Aihe

Miksi Sanna miksi?

Anonyymi

Katsoin tänään (1.2.2021) televisiosta Fst ohjelmaa. Ohjelmassa ruotsinkielinen toimittaja haastatteli sinua suomen kielellä. Sinä myö vastasit suomeksi. Miksi noin älykäs ihminen ei oppinut ruotsin kieltä Suomen koulujärjestelmässä? Olethan opiskellut ruotsi yläasteella, lukiossa ja vielä yliopistossa. Jos sinä et oppinut ruotsinkieltä, niin kuinka voit olettaa että muut sen oppivat? Sinähän kannastat pakkoruotsia? Vai kuinka?

18

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mistä teet päätelmän, että pääministeri ei osaa ruotsia? Minä katsoin taas STV:n uutisia jokin aika sitten, jossa ruotsinkieltä puhuva haastatttelija käytti vain äidinkieltään ja pääministeri vastasi haastattelussa ruotsiksi.

   Kaikkia ei kannata uskotella täällä omien ambitioiden vuoksi.

   • Anonyymi

    Katsoitko eilen (1.2.) sitä haastattelua? Siinä ei puhunut sanaakaan ruotsia, vain suomea?
    Tässä ei ole kyse mielipiteestä, ambitiosta tai politiikasta vaan faktasta. Ei kannata heti Trumpin tyyliin hyökätä faktaa vastaan.


   • Anonyymi

    Sannafanit ovat samaa maata kuin trumpetistit. Jos joku kirjoittaa jotain negatiivissävyistä heidän idolistaan niin he tulevat heti öyhkäämään asiasta. Siinä faktoilla ei enää ole merkitystä. Musta yritetään muuttaa valkoiseksi ja valhe kerrotaan totuutena. Ällöttävää porukkaa.


  • Anonyymi

   Haastattelija oli antanut kysymykset etukäteen ja
   Sanna Marinin runsas avustaja-joukko oli antanut
   ruotsinkieliset vastaukset Marinille.

   • Anonyymi

    Ethän sinä nyt muuta osaa, kuin kirjoittaa persupaskaa. Persupöljille on tärkeää näin vaalien alla mustamaalata ja maalittaa pääministeriä ja SDP:tä.


  • Anonyymi

   Sanna Marin on tyhmä kun ei noin monen vuoden opiskelun jälkeen
   osaa ruotsia.

  • Anonyymi

   Perustuslakia opetetaan koulussa ja yliopistossa.
   Sanna Marin ei ole oppinut perustuslakiakaan, koska ei tiedä, että
   Tasavallan Presidentti johtaa
   ulkopolitiikkaa yhteistoiminnassa valtioneuvoston eli hallituksen kanssa.
   Sanna Marin ei keskustellut presidentin eikä hallituksen kanssa.
   Sanna Marin rikkoi perustuslakia !

   • Anonyymi

    Kerropa nyt miten Sanna Marin rikkois perustuslakia, kun kertoi mielipiteensä Navalny'n pidättämisestä?

    Sananvapaus on Marinillakin, ja hän saa sanoa mielipiteensä ilman, että perussuomalaiset loukkaantuvat, kun heidän ihailemaansa venäläistä veljespuoleen johtajaa Putinia arvostellaan.


  • Anonyymi

   Perusasiatkin täysin hukassa Sanna Marinilla.

   • Anonyymi

    Miten niin on? On kohteliasta vastata samalla kielellä millä kysymys on esitetty. Olisihan typerää jos kysymys esitetään vaikka suomeksi ja siihen vastaisi sitten ruotsiksi.


  • Anonyymi

   Todella tietämätön ja osaamaton pääministeri.

  • Anonyymi

   Hallitus päätyy pian ainoaan mahdolliseen loppupäätelmään ja tuplaa ruotsin opiskeluun määrättävät opiskelutunnit. Tilaa ruotsille saadaan historiasta, jota vihervasen aines ei kuitenkaan opi. Myös matematiikka on turhan yrittäjähenkistä ja siitä joutaa tinkiä. Liikuntaa sopii harrastella vapaa-ajalla. Kuvaamataitoon ja musiikkiin ei kosketa. Ne ovat kulttuuria, jolla koulutetaan mittavasti uusia apurahalla eläviä.

   • Anonyymi

    Kun te persumollikat joka päivä puhutte perustuslain rikkomisesta, niin lukekaa se edes kerran tai pyytäkää puolueenne lukutaitoista johtajaa lukemaan se teille.

    Perustuslain mukaan kansalliskielet ovat suomi ja ruotsi, ja niillä kielillä on yhtäläinen oikeus saada sivistystä ja palveluja viranomaisilta ja tuomioistuimilta.


  • Anonyymi

   Sanna Marin ei kestä arvostelua toiminnastaan.

  • Anonyymi

   Ylilaudalta löytyi jännä kommentti. Nakkaan sen tähän alle suoraan sellaisenaan.

   "Opiskelin Sanna Marinin kanssa samaan aikaa kunta- ja aluejohtamista Tampereen yliopistossa, ja olin hänen kanssaan samassa graduryhmässä. Osaan lukea ihmisiä hyvin, ja jo opiskeluaikoina Sanna oli narsistisen, psykopaattisen ja koppavan oloinen muita kohtaan. Silti nykyään katseensa on jo huolestuttavalla tavalla tyhjä, aivopestyltä vaikuttava.
   Mainittakoon samalla, että Sannalla oli jo kuntavaaleissa 2008 isot mainoskampanjat (ei tullut valituksi valtuustoon), ja sama toistui 2012. Puhutaan siis Aamulehden etusivun ja TKL:n bussikylkien tasoisista mainoksista, joiden maksajana olivat demarit taustatahoineen. Silti mediassa on tietoisesti muodostettu kuvaa jostakin "kassaneidistä", vaikka Marin on demarien pitkäaikaisen poliittisen jalostuksen tuote.
   On myös huomionarvoista, oikeastaan hälyttävää, että mediassa ei ole ollut missään vaiheessa mitään kritiikkiä Marinia kohtaan, vaikka pelkät koronatoimet sekä EU-paketti tarjoaisivat mahdollisuuden vaikka minkälaiseen tarkasteluun, jos joku penkoisi. Sen sijaan esim. Yle julkaisee, kuin tilauksesta, presidentinvaaligallupin (!) – kolme vuotta ennen presidentinvaaleja.

   PS. Olen myös pohtinut, mitä sukua Kuopion koulusurmaaja Joel Marin on Sannalle. Kummassakin on erittäin paljon samaa näköä, ja molempien sukujuuret ovat Savossa. Marineja on Suomessa vain muutama sata."

   • Anonyymi

    Syyllistyvätkö aina saman sukunimen omaavat henkilöt rikoksiin?


  • Anonyymi

   Eikö yliopistossa pitäisi saada virkemisruotsin pätevyys? Miksi Sanna ei silti osaa puhua ruotsia, jos hänellä on maisterin paperit?

  • Anonyymi

   Joku perverssi suhde SDP;llä on ruotsin kieleen. Pääministeri kannattaa pakkoruotsia vaikka ei sitä itse osaa puhua? Opiskellut kuitenkin sitä vähintään 8 vuotta.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi suomalaiset eivät lähde mellakoimaan kaduille?

   Minä pitkän työuran ravintolayrittäjänä tehneenä ja kohta kotini, kesämökkini ja yritykseni menettäneenä, olisin valmis lähes mihin vain, seurauksista
   Maailman menoa
   680
   6701
  2. Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki täytti vasta 20 vuotta! Poseeraa "vanhuksen" kanssa...

   Voi että hän on vielä niin nuori: https://www.suomi24.fi/viihde/dannyyn-78-liitetty-helmi-loukasmaki-taytti-20-vuotta-poseeraa-vanhuksen-kanssa-kuin-m
   Kotimaiset julkkisjuorut
   176
   5265