Aihe

Yrittäjä Kirsi Pihan pakollinen Kokoomuksen pelastuskisa Helsingissä avattu!

Anonyymi

Mutta vaikka en epäröi jo kertaalleen politiikan jättäneen henkilön kykyjä esim. näin avattavaan pormestari-kisaan Helsingissä.
Lähtökohtaiesti kysymyksessä on kuntavaalit 2021 - jossa kunnille ja kaupungeille valitaan ns. 'luottamushenkilöt' - valtuusto ja hallitus kokoonpanot.

Mutta vasta kokoontuva uusi kuntahallitus valitsee kunkin ehdolle mm. kaupungin johtoon eli kuten Helsingissä pormestari-ehdokkaan keskuudesta johtavan pormestarin ja apulaispormestarit.

Kaikki riippuu siis äänistä joita ehdokkaille annetaan, niissä voi käydä miten tahansa jos ei ( en tiedä) hallituksen jäsenissä ole riittävää kannatusta esim. vaalit voittanen puolueen ehdokkaalle voi valituksi tulla kuka vaan eniten ääniä saaneet!

MUTTA jos kokoomuksen ehdokas Piha tai HUOM. Wille Rydman tulisivat valituksi Kok- ehdokkaista, - onko esim. juuri Kirsi Pihan esteenä tämän olemassa oleva yritys - viestintätoimisto jota hän johtaa!?

Onko siis Pihan yritystoiminta este joka tulisi viedään ''orsille''' eli tauolle?
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Uskon tässäkin kuten politiikassa kierretään lakia, sen minkä kyetään ja tämäkin järjestyisi halutulla tavalla!?

Siksi kannatan pääasiassa jo olemassa olevaa poliittista päättäjää - vapaata Wille Rydmania - vaikka olen kaukana itse Kokoomuksen politiikasta!
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Hän joutuisi eroamaan eduskunnasta myös joka tapauksessa, mutta ei ole sidoksissa yritystoimiin tai muihin poissulkeviin esim. johtokuntien hallituksiin tms.!

Jk. Muistakaa myös mm. Kirsi Pihan henkilönä olleet ongelmat - joita ei tärkeässä tehtävässä voi ohittaa ...( kts. media-aineistoa Google).

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   "Kommentti: Peli kovenee Helsingissä – Kirsi ”Ellun kana” Pihan pormestariehdokkuus olisi syöttö myös Halla-ahon lapaan
   Ellun Kanojen perustaja-omistaja Kirsi Pihan hyppy kisaan olisi syöttö perussuomalaisten Jussi Halla-ahon lapaan, mutta Wille Rydman karkottaisi liberaaleja, arvioi politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala. __

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007775788.html _
   KOKOOMUS on tuskaillut Helsingin pormestaritilanteen kanssa siitä alkaen, kun viime kuntavaalien äänikuningas Jan Vapaavuori (kok) ilmoitti, ettei jatka hommissaan, eikä lähde vaaleissa ehdolle.

   Nyt Kirsi Piha (kok) ilmestyy Helsingin porvarien pelastajaksi, kun kuntavaaleihin on aikaa reilut kaksi ja puoli kuukautta.

   Yllätys Pihan pormestariehdokkuus ei ole. Se on ollut pinnalla siitä asti, kun Alexander Stubb (kok) ilmoitti, ettei ole mukana. Piha oli myös Stubbin kampanjan vetäjä vuoden 2004 EU-vaaleissa, mikä on syytä muistaa.

   Juuri Stubb alun perin ilmoitti kannattavansa Pihaa pormestariehdokkaaksi..../

   jne.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   149
   7896
  2. Mistä ihmeestä te saatte voimaa

   En jaksa enää tätä koronaa. Tuskin olen ainoa ja voisi sitä pahemminkin olla, mutta en silti enää jaksa. Aloitetaan nyt vaikka sillä, että minulla on
   Maailman menoa
   276
   4823
  3. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   176
   2809