Aihe

Punaiset Keskusta hallitustoverit! Kunnallisvaaleissa meillä on

Anonyymi

yhdessä mahdollisuus äänestää kansallissosialisti ja porvarit oppositioon kunnissa! Hienoa, että tulitte kaapista ulos ja valitsitte sosialistisen tien!
Yhdessä teemme Suomesta tasapainoisen ja sosiaalisesti alueita tukevaa politiikkaa työtätekeville! Alas osingot ja palkkaverot! Keskusta toverit, nyt kuulutte liittoon joka taistelee! Nouse, riennä punainen Keskusta tovereiden rinnalla!

21

50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Me toimitetaan taistelu Belarukset marssille mukaan!

   MTK

  • Anonyymi

   Keskustaan on nyt jäännyt kova punainen ydin, raukat on karanneet porvareiden leiriin, mutta me kylvämme uudet siemet ja punaiset uudet maakunnat omalla verotuksella, ja ne otetaan porvareilta ja hyvätuloisilta!

  • Anonyymi

   Nuorisosäätiö rahoittaa banderollit, pohjaväri punainen ja keskellä vihreä apila. Kirjaillaan myös MVT, maaseudun viljelijä työläiset!

  • Anonyymi

   Punakeskusta on valmis sosialisoimaan valtion metsät ja kuntien maat! Maata maattomille työtätekevillä ja myös maataloustuet!

  • Anonyymi

   Punakeskustalaiset toveri, uusi päivä nousee ja olemme kaikki tasa-arvoisia! Ei olla enää kateellisia naapurin uudesta täyssähköautosta ja kaikille riittää luomaruokaa.
   Persut ja kokoomusporvarit vaikeroi uusia veroja, mutta me punakeskustalaiset osalistumme innolla rahoittamaan uusia hankkeita, tuulivoimaa, metsien ja luonnon suojelua, polkupyöräilyä ja yksitysautoilun kieltämistä!

   • Anonyymi

    Mahtaa persuja taas ketuttaa. Sitä onkin kannatus laskenut nyt alkajaisiksi 3,1 % ja kun siitä vielä irtaantuu Sinimustat, niin saavat oikein persut riehua Halla-ahon, Tavion ja Purran tahdittamana.

    https://yle.fi/uutiset/3-11771279

    Tässä on syy, miksi persut nyt tällä palstalla hyökkää kepua vastaan, kepun kannatus nousi nyt 1,2 %, joten eikökän se siitä.

    On tunnettua, että persut ei sunnuntaiaamuna kykene lähtemään äänestämään kunnallisvaaleissa ja illalla sitä vähemmän. Jos sitten kylille pääsisi, niin juuttuvat lähimpään kuppilaan ja ei sitä siellä uhotessa ja mallasta nauttiessa ole enää äänestyskelpoinen illemmallakaan.

    P.S. Miten persut rinnastaa itsensä kokoomusporvareihin? Osa persuista on työttöminä, takuueläkkeellä tai muutoin työkyvyttömiä tai syrjäytyneitä. Ai niin ne kokoomuksesta persuihin siirtyneet "yrittäjät" laskee itsensä vielä porvareihin, vaikka Transiitti on jo kunnolla ruosteessa.

    Kokoomuslaiset ei Bemariin tai Audiin noustessaan edes vilkaise "persuporvareihin" päin.
    Samaan hissiinkään eivät mene, haisevien persuporvareiden kanssa.


  • Anonyymi

   MTK ja SAK sulautetaan yhteen, on mahtavaa, kun neuvottelet palkankorotuksia, niin MTK vaatii myös teollisuutta ja kauppaa maksamaan lisää SAK väelle, että heillä on varaa maksaa lisää maataloustukia, kaikki voittaa!!!

  • Kansallissosialistit on syytäkin äänestää oppositioon - ikiajoiksi.

   • Anonyymi

    kauheita nuo sinimustat


  • Anonyymi

   Vimpari on kovassa nousussa Punaisen Keskustan johtoon! Vimpari julisti jo haasteen oikeistolle ja vahvasti Rosa Luxemburgin henkeen. Punainen viiva on ääni punaiselle Keskustalle!

   • Anonyymi

    Nyt meillä Keskustassa on vahva eheytymisen tunne ja vihdoin pääsemme riistoporvareiden ikeestä työläistovereiden kanssa yhteyteen! Meilä Lapissa on vahva yhteistyö ennestään kommunistien kanssa ja Väyrynen on siinä meidän esitaistelija!


  • Anonyymi

   Keskustan väri on jo valmiiksi Vihreä, hitunen punaista siihen ja se viitoittaa meidän tiemme! Maanviljelijät ja työläiset yhtyy, monta kertaa!

  • Anonyymi

   Alkiolaisena persuna olen vilpittomästi huolestunut nykyisestä tilanteesta. Äänestäjillä ei ole muuta mahdollisuutta kuin antaa suoraa palautetta

  • Anonyymi

   Toweri valtionkomissaari Anna-Mari Vimpari varoittaa äärioikeistosta ja kehoittaa äänestämään vasemmistoa!

  • Anonyymi

   Helpompi on kamelin käydä neulansilmän läpi, kuin kusitolpan ylittää suojatie.

  • Anonyymi

   Punaiset keskusta towerit! Älkää hätäätykö huonosta gallupista, kun liitymme vasemmistoon, vihreisiin ja demareihin, niin meidän Puna Keskustan kannatus on yli 40% ja näytämme muille närhen värkit ja miten asiat hoidetaan. Vapise riistoporvari, vapise!

   • Anonyymi

    Väyrysestä tulisi myös vankka punainen presidentti, suoraa jatkumoa Tarja Haloselle ja Sanna Marin pääministerinä. olisi lyömätön parivaljakko ja porvareiden painajainen.


  • Anonyymi

   Nyt puna keskustalaiset äkkiä liittyminen vihreisiin, vihreät hyväksyy huumeet ja saadaan ehkä tuomio vältettyä. Nuorisosäätiöstä ei tipu enää rahaa, pakko siirtyä huumeisiin.

  • Anonyymi

   Täällä punaisessa Inkeroisissa nousee aurinko aina idästä ja silloin taivaanranta on verenpunainen! Nyt Keskusta on vihdoin oikeassa paikassa, vasemmistossa!
   Kohta saamme viedä taas Oltermannia Venäjälle ja talous kiitää!

  • Anonyymi

   Sipilän jälkeen keskusta yrittää punapestä itsensä kaikesta oikeistolaisuudesta, tulee ihan Kekkosen ajat ja siirtyminen kommunismiin ja Neuvostoliiton leiriin.

  • Anonyymi

   Sopii hyvin myös meille lestakeskustalaisille, meille sopii liitto vaikka pirun kanssa, jos vaan kauppa käy ja hinta on sopiva.

   Markus Muikku Äkäslompolo

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa ja Mikko eroaa!

   https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-ja-mikko-rakas-hakivat-avioeroa-erikoinen-erosotku/1158170 Mitäs tähän sanotte? Mä en voi muuta kuin naura
   Kotimaiset julkkisjuorut
   370
   21373
  2. Kohujulkkis Maisa Torppa ja erosekoilu räjäytti somen: "Valehtelee viimeiseen asti" "Työtön äiti..."

   Maisa Torpan ja Mikko-rakkaan erospekulointi saa tunteet kuumenemaan: https://www.suomi24.fi/viihde/kohujulkkis-maisa-torppa-ja-erosekoilu-rajaytti-so
   Kotimaiset julkkisjuorut
   207
   16033
  3. Poliisit vei pakolla Virolaisen Joogayrittäjän Koronatestiin

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poliisilta-poikkeuksellinen-toimenpide-julkaisi-korona-altistumisketjusta-epaillyn-joogayrittajan-kuvan/8080476#gs
   Maailman menoa
   684
   15714
  4. Hallitus sekaisin kuin seinäkello, olis kuitenkin pitänyt ottaa se Nyrkki

   Yle: Toisen asteen rajoitukset saavat hallituksen rivit rakoilemaan. "Nuorisojärjestöt vaativat koronanyrkkiä: Onko tilanne kenenkään hallussa?" Ris
   Maailman menoa
   629
   8891
  5. Johanna Tukiainen menetti vauvansa Solnan sosiaalihuollolle - myös vuokra-asunto liipasimella!

   Tänään 4.3. ilmestynyt Seiska tietää kertoa saman minkä näädät ovat tienneet jo 3 viikon ajan. Näätien tiedothan koskivat Tukiaisen vauvan huostaanot
   Kotimaiset julkkisjuorut
   704
   6062