. Se oli jalostettava kirjalliseen muotoon. Vankiloidemme käyttöasteet pullistelevat parhaaseen markkinatalousmalliin tuottaen kuitenkin veronmaksajillemme runsaat subventiotarpeet, koska vuorokausikustannuksia ei päästä loppuasiakkailta laskuttamaan edes jälkikäteen. Ehdotuksen mukaisesti on kannustettavaa suunnata tarjouskysely Venäjän vankilajärjestelmän viranomaisille. Voisivatko he markkinahengessä ottaa meiltä asiakaskuntaa vaikkapa puolella siitä kustannuksesta, mitä se meille Suomessa maksaa.

    Raiskaajat, murhaajat, pedofiilit ja muut härskin törkeään petokseen tai kavallukseen tuomitut (yli 10 meur) alan isot pojat kuittaisivat kulag-junalipun. Heavy user asiakaskunta saisi näin piristävää matkailua ja uutta tutustuntaa kansainvälisiin tapoihin ja vieraisiin kulttuureihin.

    Suomen valtio säästäisi Venäjältä ostetun vankeinhoitopalvelun myötä runsaat rahat ja saisimme vähemmän hairahtaneille väljemmät tilat täysihoitoloissamme. Isot pojat taas saisivat kansainvälistymistä. Venäjän laitoksissa kuulemma suositaan piristävää yksinäisyyshoitoa sekä sekasellejä vilkastuttamaan toverillisuutta, samalla voi kohentaa kätevästi vieraiden kielten taitoa. Kielikurssikin tulee ikäänkuin talon puolesta. Ateriat Venäjällä ovat liemipitoisia ja samaan hintaan saa pontevan laihdutuskuurin terveellisellä laatikko- ja kaaliruoalla.

    Tämä idea on syntynyt peruskansalaiselta, joka suositti "matkailu avartaa" periaatteella erityisesti raiskaajat ja pedofiilit Venäjälle, jossa sellitoverit hoivaavat punkkakumppanit venytys- ja "hieronta"-hoidolla vetreään kuntoon. Bonuksena ulkoistettavat asiakkaat saisivat pienen bonuksen ulkomaankeikasta maassa maan tavalla periaatteesta. Toverillinen yhteishenki rikastuttaisi muistelemaan tehtyjä rikoksia koppiystävien virkistäessä isällisesti, mitä mieltä he ovat alaikäisiin sekautujista ja raiskaajista. Venäläiset ovat hellän hienovaraisia erityisesti talousrikoksista tuomituille, erityisesti heille, jotka ovat niistäneet laittomasti tavallista kansaa lipevillä ja liukkailla lupauksilla ruusuisesta huomisesta.

    Arvoa kullekkin ansioidensa mukaisesti. Kotimaisten mukavuuslaitoksien arvostus nousisi kohisten ja pyrkyä uusille "opintoretkille" ei hevin syntyisi.

    Jaaha, olihan hersyvä juttu 👏👍😊


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hyvin voimakkaalla manipulaatiolla. Puhutaan laajasti West trolling manipulation -ilmiöstä!

    Mitä tuo West trolling manipulation oikein merkitsee?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hyvin voimakkaalla manipulaatiolla. Puhutaan laajasti West trolling manipulation -ilmiöstä!

    Mikä...? Enpä koskaan ole kuullut moisesta. Onko se jokun tunkiofilosofin keksimä ?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Aivan. Ostetaan Venäjältä ostopalveluina näitä vankeinhoitopalveluksia - erityisesti hyväosaisten rangaistuspaikoiksi.

    Suomalainen vankeinhoitopalvelu pullistelee asiakkaista. Käyttöaste on hyvän palvelutason vuoksi korkea ja lomat pyörivät mallikkaasti tulevan kännykkäseurannan vuoksi. Suomalainen vankeinhoitojärjestelmä on kuuliaisen esimerkillinen ja asiakasystävällinen. Osa asiakkaista on palveluiden kestokuluttajia palaten täysihoidon piiriin ennen talven pakkasia. Asiakaspalvelu on niin hoivayhteiskunnan mukaista, että osa asiakkaista viihtyy sisällä paremmin kuin ulkona.

    Radio Novan kuuntelija esitti erinomaisen idean. Se oli jalostettava kirjalliseen muotoon. Vankiloidemme käyttöasteet pullistelevat parhaaseen markkinatalousmalliin tuottaen kuitenkin veronmaksajillemme runsaat subventiotarpeet, koska vuorokausikustannuksia ei päästä loppuasiakkailta laskuttamaan edes jälkikäteen. Ehdotuksen mukaisesti on kannustettavaa suunnata tarjouskysely Venäjän vankilajärjestelmän viranomaisille. Voisivatko he markkinahengessä ottaa meiltä asiakaskuntaa vaikkapa puolella siitä kustannuksesta, mitä se meille Suomessa maksaa.

    Raiskaajat, murhaajat, pedofiilit ja muut härskin törkeään petokseen tai kavallukseen tuomitut (yli 10 meur) alan isot pojat kuittaisivat kulag-junalipun. Heavy user asiakaskunta saisi näin piristävää matkailua ja uutta tutustuntaa kansainvälisiin tapoihin ja vieraisiin kulttuureihin.

    Suomen valtio säästäisi Venäjältä ostetun vankeinhoitopalvelun myötä runsaat rahat ja saisimme vähemmän hairahtaneille väljemmät tilat täysihoitoloissamme. Isot pojat taas saisivat kansainvälistymistä. Venäjän laitoksissa kuulemma suositaan piristävää yksinäisyyshoitoa sekä sekasellejä vilkastuttamaan toverillisuutta, samalla voi kohentaa kätevästi vieraiden kielten taitoa. Kielikurssikin tulee ikäänkuin talon puolesta. Ateriat Venäjällä ovat liemipitoisia ja samaan hintaan saa pontevan laihdutuskuurin terveellisellä laatikko- ja kaaliruoalla.

    Tämä idea on syntynyt peruskansalaiselta, joka suositti "matkailu avartaa" periaatteella erityisesti raiskaajat ja pedofiilit Venäjälle, jossa sellitoverit hoivaavat punkkakumppanit venytys- ja "hieronta"-hoidolla vetreään kuntoon. Bonuksena ulkoistettavat asiakkaat saisivat pienen bonuksen ulkomaankeikasta maassa maan tavalla periaatteesta. Toverillinen yhteishenki rikastuttaisi muistelemaan tehtyjä rikoksia koppiystävien virkistäessä isällisesti, mitä mieltä he ovat alaikäisiin sekautujista ja raiskaajista. Venäläiset ovat hellän hienovaraisia erityisesti talousrikoksista tuomituille, erityisesti heille, jotka ovat niistäneet laittomasti tavallista kansaa lipevillä ja liukkailla lupauksilla ruusuisesta huomisesta.

    Arvoa kullekkin ansioidensa mukaisesti. Kotimaisten mukavuuslaitoksien arvostus nousisi kohisten ja pyrkyä uusille "opintoretkille" ei hevin syntyisi.

    Harvoin näillä sivuilla törmää noin hyvään ideaan. Kannatetaan ehdottomasti. Erityisen terveellistä muutaman vuoden pituinen kaalisoppakuuri Siperian ryhdistävässä ilmastossa on pedofiileille, raiskaajille, poliitikko- ja viranomaisrikollisille.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mitä tuo West trolling manipulation oikein merkitsee?

    Ei mitään - alemmassa kommentissa todetaan jonkun tunkiofilosofin aivopieruksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Juuri tämä kansalaisfoorumi on tullut paljastavaksi totuuskomiteaksi.

    On - täällä trolleilta leikataan siivet.


  • Anonyymi

   "Yksittäisistä nettiprofiileista ei pysty päättelemään, esittävätkö kirjoittajat omia mielipiteitään vai toimivatko he ylhäältäpäin tulevien käskyjen mukaan jopa maksusta." - Suomen Kuvalehti

   Suomen Kuvalehti on täysin oikeassa. Nimimerkillä "ilkka.luoma" kirjoitetuista teksteistä on vaikea uskoa, ettei ne olisi Putinin propagandatoimiston kirjoittamia, mutta sitä ei voi tietää. Kyse voi olla vain ns. hyödyllisestä idiootista, joka pelaa Putinin pussiin omasta halustaan. Mistä sen voi tietää?

   • Anonyymi

    Googletin "Ilkka Luoma" - näyttäisi oikealta henkilöltä. Suomessa muutama ja osumat tulevat googletuksella aina tuohon samaan. Jopa kuva löytyy, joka taas näkyy joillain palstoilla ja kaverin omalla blogilla ja Uuden Suomen Puheenvuorossa, jossa yli 2.000 kaverin kirjoittamaa kirjoitusta.

    Google-osumia noin reilu 21.000

    Täällä myös lisää tekstiä tyypiltä:

    https://jontikka.blogspot.fi - tuoltakin noin 1.500 juttua, lähinnä kommentteja Hesariin.

    Veikkaan, että oikea henkilö.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Googletin "Ilkka Luoma" - näyttäisi oikealta henkilöltä. Suomessa muutama ja osumat tulevat googletuksella aina tuohon samaan. Jopa kuva löytyy, joka taas näkyy joillain palstoilla ja kaverin omalla blogilla ja Uuden Suomen Puheenvuorossa, jossa yli 2.000 kaverin kirjoittamaa kirjoitusta.

    Google-osumia noin reilu 21.000

    Täällä myös lisää tekstiä tyypiltä:

    https://jontikka.blogspot.fi - tuoltakin noin 1.500 juttua, lähinnä kommentteja Hesariin.

    Veikkaan, että oikea henkilö.

    " 1.500 juttua, lähinnä kommentteja Hesariin."

    Hän siis arkistoi jokaisen nimimerkillään kirjoittamansa kommentin "blogina".

    Huh huh...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    " 1.500 juttua, lähinnä kommentteja Hesariin."

    Hän siis arkistoi jokaisen nimimerkillään kirjoittamansa kommentin "blogina".

    Huh huh...

    Voiko oikea nimi olla nimimerkki. Mikä juoni tämän takana onkaan? FSB vai CIA juonittelua?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Voiko oikea nimi olla nimimerkki. Mikä juoni tämän takana onkaan? FSB vai CIA juonittelua?

    Itätrolli


  • Anonyymi

   Mikähän äijä tämä Ilkka Luoma ylipäätään on? Profiilissa ei kerrota mitään lisätietoja. On ainoa joka esiintyy täällä jonkinlaisella valokuvalla, mutta onko sekään sitten oma?

   Mutta joku idästä rahoitusta saava vois kirjoitella just tällaisen nimimerkin kanssa, En tiedä saako, mutta ainakin vois saada, jos pyytäis.

   • Anonyymi

   • Anonyymi

    Kiintoisa, ehkä siksi niin valtavasti lukijoita, jopa jonkinlainen Fab club?!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Täältä vois löytyä jotain * https://ilkkaluoma.blogspot.fi *

    Tuo luku näiden Luoman avausten lopussa on 24-kommenttien kokonaismäärä.

    Omien vai vierailijoiden?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Omien vai vierailijoiden?

    Tältä planeetalta...?


  • Anonyymi

   Suhtautumisessa Venäjään ei voi unohtaa sitä, että Venäjä on korruptoituneiden roistojen johtama diktatuuri, jossa ei ole sananvapautta, demokratiaa eikä riippumatonta oikeuslaitosta.

   On täysin ymmärrettävää, että sananvapaudesta elävät läntiset mediat kritisoivat Venäjän johtoa sen diktatuurisista otteista ja sorrosta, joa se kohdistaa venäläisiin. On täysin kestämätön ajatus, että diktatuurien omaa kansaansa vastaan tekemät rikokset ovat "maan sisäinen asia" johon ei sovi puuttua. "Hitler nyt joukkomurhasi juutalaisia, mutta sehän oli Saksan sisäinen asia"?

   • Anonyymi

    Tuo äskeinen oli siis minun kirjoittamani. Se meni jostain syystä "anonyymiksi"?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tuo äskeinen oli siis minun kirjoittamani. Se meni jostain syystä "anonyymiksi"?

    Mikä tätä vaivaa?
    Joko nyt?


   • Anonyymi

    Eikö laatumedian tavoite ole oikeudenmukaisuus, tasapuolisuus ja puolueettomuus? Näitä tässä tuo Hesari ei ole koskien juuri Venäjää ja Kiinaa - idän jättiläisiä.


   • Anonyymi
    Kilgore.Trout kirjoitti:

    Mikä tätä vaivaa?
    Joko nyt?

    Goretex - hylkii vettä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eikö laatumedian tavoite ole oikeudenmukaisuus, tasapuolisuus ja puolueettomuus? Näitä tässä tuo Hesari ei ole koskien juuri Venäjää ja Kiinaa - idän jättiläisiä.

    Miten demokratian ja diktatuurin välillä voi olla "puolueeton". Ja miksi pitäisi olla?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eikö laatumedian tavoite ole oikeudenmukaisuus, tasapuolisuus ja puolueettomuus? Näitä tässä tuo Hesari ei ole koskien juuri Venäjää ja Kiinaa - idän jättiläisiä.

    Trolli yrittää vielä herjata Hesaria. Hyvän journalismin ohjeet löytyvät vaikka JSN:n sivulta, joita Hesari ei ole rikkonut - jos olisi, niin asiasta voisi valittaa JSN:lle.


   • Anonyymi
    Kilgore.Trout kirjoitti:

    Mikä tätä vaivaa?
    Joko nyt?

    Salaliitto?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Goretex - hylkii vettä.

    Koodi? Seuranta?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Trolli yrittää vielä herjata Hesaria. Hyvän journalismin ohjeet löytyvät vaikka JSN:n sivulta, joita Hesari ei ole rikkonut - jos olisi, niin asiasta voisi valittaa JSN:lle.

    Tässä huutaa se sama jonglööri trolli, joka asuu näillä Luoman teksteillä!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tässä huutaa se sama jonglööri trolli, joka asuu näillä Luoman teksteillä!

    Hah hah ... siis JSNn mainitseminen tekee kommentoijasta jonglööritrollin.

    Taisi osua kohdelleen.


  • Anonyymi

   Luoma on tämän kansalaiskirjoittamisen eräs pioneeri.

   • Anonyymi

    BUAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAAAHHAAAAHAHA

    "Luoma on tämän kansalaiskirjoittamisen eräs pioneeri"

    Nii onkii...paitsi, että lukijakirjoituksia on julkaistu lehdistössä 1800-luvulta lähtien.

    HOHHOHOHOHOHHOHHOHOOOO

    UFFAFAFAFAFAAAA


  • Anonyymi

   Entä tämä Suomi24? Sehän on suosituimmista alustoista suoralle kansalaismedialle?

   • Anonyymi

    Tunnetaan nimellä Suoli24/7 - sopii tällaiselle "kansalaismedialle".


  • Anonyymi

   Näinhän suomalainen meedia on toiminut pitkään.

  • Anonyymi

   Ainakaan tämän avauksen kirjoitus on täysin arvoton. Faktaa ei ole väitteiden tueksi.

  • Anonyymi

   Tarkottaako avaaja, että aamun sanomalehden sijaan tabletilta joku viitsisi lukea vaikkapa avaajan mielipidekirjoituksia?

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   174
   9403
  2. Mistä ihmeestä te saatte voimaa

   En jaksa enää tätä koronaa. Tuskin olen ainoa ja voisi sitä pahemminkin olla, mutta en silti enää jaksa. Aloitetaan nyt vaikka sillä, että minulla on
   Maailman menoa
   365
   6992
  3. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   357
   4515
  4. Miksi suomalaiset eivät lähde mellakoimaan kaduille?

   Minä pitkän työuran ravintolayrittäjänä tehneenä ja kohta kotini, kesämökkini ja yritykseni menettäneenä, olisin valmis lähes mihin vain, seurauksista
   Maailman menoa
   224
   2171