Aihe

Kuntavaalit rokotussotkujen ja viivytysten syynä

Anonyymi

Jos vaalien aikana on "lockdown" saattaa vaalit siirtyä myöhempään ajankohtaan.

Nyt on tullut viitteitä, että hallitus on tahallaan viivyttänyt rokotteen maahan tuloa, ohjannut niitä väärään paikkaan ja viivytellyt rokotteen tilaamiseen ja toimittamiseen tarvittavia asiakirjoja. Mm. allekirjoituksia on saanut odotella ennennäkemättömän kauan.

"Lockdown" on käytännössä ainoa keino siirtää kunnallisvaaleja ja "lockdownia" on vaikea perustella jos tartunnat ovat laskusuunnassa.

Rokotusten viivyttäminen saattaa mahdollistaa että tartunnat kasvavat voimakkaasti. Myös muunnosvirukset saattavat saada jalansijaa viivytysten takia.

https://www.iltalehti.fi/terveys/a/0017c17b-8182c-646c9-84e-be8fd6c32009

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kannatus ei nouse Marinilla yhtään sen enempää vaikka siirtäisi 1000 vuotta vaaleja, älykkyys ei lisäänny yhtään mutta velkaisuus kylläkin lisääntyy tämän yksilön myötä.

  • Anonyymi

   Vasurit keksivät mitä tahansa kierouksia ja valheita ja lavastuksia jotta saisivat haluamansa vaalituloksen. Eikä niitä ehditä saamaan ennen kesää.

  • Anonyymi

   Vaaleja on ehdottomasti siirettävä niin kauas kuin vallitseva korona tilanne vaatii. Kerran koulujen opetusta lasten harrastusta ja työskentelyä on rajoitettu koronan vuoksi kaikenlainen vaalityö on siirrettävä kunnes on turvallista. Turvallista lasten mennä harrastuksii opiskella ja ihmisten kulkea töissä. Hallitus on päättänyt rajoitus toimista ja ehdottomasti vaatii rokotuksia poikkeustilan lopettamiseen niin ei vaalityötä ennenkuin poikkeustilanne on pois päältä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Suomeen julistettu poikkeustila

   Ulkonaliikkumiskielto pikapuoliin.
   Maailman menoa
   214
   4234
  2. Helsingin Itäkeskuksessa maskipakko, valvotaanko sitä?

   Itiksessä on nyt maskipakko mutta valvotaanko sitä mitenkään? https://www.itis.fi/fi/ajankohtaista/kauppakeskuksessa-maskipakko
   Maailman menoa
   176
   3441