Aihe

Irtaantuminen eurovaluutasta jo

Anonyymi

lähes pakollinen kun suomella on näin paljon velkaa.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kun Suomen velka on otettu euromääräisenä niin se on pakko maksaa takaisin euromääräisenä. Jos irtautuisimme eurosta niin velkataakka vain pahenisi sitä mukaa kun Suomen oma valuutta sukeltaisi.

   • Anonyymi

    Väärin, davosin kokous 2030 oli päättänyt että velkansa hyvin hoitavat EU maat joutuvat antamaan ikuista lainaa,( jota ei koskaan makseta takaisin,) velkansa huonosti maksaville maille, joten EU sta ulos ja heti, ja ne jotka tykkää EU sta, heillä on oikeus muuttaa asumaan johonkin EU maahan, ja ellei lähde heille on ostettava lippu EU hun ja takaisin paluu kielto, siten voimme välttyä sisällis sodalta EU myöntisten ja kielteisten kanssa.

    Kuten Aabraham ja loot, lähti kumpikin eri maa alueelle kun tuli riita.
    Aabraham valitsi kuivan Erämaan ja loot vihreän laakson tulivuoren juurelta sodomasta.
    Voiko kukaan kertoa yhtä ainutta positiivista asiaa joka on tullut EU sta?
    Karjalan piirakan ryppymäärä on merkattu montako ryppyä leipuri tätin on tehtävä kullekin puolelle piirakkaa, kunnes saa laillisesti lähteä piirakka torille myymään, täysin naurettavaa 20 000 kk ansaitsevat isot miehet lentää Brysseliin piirakoiden kanssa laskeman ryppyjä ja satoja aikuisia miehiä tekee ryppydirektiiviä eli koskaan kukaan ei jaksa myydä ja tienata niin paljon piirakoita koko Suomen historian aikana, mitä noille piraakka ryppy miehille maksettiin "tarpeellisesta direktiivistä".


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Suomeen julistettu poikkeustila

   Ulkonaliikkumiskielto pikapuoliin.
   Maailman menoa
   190
   3468
  2. Helsingin Itäkeskuksessa maskipakko, valvotaanko sitä?

   Itiksessä on nyt maskipakko mutta valvotaanko sitä mitenkään? https://www.itis.fi/fi/ajankohtaista/kauppakeskuksessa-maskipakko
   Maailman menoa
   153
   3136