Aihe

Pientä kohtuullistamista haittamaahanmuutto keskusteluun ja etenkin syyllistämiseen.

Anonyymi

Minä olen geeneiltäni ja syntyperältäni 100% puhdas kantasuomalainen. Olen solminut 4. avioliittoni Aasialaisen upean naisen kanssa. Vaimoni työskentelee täysipäiväisesti erään suomalaisen yrityksen parissa. Hän saa samaa listapalkkaa kuin muutkin suomalaiset ko firman työntekijät. Hän on maksanut veronsa ja lisäveronsa menneiltä muutamilta vuosilta suomessa. Hänelle olisi suuri häpeä heittäytyä Kelatukien varaan, sillä hänen lähtömaassaan on jokaisella kunniasidonnainen velvollisuus elättää paitsi itsensä, niin myös vanhempansa ja tarvittaessa myös avustaa lähisukulaisiaan. Näin ollen toivonkin, ettei oikeita maahanmuuttajia kohdella yhtä halventavasti, mitä (erään uskontokunnan laiskat) maahantunkeutujat, parasiitit ansaitsevat osakseen. Etnisyydellä on oikeasti suuri merkitys.

12

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Muuttajissa on todellakin eroja. Naapurina asui Myanmarista tullut perhe, josta vanhemmat kävivät töissä, koko perhe keräsi pulloja ja kesällä illat ja viikonloput marjoja,, joita sitten möivät. Monien täysien mustikka- ja puolukkasankojen kanssa tulivat aina kotiin. Koska olette nähneet Lähi-itäläisen tai tummaihoisen kantavan metsästä marjasankoja tai edes panttipulloja noukkivan tien poskesta?

   • Anonyymi

    Erittäin hyvä kommentti! Todellakin!


  • Anonyymi

   Näinpä! Nyt kärsii syyttömätkin, todelliset suomalaisen yhteiskunnan, - aodot maahanmuuttajarakentajat ja ylläpitäjät, - kaikkien suomalaisten palkkasäännösten ja lakien puitteissa. Sipilä-Orpo-Soini sai tämän kaaoksen ja syyllistämisen aikaan. Sipilä ansaitsee yhä olla 100% kusitolppa, Orpo on kansakunnan hyödytön hukkapätkä, ja tyhmän pulska ja ylen röyhkeän itsetyytyväinen Soini.....elää vain syödäkseen röhköläskiä.

  • Anonyymi

   Soinin sairaissa fantasioissa on joku uus-usvainen SMP 2.0. Kansakuntaa kuppaava tyhjäpääläski yrittää uudelleen valtakunnanpolitiikkaan? Toivottavasti putoo niskoilleen ihan v*tun korkealta ja max kivuilla!

   • Anonyymi

    Miten se akka raukka sun kans pärjää, jo 4:s akka sulla, sulla taitaa olla jo 5:s kiikarissa, kestä sen kans vielä vähä aikaa !


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miten se akka raukka sun kans pärjää, jo 4:s akka sulla, sulla taitaa olla jo 5:s kiikarissa, kestä sen kans vielä vähä aikaa !

    Ei tarvi enää vaihtaa viidenteen. Nykyinen on aivan täydellinen - jopa enemmän. Suosittelen Aasialaista vaimoa aivan kaikille. 12+ vuotta olemme olleet yhdessä, eikä ensimmäistäkään riitaa. Lapsemme ovat myös kovin paljon nätimpiä ja tasapainoisempia, kuin kantasuomalaisen tasankovosun kanssa hätäisesti nussitut adhd-penskat.


  • Anonyymi

   Aasialaiset ovat tunnetusti erittäin kovia ja äärettömän kunnianhimoisia painamaan perustason duunia, - missä ikinään työskentelevätkin. Suorastaan nälkäisiä. Sama määrite EI TODELLAKAAN koske niitä miljoonia laiskan kieroja muslimeja, jotka yrittävät vetää ns "kelaa täysillä välistä", ja ovat jo 100% loisimassa Euroopassa. Täyttä paskasakkia tuo jälkimmäinen.

   • Anonyymi

    Tuo on kyllä totta. Afrikkalaiset ja lähi-itäiset saisivat kadota maastamme.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tuo on kyllä totta. Afrikkalaiset ja lähi-itäiset saisivat kadota maastamme.

    Vaan milläpä hävität? Ohisalo ja Haavisto imuroi noita Sanna Marinin suojeluksessa minkä ikinä kerkeävät ja vielä vähän enemmän!


  • Anonyymi

   Oletko tehnyt geeni testi

  • Anonyymi

   Kun näet aloituksia joissa harrastetaan kiihottamista kansanryhmää vastaan niin muistutapa Suomi24 ylläpitoa siitä että kyseessä on rikoslain 11. luvun 10 pykälän perusteella rangaistava teko. Kun ylläpito ei ajoissa siivoa roskaa pois niin Suomi24:n omistaja on mukana rikoksentekijänä.

   https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1889/18890039001

  • Anonyymi

   Kansallismielisten ongelma on aina historiassa ollut, että jossakin vaiheessa pitää niitä muita kansakuntia ryhtyä laittamaan tärkeysjärjestykseen. No, siitähän ei lopulta tule mitään ja kaikkialla nähdään vihollisia.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi suomalaiset eivät lähde mellakoimaan kaduille?

   Minä pitkän työuran ravintolayrittäjänä tehneenä ja kohta kotini, kesämökkini ja yritykseni menettäneenä, olisin valmis lähes mihin vain, seurauksista
   Maailman menoa
   610
   6208
  2. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   474
   5355
  3. Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki täytti vasta 20 vuotta! Poseeraa "vanhuksen" kanssa...

   Voi että hän on vielä niin nuori: https://www.suomi24.fi/viihde/dannyyn-78-liitetty-helmi-loukasmaki-taytti-20-vuotta-poseeraa-vanhuksen-kanssa-kuin-m
   Kotimaiset julkkisjuorut
   144
   4679