Punaiset Keskusta hallitustoverit! Kunnallisvaaleissa meillä on

Anonyymi

yhdessä mahdollisuus äänestää kansallissosialisti ja porvarit oppositioon kunnissa! Hienoa, että tulitte kaapista ulos ja valitsitte sosialistisen tien!
Yhdessä teemme Suomesta tasapainoisen ja sosiaalisesti alueita tukevaa politiikkaa työtätekeville! Alas osingot ja palkkaverot! Keskusta toverit, nyt kuulutte liittoon joka taistelee! Nouse, riennä punainen Keskusta tovereiden rinnalla!

22

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Me toimitetaan taistelu Belarukset marssille mukaan!

      MTK

    • Anonyymi

      Keskustaan on nyt jäännyt kova punainen ydin, raukat on karanneet porvareiden leiriin, mutta me kylvämme uudet siemet ja punaiset uudet maakunnat omalla verotuksella, ja ne otetaan porvareilta ja hyvätuloisilta!

    • Anonyymi

      Nuorisosäätiö rahoittaa banderollit, pohjaväri punainen ja keskellä vihreä apila. Kirjaillaan myös MVT, maaseudun viljelijä työläiset!

    • Anonyymi

      Punakeskusta on valmis sosialisoimaan valtion metsät ja kuntien maat! Maata maattomille työtätekevillä ja myös maataloustuet!

    • Anonyymi

      Punakeskustalaiset toveri, uusi päivä nousee ja olemme kaikki tasa-arvoisia! Ei olla enää kateellisia naapurin uudesta täyssähköautosta ja kaikille riittää luomaruokaa.
      Persut ja kokoomusporvarit vaikeroi uusia veroja, mutta me punakeskustalaiset osalistumme innolla rahoittamaan uusia hankkeita, tuulivoimaa, metsien ja luonnon suojelua, polkupyöräilyä ja yksitysautoilun kieltämistä!

      • Anonyymi

        Mahtaa persuja taas ketuttaa. Sitä onkin kannatus laskenut nyt alkajaisiksi 3,1 % ja kun siitä vielä irtaantuu Sinimustat, niin saavat oikein persut riehua Halla-ahon, Tavion ja Purran tahdittamana.

        https://yle.fi/uutiset/3-11771279

        Tässä on syy, miksi persut nyt tällä palstalla hyökkää kepua vastaan, kepun kannatus nousi nyt 1,2 %, joten eikökän se siitä.

        On tunnettua, että persut ei sunnuntaiaamuna kykene lähtemään äänestämään kunnallisvaaleissa ja illalla sitä vähemmän. Jos sitten kylille pääsisi, niin juuttuvat lähimpään kuppilaan ja ei sitä siellä uhotessa ja mallasta nauttiessa ole enää äänestyskelpoinen illemmallakaan.

        P.S. Miten persut rinnastaa itsensä kokoomusporvareihin? Osa persuista on työttöminä, takuueläkkeellä tai muutoin työkyvyttömiä tai syrjäytyneitä. Ai niin ne kokoomuksesta persuihin siirtyneet "yrittäjät" laskee itsensä vielä porvareihin, vaikka Transiitti on jo kunnolla ruosteessa.

        Kokoomuslaiset ei Bemariin tai Audiin noustessaan edes vilkaise "persuporvareihin" päin.
        Samaan hissiinkään eivät mene, haisevien persuporvareiden kanssa.


    • Anonyymi

      MTK ja SAK sulautetaan yhteen, on mahtavaa, kun neuvottelet palkankorotuksia, niin MTK vaatii myös teollisuutta ja kauppaa maksamaan lisää SAK väelle, että heillä on varaa maksaa lisää maataloustukia, kaikki voittaa!!!

    • Kansallissosialistit on syytäkin äänestää oppositioon - ikiajoiksi.

      • Anonyymi

        kauheita nuo sinimustat


    • Anonyymi

      Vimpari on kovassa nousussa Punaisen Keskustan johtoon! Vimpari julisti jo haasteen oikeistolle ja vahvasti Rosa Luxemburgin henkeen. Punainen viiva on ääni punaiselle Keskustalle!

      • Anonyymi

        Nyt meillä Keskustassa on vahva eheytymisen tunne ja vihdoin pääsemme riistoporvareiden ikeestä työläistovereiden kanssa yhteyteen! Meilä Lapissa on vahva yhteistyö ennestään kommunistien kanssa ja Väyrynen on siinä meidän esitaistelija!


    • Anonyymi

      Keskustan väri on jo valmiiksi Vihreä, hitunen punaista siihen ja se viitoittaa meidän tiemme! Maanviljelijät ja työläiset yhtyy, monta kertaa!

    • Anonyymi

      Alkiolaisena persuna olen vilpittomästi huolestunut nykyisestä tilanteesta. Äänestäjillä ei ole muuta mahdollisuutta kuin antaa suoraa palautetta

    • Anonyymi

      Toweri valtionkomissaari Anna-Mari Vimpari varoittaa äärioikeistosta ja kehoittaa äänestämään vasemmistoa!

    • Anonyymi

      Helpompi on kamelin käydä neulansilmän läpi, kuin kusitolpan ylittää suojatie.

    • Anonyymi

      Punaiset keskusta towerit! Älkää hätäätykö huonosta gallupista, kun liitymme vasemmistoon, vihreisiin ja demareihin, niin meidän Puna Keskustan kannatus on yli 40% ja näytämme muille närhen värkit ja miten asiat hoidetaan. Vapise riistoporvari, vapise!

      • Anonyymi

        Väyrysestä tulisi myös vankka punainen presidentti, suoraa jatkumoa Tarja Haloselle ja Sanna Marin pääministerinä. olisi lyömätön parivaljakko ja porvareiden painajainen.


    • Anonyymi

      Nyt puna keskustalaiset äkkiä liittyminen vihreisiin, vihreät hyväksyy huumeet ja saadaan ehkä tuomio vältettyä. Nuorisosäätiöstä ei tipu enää rahaa, pakko siirtyä huumeisiin.

    • Anonyymi

      Täällä punaisessa Inkeroisissa nousee aurinko aina idästä ja silloin taivaanranta on verenpunainen! Nyt Keskusta on vihdoin oikeassa paikassa, vasemmistossa!
      Kohta saamme viedä taas Oltermannia Venäjälle ja talous kiitää!

    • Anonyymi

      Sipilän jälkeen keskusta yrittää punapestä itsensä kaikesta oikeistolaisuudesta, tulee ihan Kekkosen ajat ja siirtyminen kommunismiin ja Neuvostoliiton leiriin.

    • Anonyymi

      Sopii hyvin myös meille lestakeskustalaisille, meille sopii liitto vaikka pirun kanssa, jos vaan kauppa käy ja hinta on sopiva.

      Markus Muikku Äkäslompolo

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1913
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1486
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      16
      1398
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe