Aihe

Blm-mellakat on taas käynnissä

Anonyymi

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sanna Marinin joukot liikenteessä

  • Anonyymi

   Trumpin puolesta mellakoineet pitäis palkita rautaristillä..

  • Anonyymi

   Edustukselliset parlamentarismit (suomi myös) ovat demokratian irvikuvia,
   Jossa kansa äänestää pienen marionetti ryhmä eduskunta "muka päättämään".
   Joka marinetista lähtee narut maasta riippuen : armeijan kneraaleihin/ mafiaan/
   meillä kasvottomiin virkamies ryhmiin,
   joita kukaan ei ole voinutkaan äänestää koska eivät koskaan ole ehdollakaan, jotka yksin suunnittelevat koko yhteiskunnan-lait- käytännnöt-ja kaiken ja vievät sen ainoana ehdotelmana marionetti eduskunnalle leimattavaksi. Esim. Suomessa ei koskaan ole kansan äänestyksiä, jotenkansa ei tule kuulluksi kuin mellakoilla, vallankaapauksilla ja sisällis sodilla eduatuskellisessa parlamentissa, joka on kuin hovinarri sakki kuninkaan hovissa ja diktaattorit vetelee naruja, aloittavat sotia (vain 2-3 hengen ryhmä)

   Edustuksellisen parlamentarismin aika saa olla ohi.

   Kansan äänestys yhteiskunnissa äänestetään asiaa,
   puolueita ei tarvita esittelemässä valheellisia mainoksia itsestään,
   Sodat, mellakat, mielenosoitusket ei lopu niin kauan kun maat ovat jumissa edustuskellisessa parlamentarismissa.

   Kansan äänestys yhteiskunnassa joka äänestys on kuin auton hienosäätöjen tarkistus että kaikki on tarkkaan niin kuin kansa haluaa miellyttipä se virkamiehiä tai ei, virkamiehillä kansan äänestyksessä on vain 1 ääni kuten muillakin.
   Nyt virkamies ryhmät yksin suunnittelee ja jyrää kaiken mitä kansa tahtoo, eli kyse on virkamies diktatuurista, jotka voi suoraan viedä ehdotelmansa presidentille leimattavaksi, virkamiesten tekemän ainoan ehdotelman käsittely eduskunnassa on turhaa. .

   Kansa ei ole koko Suomen historiassa saanut valmistella yhtä ainutta lakiehdotelmaa tai käytäntöä. Eli se joka luulee että äänestämällä poistat virkamies diktatorismin ei ymmärrä kokonaisuutta.

   Äänestyksellä ei ole mitään merkitystä, jos äänestät oikeistoa tai Kommunistia tai siltä väliltä, kaikista lähtee narut kasvottomiin (taistolaisia 80%). Virkamies ryhmiin, ja kansan edustajat saa ainoastaan heidän alustaman ja suunnitteleman yhden ehdotuksen leimattavaksi, joten miten kuvittelet että kansa saa äänensä kuuluviin muuta kuin mellakoimalla, mielenosoituksella, vallan kaappauksella tai sisällis sodalla, joita koko edutuksellisessa parlamentarismissa oleva maailma on ja tulee olemaan täynnä.

  • Anonyymi

   Aloituksen otsikko on väärä. Tässä tapauksessa ei ole kyse mellakasta vaan poliisin tekemästä lapsen kiinniottotilanteesta.

  • Anonyymi

   Toivottavasti muistavat riehua 10 hengen ryhmissä, ettei korolanal tartu!

  • Anonyymi

   Halla-aho: Väkivalta on aliarvioitu ratkaisukeino. Paikalliset poliisit toivat Sivarin ohjeen mukaisesti.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   166
   9009
  2. Mistä ihmeestä te saatte voimaa

   En jaksa enää tätä koronaa. Tuskin olen ainoa ja voisi sitä pahemminkin olla, mutta en silti enää jaksa. Aloitetaan nyt vaikka sillä, että minulla on
   Maailman menoa
   344
   6306
  3. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   319
   4135