Aihe

Huonoja profetioita

Anonyymi

HUONOJA PROFETIOITA

En puhu vääristä profetioista, sillä sellaisia levittävät ei-kristityt okkultistiset ennustajat eksyttääkseen eivätkä nämä uskonveljet. Mm. seuraavilla veljillä on kuitenkin opetukseeni liittyviä huonoja profetioita:

A. Petri Paavola, Linnunrata.org, ym: Jeesuksen tulemusta edeltää ahdistuksen aika. - Vihan ajasta pelastutaan vihan ajan alkaessa Jerusalemista sovittaessa. http://wwnet.fi/users/veijone/daniel1.htm

B. Olavi Syväntö ym.: Palestiinan valtiota ei tule koska Raamattu ei sitä mainitse. - Kyllä tulee ja ylösoton merkiksi. Ja Raamattukin tuntee Palestiinan siten että tietää Israelin maan jaettavan.

C. Jouko Piho ym.: Venäjä hyökkää Suomeen ennen ylösottoa. - Ei hyökkää vaan valerauhan ylösottoineen jälkeen.

D. Weijo Lindroos ym.: 1. Paavi on viimeinen suuri Antikristus. 2. Venäjä ei hyökkää Suomeen. - 1. Paavi on pieni antikristus ja porton pää. Ei se joka tulee ja ilmestyy Jerusalemin valerauhaa vahvistamaan. 2. Weijo vastustaa Venäjä hyökkää Suomeen huonoja profetioita niin rajusti, että kieltää kokonaan Venäjän hyökkäävän Suomeen.

E. Samuel Tuominen: Prinssi Charlesia antikristuksena pitävä. - Ihan höpö käsitys, ja vastaavia vääriä antikristusehdokkaita on paljon.

F. Nokialainen Olli R.: Väärä antikristus hänelläkin: Donald Trump. (https://nokialainen.blogspot.com/2016/12/amerikkalainen-antikristus-donald-j.html). Samuel Tuomisen mukaan Olli R. näki ulkokultaisuutta ja farisealaisuutta kaikissa muissa paitsi itsessään. (https://samueltuominen.com/2021/01/31/julkinen-irtisanoutumiseni-henkilosta-nimelta-olli-r/)
Harri Veijonen http://wwnet.fi/users/veijone/

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ja myös huonoja arvostelijoita!

  • Anonyymi

   Profetiat täytyy koetella. On katsottava miten profetia sopii Raamatun sanomaan. Rukoukset voivat myös tehdä profetian tarpeettomaksi, kun profetian varoitus otetaan todesta. Raamatun 735:stä profetiasta 596 on toteutunut, joten 139 , lopunaikoihin sijoittuvaa ennustetta on jäljellä.

   • Anonyymi

    Mutta profeetoista itsestään ei niin väliä? Ei ole ennen nähty sellaista profetoimista näillä sivuilla, kuin ne, jotka ennustivat tulevan profeetan, ja se, joka lopulta näytti häneksi osoittautuvan. Kun profeetta tulee, kansa vaikenee, kun taas se toinen puoli on erityisen kiinnostunut asiasta. Samoin kävi Jeesuksen aikana, ja valtiot eivät ole siitä muuttuneet. Se, joka kehoittaa kansaa käyttämään järkeä, on uskonoppineiden vihollinen, koska uskonoppineet perustavat uskonsa harmaata tietoa sisältävään raamattuun.


  • Anonyymi

   Sosiaalidemokraattinen profetia kunnassaan käy kyllä. Useimmat on sillä kannalla jo. Voi ihmislasta, voi.

  • Anonyymi

   "En puhu vääristä profetioista, sillä sellaisia levittävät ei-kristityt okkultistiset ennustajat"

   Joko aloittaja on tietämätön, tai sitten ei tunne ihmisiä. Ei tarvitse olla kun no life, päästään vialla ja valheellisesti näytellä profeettaa ja häiritä keskustelua.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   167
   9126
  2. Mistä ihmeestä te saatte voimaa

   En jaksa enää tätä koronaa. Tuskin olen ainoa ja voisi sitä pahemminkin olla, mutta en silti enää jaksa. Aloitetaan nyt vaikka sillä, että minulla on
   Maailman menoa
   350
   6449
  3. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   334
   4249