Aihe

Kansalaeset; Me Anu Vehvilläenen ja puhemiehhistö varrauruttaan...

Anonyymi

Tietotusluonteinen assii teille Evuskunnasta käsin. Ottakee höölsiti vasttaan tietomme jonka minä kepulaesena teitillen tässä ruplatan.
Nyt vasta palattuamme hyvin ansaitulta joululomaltamme, olemme päässeet alloittammaan evuskunnan täysimiäräisen työskentelymme.
Me puhemiehistössämme Kepun, Sdp:n ja PS:n evustajina ja puhheenjohtajistossa annemma teille miäräyksen olla kuuljaissii ja tottelevvaisii kaikkia esivalttaanna kohtaan!
Tulemma suamaan avuiksemma myös GYBBER-laitteistova, joittenka avulla torjumma meitä kohttaan ossoitetteujja hyäkkäyksii ynnä muuta pahhoo jota on liikkeellä kunniallisii kansan evustajjii kohtaan jopa meillä Suomen muassa!

Joten jos uotta suunnitelleet jottain ilikeetä esimerkiksi vaaleja uaetellen suatte olla varuillanna sillä meillä on jo net asseet teitä vastaan olemassa!

Anus V.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Suomeen julistettu poikkeustila

    Ulkonaliikkumiskielto pikapuoliin.
    Maailman menoa
    273
    6305
   2. Hallitus sekaisin kuin seinäkello, olis kuitenkin pitänyt ottaa se Nyrkki

    Yle: Toisen asteen rajoitukset saavat hallituksen rivit rakoilemaan. "Nuorisojärjestöt vaativat koronanyrkkiä: Onko tilanne kenenkään hallussa?" Ris
    Maailman menoa
    204
    4471
   3. Helsingin Itäkeskuksessa maskipakko, valvotaanko sitä?

    Itiksessä on nyt maskipakko mutta valvotaanko sitä mitenkään? https://www.itis.fi/fi/ajankohtaista/kauppakeskuksessa-maskipakko
    Maailman menoa
    211
    3894