Aihe

Löysin netistä miesystävän

Anonyymi

Brittiläinen professori oli huomannut älypölyä koskevat kirjoitukseni ja otti fb yhteyttä ihastellen kasvojeni kauneutta älyn lisäksi.
Olemme jonkun aikaa vaihtaneet sähköposteja, aikoo pääsiäiseksi tulla Suomeen. Kävin ikeassa ostamassa uudet huonekalut. Briteissä samaa sähläämistä kuin suomessa, hänen tutkija-apurahansa on myöhässä brexitin takia, samoun muut tulot, hän aikoo todistaa koronahuijauksen tieteellisesti. Lähetän hänelle ensi hätään 5000, ehkä pääsiäiseen mennen saa apurahansa .
Jos joku tahtoo edistää tätä tärkeää tutkimustyötä, ilmoitelkaa. Keksitään joku tapa saada yhteystiedot vaihdettua, voin antaa hänen tilinumeronsa.

26

72

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hän ihmetteli kovasti suomen poliisia kun kerroin hajoitetusta sananvapausmiekkarista. Kyseli rautaesiripusta.

  • Anonyymi

   Muuten täyttä asiaa, mutta älä lähetä rahaa. Laita skloddi maksamaan että tulee ensin luoksesi ja tapaatte livenä. Itse en lainaisi rahaa edes sen jälkeenkään. Lainasin yhdelle suomalaiselle 400€, ja lupasi maksaa kolmen päivän sisällä takaisin. Nyt asiasta on jo useita vuosia, eikä maksanut lainkaan takaisin.
   Vaihtoi puhelinnumeronsa, lopetti pankkitilinsä johon maksoin, teki todella järjestelmällisesti huijauksen.
   Kaiken lisäksi olin tuntenut tämän henkilön lainaushetkellä jopa yli 15 vuotta.
   Silti tilkintansa mukaan 400€ oli koko 15 vuotisen tuttavuuden arvo tälle luuserille.

   • Anonyymi

    "tilkintansa" =tulkintansa


   • Anonyymi

    Ja mikäli tämä luuseri tunnistaa itsensä, toivottavasti saat koronan, ja kuolet syöpään, ja saat ansioidesi mukaan. Että kehtasi kavaltaa 400€ alhainen sika.


   • Anonyymi

    Mulla kuitenkin rahaa on, vanhempieni perintöä ja itsekin saanut säästöön . Olen kauan ollut yksin, ei noin oppinut mies jätä maksamatta ja mikäli meillä yhteinen tulevaisuus, synkkaa hyvin, ei kai merkitystä. Tutkimus kun valmistuu, on yliopistopiireissä arvostettu.


  • Anonyymi

   Tarkista ettei viestit tule kuitenkin Nigeriasta. Itsellä Nigerialainen oli naamioitunut Japanin Tokyo Tower:iin töihin, ja kun selvitin viestien alkuperän, olikin viestit tulleet Afrikasta.

   • Anonyymi

    Ei. Kyllä hän on valkoihoinen, hiukan ohimoilta tukka harmaantunut, ikää 54. Ystävällinen ilme ja leski, sanoo olevansa kovasti ihastunut minuun.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei. Kyllä hän on valkoihoinen, hiukan ohimoilta tukka harmaantunut, ikää 54. Ystävällinen ilme ja leski, sanoo olevansa kovasti ihastunut minuun.

    Ja kuvahan esittää juuri häntä kun kerran niin sanoo.


  • Anonyymi

   niiiin...uusi miesystävä? tarinasta ei käy ilmi oletteko te kumpikin miespuolisia

   • Anonyymi

    Olen nainen. Olen facebookissa paljon kirjoittanut koronasta, ulkomaisilla asiaa koskevilla sivuilla, koska osaan englantia hyvin.


  • Anonyymi

   Kirjoitin tänne siksi jos täältä löytyisi halukkaita tukemaan hänen tutkimuksiaan koska joka maassa on rahoituksen saaminen vaikeaa että pystyy kunnolla paneutumaan..

  • Anonyymi

   Onko brittiproffa samaa sarjaa kuin amerikkalaiset tilapäiseen rahapulaan ajautuneet amerikkalaiset korkea-arvoiset merijalkaväen upseerit?

  • Anonyymi

   Minulle tulee usein sähköpostia,jossa joku Mr.Bill Gates tarjoaa 5miljoonaa dollaria.Hirvittää tuollaiset summat,olen aina poistanut viestit.Jotenkin kirjoittaa niin huonoa englantiakin,isot ja pienet kirjaimet miten sattuu,ihan ärsyttää.

  • Anonyymi

   Ettekö ymmärrä miten tärkeää tutkimusta hän tekee että saadaan tämä koronahöpinä loppumaan? Tietenkin tuon ikäinen mies on vielä kiinnostunut myös parisuhdetta luomaan kun me sukulaissielut kohtasimme. Olen ihan hyvännäköinen nainen, en mikään 70 v.

  • Anonyymi

   Hei Antti, etkö muista kuinka viimeksi kävi.

  • Anonyymi

   Lukekaa viestini tarkkaan ja liittykää mukaamme rokotusvastaiseen somekamppanjan.

   Rokote on jopa pahempi kuin mikrosiru, koska rokotustiedot tallennetaan järjestelmään, josta ne on haettavissa älylaitteisiin ja jopa kasvojentunnistuksen sekä iiris-, ja sormen- jälkitunnistamisen käyttöön. Tuo "Bill Gates ja 5g"- artikkeli kertoo koko kontrolli- järjestelmän laajuuden. Mikrosirun saa leikatua irti, mutta tieto rokotuksesta pysyy järjestelmässä. Varsinaisen teologian näkökulman "pedonmerkin" tullessa, mikrosiru on vain alusta johon ihmisen koko henkilöhistoria tallennetaan.

   ("Peto" on lähinnä hallitusten, yhden maailmanuskonnon etc. muodostama poliittis-taloudellis-uskonnollinen, petollinen yläorganisaatio)
   Mikrosirun saa leikattua irti, mutta tieto rokotuksesta pysyy järjestelmässä.

   Kysymyksessä on myös esineiden lisäksi internettiin, ihmisten liittäminen internettiin. Rokotuskortit ja mobiililaitteet voivat kadota, mutta kehossa oleva seurattava tunniste siirtää ihmiskunnan, laitteiden kontrollista, ihmisten kontrolliin.

   Tuo rokote sisältää "kolikon" molemmat puolet. Toisella puolella on rokote ja toisella puolella seuranta. Kaikenlisäksi kuten alla kerrotaan, mahdollistaa teknologia injektoitavien tunnisteiden käyttämisen rokotushistorian tallentamiseksi. Käytännössä mobiililaitteita tai edes kehonsisäisiä tunnisteita ei välttämättä edes tarvita vaan terveystietojen (henkilön yksilöintiin liittyvä kaikki tieto) voidaan hakea esiin biometriatietojen avulla (yllä iiris etc.)

   https://profusa.com/profusa-and-partners-announce/
   Injektoitava biosensori - rahoittajana mm. Gates Foundation

   https://www.sciencealert.com/an-invisible-quantum-dot-tattoo-is-being-suggested-to-id-vaccinated-kids

   Näkymätön kvanttipistetatuointi rokotettujen lasten merkitsemiseksi ID:llä
   Toteutunut Gatesin pyynnöstä

   https://nationalpost.com/news/bill-gates-funds-birth-control-microchip-that-lasts-16-years-inside-the-body-and-can-be-turned-on-or-off-with-remote-control
   Gatesin rahoittama syntyvyyden säännöstelymikrosiru

   https://www.slashgear.com/these-injectable-nanobots-can-walk-around-inside-a-human-body-08569270/
   Injektoitava nanobotti

   Tässä päämäärä:
   https://healthimpactnews.com/2020/bill-gates-and-5g-surveillance-of-every-person-on-the-planet/
   Bill Gates ja 5G – Tähtäimessä jokaisen ihmisen kontrolli maapallolla.
   ------

  • Anonyymi

   Tuo miesystävä on huijari, halusit uskoa siihen tai et niin aivan varmasti kyseessä on huijaus jolla sinulta pyydetään rahaa yhden ja toisen verukkeen varjolla.

   Mikäli aloittaja ei ole asialla huumorilla, vähän vaikea päätellä, niin vakuutan että tässä on huijaus kyseessä.

   Tiedän ettet halua uskoa tätä, mutta näin se vain on.

   ÄLÄ LÄHETÄ RAHAA.

   • Anonyymi

    Kyllä ihmisiin pitää voida luottaa . Vaikka mieheni aikoinaan petti ja jätti.


  • Ihanaa että vielä löytyy aitoa rakkautta, rohkeutta ja luottamusta! Kerro lisää.

   • Anonyymi

    On, elämä voittaa rankan koronavuoden jälkeen, jolla meitä on huijattu. Nyt sitten jopa pakkotoimilla uhataan jokaiselle älypölyllä lantrattu rokote. Sen vastustaminen meitä myös yhdistää, hän tekee tutkimusta tästä maailmanlaajuisesta jutusta ja todistaa, ettei mitään koronaa ole. Älypölystä on kanssani samaa mieltä js se sai hänet ottamaan minuun yhteyttä. Ihanat pääsiäispyhät edessä!


  • Anonyymi

   Hienoa että pystyt tukemaan ammattilaista taloudellisesti!

  • Anonyymi

   Tämä nainen muistuttaa täsmälleen noita salaliittoihin uskovia koronasta ja muusta qanon-kamasta. Kaikki, mitä ulkomaisissa lähteissä lukee, kyseenalaisissa aivopesujulkaisuissa, uskotaan ja suomen somessa mesotaan. Kukaan kun ei tiedä onko jossain ulkomaan "partisaani, magneettimedia, avoin julkaisu hms) lääkärinä tai huipputietäjänä esiintyvä oikeesti kuin joku sekopää.

   • Anonyymi

    Itseprintattu lehdistökortti ja omablogi. Tähtitoimittaja ja koronaexspertti samassa paketissa. Tubettaa 24/7.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Itseprintattu lehdistökortti ja omablogi. Tähtitoimittaja ja koronaexspertti samassa paketissa. Tubettaa 24/7.

    Omavaraisuudella pääsee pitkälle...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Itseprintattu lehdistökortti ja omablogi. Tähtitoimittaja ja koronaexspertti samassa paketissa. Tubettaa 24/7.

    Näitä on nyt some täynnä. Lääketieteen asiantuntijoita merkonomin, muun toisen asteen koulutuksen käyneissä ja peruskoulupohjaisissa kotiäideissä. Heidän älynsä, hyväuskoisuutensa kaikkeen ulkomaiseen disinformaatioon on järkyttävää. Sääli lasta, jonka äiti ei anna laittaa maskia kuten muu luokka tai sepustaa rokotteiden älypölystä ja mikrosiruista.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Itseprintattu lehdistökortti ja omablogi. Tähtitoimittaja ja koronaexspertti samassa paketissa. Tubettaa 24/7.

    Eliliset tubettajat, joku karmern näköinen heppu seuranaan nico joku haastattelivat sitä lähihoitajaa, josta ossi tiihonen metelöi. Nainen oli saanut rokotteen, sen jälkeen piikin allergiaoireeseen ja illalla lähti vaan juoksulenkille. Sit kai oli päivän tai kaks sairaalassa. Tubettajat poistaneet lähetyksen, se oli huonolastuinen, ei kuvayhteys toiminut laitteiden välil.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Helsingin Itäkeskuksessa maskipakko, valvotaanko sitä?

   Itiksessä on nyt maskipakko mutta valvotaanko sitä mitenkään? https://www.itis.fi/fi/ajankohtaista/kauppakeskuksessa-maskipakko
   Maailman menoa
   124
   2509
  2. Suomeen julistettu poikkeustila

   Ulkonaliikkumiskielto pikapuoliin.
   Maailman menoa
   139
   2398