Aihe

WHO antoi uudet ohjeet

Anonyymi

Lue tämä, hyvä ihminen, ja lue ajatuksen kanssa. Ymmärrät toivottavasti mistä on kysymys. Samalla kun luet niin pidä mielessä se fakta, että rokote estää oireet. Jutun päiväys oli 24.1.2021.
WHO on tällä viikolla julkaissut ohjeistuksen, jossa muistutetaan siitä, että PCR-testissä saatu positiivinen testitulos ei yksinään riitä sen toteamiseen, että testatulla henkilöllä on koronavirustartunta.
Positiivinen testitulos todistaa vain sen, että näytteessä on ollut jonkin verran viruksen RNA:ta. Se, että näytteessä on viruksen RNA:ta, ei kuitenkaan todista sitä, että testatun henkilön elimistössä olisi aktiivista virusta.
Ennen diagnoosin tekemistä on WHO:n mukaan varmistauduttava siitä, että henkilön oireet ovat sopusoinnussa testituloksen kanssa.
Näin ollen on selvää, että oireettomia henkilöitä ei tulisi luokitella tartunnan saaneiksi vain sillä perusteella, että PCR-testi antoi positiivisen tuloksen.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Suomeen julistettu poikkeustila

    Ulkonaliikkumiskielto pikapuoliin.
    Maailman menoa
    192
    3537
   2. Helsingin Itäkeskuksessa maskipakko, valvotaanko sitä?

    Itiksessä on nyt maskipakko mutta valvotaanko sitä mitenkään? https://www.itis.fi/fi/ajankohtaista/kauppakeskuksessa-maskipakko
    Maailman menoa
    157
    3163