Aihe

Uskoteltavia maailmassa riittää

Anonyymi

Nää, jotka ei usko koronaan, ovat melko narrattavaa porukkaa. Mikä tahansa ulkomailta tullut teksti sikäläisiltä rokotusvastaisilta, on niin totta. Ei mitään tarkistuksia kirjoittajista tai jostain mvlehden tasoisesta lähteestä.
Suomessa joku kirjoittaa sairaanhoitajana tai rokotteesta halvautuneena sairaanhoitajana muka sähköpostin jollekin merkonomille, papille, perheenemännälle, taksi kuljettajalle, kansa jakaa hulluna sitä tosiasiana.
Näiltä olisi helppo nyhtää eläkkeet ja kelakorvaukset ja palkatkin keksimällä säälittävän tarinan rokotusvammaisesta jolta on hampaat ja korvat tippuneet, liikuntakyvytön. Kun näillä ei ole mitään nettilukutaitoa. Kaikk menee perille. Kun vaan jotenkin vastustaa jotakin.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Esimerkiksi tää yks ps merkonomi, jonka juttuihin ja terveysohjeisiin tää yks porukka uskoo kuin jumalansanaan,lääkärit, tutkijat eivät tiedä mitään.

  • Olen eläkeläinen. Hampaat on jo toiseudessa ja lisäksi harrastan edelleen halvaantumisen oireita.

   Silti en tule koskaan äänestämään persuja, enkä ole korote-rokotusvastainen.

   • Anonyymi

    PS on porvaripuolue ja talouspolitiikaltaa kokoomuksen sisarpuolue.


  • Anonyymi

   Muuten hassua jos uskaltaa arvostella persuja tai näitä koronan kieltäjiä, heti tulee tuo samaa viestiä lähettävä tyyppi/ mode paikalle. Jos itse vahingossa kun kone on hidas, painan lähetä kahdesti tulee ilmoitus: aihe on jo käsitelty

  • Anonyymi

   Ihmiset on narrattavia, näkeehän sen kun tuntemille rakkauksille ulkomaille lähetetään rahat. Sit on helppi uskoa kun oman puolueen tyypit tuuttaavat nettiin : ,koronaa ei ole, rokotuksiin kuolee, maskit tekee aivovaurion jne. Ihminen näköjään uskoo mitä tahtoo. Mutta kuka maksaa näille jotka levittävät ulkomaista disinformaatiota? Miekkariväki tuntui uhoavan, odotetaan venäläistä rokotetta, sen uskaltaa ottaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yölintu : Matti Silmu on kuollut

   Matti Silmu, Yölintuorkesterin perustaja on kuollut. . . .
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   8718
  2. Matti Silmu :(

   Matti Silmu kuollut:( osanotto läheisille.
   Yölintu
   21
   3865