Pientä kohtuullistamista haittamaahanmuutto keskusteluun ja etenkin syyllistämiseen.

Anonyymi

Minä olen geeneiltäni ja syntyperältäni 100% puhdas kantasuomalainen. Olen solminut 4. avioliittoni Aasialaisen upean naisen kanssa. Vaimoni työskentelee täysipäiväisesti erään suomalaisen yrityksen parissa. Hän saa samaa listapalkkaa kuin muutkin suomalaiset ko firman työntekijät. Hän on maksanut veronsa ja lisäveronsa menneiltä muutamilta vuosilta suomessa. Hänelle olisi suuri häpeä heittäytyä Kelatukien varaan, sillä hänen lähtömaassaan on jokaisella kunniasidonnainen velvollisuus elättää paitsi itsensä, niin myös vanhempansa ja tarvittaessa myös avustaa lähisukulaisiaan. Näin ollen toivonkin, ettei oikeita maahanmuuttajia kohdella yhtä halventavasti, mitä (erään uskontokunnan laiskat) maahantunkeutujat, parasiitit ansaitsevat osakseen. Etnisyydellä on oikeasti suuri merkitys.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Muuttajissa on todellakin eroja. Naapurina asui Myanmarista tullut perhe, josta vanhemmat kävivät töissä, koko perhe keräsi pulloja ja kesällä illat ja viikonloput marjoja,, joita sitten möivät. Monien täysien mustikka- ja puolukkasankojen kanssa tulivat aina kotiin. Koska olette nähneet Lähi-itäläisen tai tummaihoisen kantavan metsästä marjasankoja tai edes panttipulloja noukkivan tien poskesta?

      • Anonyymi

        Erittäin hyvä kommentti! Todellakin!


    • Anonyymi

      Näinpä! Nyt kärsii syyttömätkin, todelliset suomalaisen yhteiskunnan, - aodot maahanmuuttajarakentajat ja ylläpitäjät, - kaikkien suomalaisten palkkasäännösten ja lakien puitteissa. Sipilä-Orpo-Soini sai tämän kaaoksen ja syyllistämisen aikaan. Sipilä ansaitsee yhä olla 100% kusitolppa, Orpo on kansakunnan hyödytön hukkapätkä, ja tyhmän pulska ja ylen röyhkeän itsetyytyväinen Soini.....elää vain syödäkseen röhköläskiä.

    • Anonyymi

      Soinin sairaissa fantasioissa on joku uus-usvainen SMP 2.0. Kansakuntaa kuppaava tyhjäpääläski yrittää uudelleen valtakunnanpolitiikkaan? Toivottavasti putoo niskoilleen ihan v*tun korkealta ja max kivuilla!

      • Anonyymi

        Miten se akka raukka sun kans pärjää, jo 4:s akka sulla, sulla taitaa olla jo 5:s kiikarissa, kestä sen kans vielä vähä aikaa !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten se akka raukka sun kans pärjää, jo 4:s akka sulla, sulla taitaa olla jo 5:s kiikarissa, kestä sen kans vielä vähä aikaa !

        Ei tarvi enää vaihtaa viidenteen. Nykyinen on aivan täydellinen - jopa enemmän. Suosittelen Aasialaista vaimoa aivan kaikille. 12 vuotta olemme olleet yhdessä, eikä ensimmäistäkään riitaa. Lapsemme ovat myös kovin paljon nätimpiä ja tasapainoisempia, kuin kantasuomalaisen tasankovosun kanssa hätäisesti nussitut adhd-penskat.


    • Anonyymi

      Aasialaiset ovat tunnetusti erittäin kovia ja äärettömän kunnianhimoisia painamaan perustason duunia, - missä ikinään työskentelevätkin. Suorastaan nälkäisiä. Sama määrite EI TODELLAKAAN koske niitä miljoonia laiskan kieroja muslimeja, jotka yrittävät vetää ns "kelaa täysillä välistä", ja ovat jo 100% loisimassa Euroopassa. Täyttä paskasakkia tuo jälkimmäinen.

      • Anonyymi

        Tuo on kyllä totta. Afrikkalaiset ja lähi-itäiset saisivat kadota maastamme.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo on kyllä totta. Afrikkalaiset ja lähi-itäiset saisivat kadota maastamme.

        Vaan milläpä hävität? Ohisalo ja Haavisto imuroi noita Sanna Marinin suojeluksessa minkä ikinä kerkeävät ja vielä vähän enemmän!


    • Anonyymi

      Oletko tehnyt geeni testi

    • Anonyymi

      Kun näet aloituksia joissa harrastetaan kiihottamista kansanryhmää vastaan niin muistutapa Suomi24 ylläpitoa siitä että kyseessä on rikoslain 11. luvun 10 pykälän perusteella rangaistava teko. Kun ylläpito ei ajoissa siivoa roskaa pois niin Suomi24:n omistaja on mukana rikoksentekijänä.

      https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1889/18890039001

    • Anonyymi

      Kansallismielisten ongelma on aina historiassa ollut, että jossakin vaiheessa pitää niitä muita kansakuntia ryhtyä laittamaan tärkeysjärjestykseen. No, siitähän ei lopulta tule mitään ja kaikkialla nähdään vihollisia.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1572
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1339
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1192
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      118
      1159
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      31
      1001
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      67
      808
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      805
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      89
      676
    9. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      181
      657
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      634
    Aihe