millä makeutusaineella voisi kotona tehtyä siideriä makeuttaa? olen muutamaan otteeseen yrittänyt esim.hermesetaksella, mutta mielettömät paineet sekin pulloon tekee. eli mikä olisi sellainen makeutusaine jota hiiva ei käytä?
rutikuivaksi käynyt siideri kun ei ole kovin hyvää...
kotisiiderin makeutus???
3
1705
Vastaukset
- reino
jos pulloihin tulee painetta siideri ei ole ihan käynyt loppuun, eikä se kyllä ilman käymisen estoa taida ihan loppuun ikinä käydäkkään. Mutta kyllähän siideripullossa saa vähän painetta ollakkin, eikös niihinkin kuulu lisätä se puoli teelusikallista sokeria/pullo hiilihapon muodostumista varten?
- joni
elikkäs kun sokeri käy loppuun, tulee siideristä sairaan kuivaa. olisiko sitten ideaa tehdä niin että käyttää se pore vielä aika makealla ja sitten laittaa pysäyttäjä? aika työläs tapa. eikö ole mitään keinotekoista makeuttajaa jota hiiva ei käytä?
- kokeiliJa
Suosittelen kokeilemaan steviaa..
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Jos yhdistät nimikirjaimet
Jos yhdistät sinun ja kaivattusi ensimmäisten nimien alkukirjaimet mitkä nimikirjaimet tulee? Sinun ensin ja sitten häne1066852- 954351
Mies vinkkinä sulle
Jos pyytäisit kahville tai ihan mihin vaan, niin lähtisin varmasti välittämättä muista473648Kyllä se taitaa olla nyt näin
Minusta tuntuu et joku lyö nyt kapuloita rattaisiin että meidän välit menisi lopullisesti. Sinä halusit että tämä menee483482- 503389
- 1833360
Odotan että sanot
Sitten siinä että haluaisit vielä jutella kahdestaan kanssani ja sitten kerrot hellästi että sinulla on ollut vaikea san242889- 672574
- 422414
- 131804