Aihe

Öteisti kysyy Ateistilta?!

Anonyymi

Onko teillä ateistit "kliffaa", nolla-false-henkenne kanssa?! Puhuuko se/hän joskus teille tottakin?! Vitsejä teilläkin paljon on, välillä valitettavasti melko rumiakin vitsejä,... Miten pahasti teidän maailmankuvanne murtuu, jos joku OIKEASTI ATEISTI puhuisi tottakin, eli että nykyäänkin on liian rohkeaa kieltää Jumalia, koska Hehän(Jullet) juuri rakastuivat Korkeimmille olennoille tulevaan ylistykseen ehkä liikaakin - ja saattavat vetää "herneen nenään", jos heitä halveksutaankin?! Sillä tiellähän te olette, KAIKKI ihmisjumalat ovat - tai olivatko tiedemihet tarpeeksi ovelia - mielestänne ja varsinkin olleet pahoja ja itseriittoisuudessaan inhottavia? Mutta oliko esim. Jeesuskin siis teidän mielestä pahakin miekkonen? Hänhän pyysi ateistejakin kehiin, kun sanoi:"Kieltäkäätte itsenne, ja seuratkaatte siis varsinkin MINUA"(Jeesus)
Koska vain:"Minä olen - on Herra - teidänkin Jumalanne". Kunnes ymmärrätte, että ette tekään toisen olennon hallinnoimalla alueella ole itse se Korkein, ja joudutte silloin sanomaan Kuolemankin Jumalalle, tapahtukoon, ISÄ, sinunkin tahtosi, ei niin kuin Minä siinä Tahdon, koska en tiedä siitä vielä mitään... Mutta, jos jouduttekin joskus jopa Jeesuksen hallintovallan alle, niin eikö Hänkin ole siellä kuin Keisari, kuin Despootti tai vähintäänkin kuin kuningas, tai koulunsa rehtori vähintään, tai kuin työpaikkansa POMO?! Jos kiellätte SIELLÄ hänen "kuninkuutensa", niin pääsette siis kuitenkin luotaan takaisin, niiden omien, mutta valitettavasti mahdollisesti jo kuolleiden johtajienne luo piankin lähtemään, tai edes heitä uudelleen etsimään? Mistä te silloin sen ANTIKRISTUKSENNE löydätte? Haluatteko olla hänelle henkenäännekin, jos Hän muutoin mykistyisi?!

14

58

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jos olisit nähnyt jeesuksesta kuvatut videot niin olisit hiljaa.

  • Anonyymi

   Täysin vammaista öyhötystä jossa ei ole mitään järjen eikä logiikan häivääkään. Ja sitten ne vielä väittää, ettei usko muka ole mitään mielisairautta...

  • Anonyymi

   on tosi vaikeeta ymmärtää ateisteja, mutta sydän sanoo että kyllä kyllä.
   Uskovissa kuten myös aloittajalla on selvästi pinaattia senverran että on tietoa myös paljon mutta pilkka ei kuulu kristityn valikoimiin. parempi olaa ihmeissään ja huulipunalla saappaaseen OLaa

  • Anonyymi

   Maailmassa on erilaisia uskontoja mihin ihmiset sitoutuvat jo lapsuudessaan. Opetus. Kaikki uskonnot korostavat rakkautta ensimmäisenä vahvana ihmisen tekona, jolla on vaikutusta. Ateismi ei korosta rakkautta, vaan tiedettä ja ihmisen mukavaa viisautta. Kaikki viisaus ja tiede ovat tarpeen, mutta Jumala on täysin ylivoimainen ja mittaamaton.

   • Anonyymi

    << mutta Jumala on täysin ylivoimainen ja mittaamaton >>

    Ja olematon.

    << Ateismi ei korosta rakkautta >>

    Kuten ei korosta saunatonttuihinkaan uskomattomuus. Se, mitä kukakin saunatonttuihin tai jumaliin uskomaton ihminen korostaa, on ihan ko. tyypistä sitten kiinni, mutta itse se, ettei usko saunatonttuihin, ei mitenkään estä vaikka "moraalisen hyvän" -toiveen esittämistä.

    << Maailmassa on erilaisia uskontoja mihin ihmiset sitoutuvat jo lapsuudessaan. Opetus. >>

    Niinpä. Lapsia on opetettu uskomaan mm. saunatonttuihin. Saunatonttuja ei kuitenkaan taida olla edes itsesi mielestä olemassa. Kulttuurisesti voidaan siis opettaa harhoja jo aivan lapsuusvaiheesta lähtien. On opetettu tonttuja, Shivoja, ufomiehiä, Allahia, homeopaattisia hoitoja jne jne. Miksi ihmeessä tuo itsellesi opetettu uskomus olisi ainoa, joka ei olisi harha ?


  • Anonyymi

   Itse en voi uskoa kuviteltuihin henkilöihin ja tapahtumiin.
   Itseäni naurattaa suunnattomasti te höyryit kun teille saa syötettyä puuta heinää.
   Olette kyllä yksin kertaista ryhmää.

  • Anonyymi

   Aloittaja on potilas. Ei muuta voi sanoa.
   Vain Jumala voisi hänet parantaa, jos olisi Jumala parantamassa.

  • Anonyymi

   Jumala on vain oman mielen luomus. Kun tämän ymmärtää, voi unohtaa jumalharhat ja keskittyä tähän reaalimaailmaan.

  • Anonyymi

   << Onko teillä ateistit "kliffaa", nolla-false-henkenne kanssa? >>

   Siinä ei valitettavasti kysellä, miten kivaa tai mukavaa on, että maailma toimii kuten toimii. Reaalimaailmassa ei valita, mihin olisi kaikkein kivointa uskoa.

   << Puhuuko se/hän joskus teille tottakin? >>

   Meille mieleltään edes kohtalaisen terveille ei vaan mitkään "henget/tms. sisäiset äänet" puhele. Se voi olla hankala tajuta, jos olet koko elämäsi ajan kärsinyt noista skitsofrenian oireista.

   << OIKEASTI ATEISTI puhuisi tottakin, eli että nykyäänkin on liian rohkeaa kieltää Jumalia >>

   Mutta ihan yhtä hyvä syy on olla uskomatta saunatonttuihinkin. Ei vaan voi mitään.

   << on liian rohkeaa kieltää Jumalia, koska Hehän(Jullet) juuri rakastuivat Korkeimmille olennoille tulevaan ylistykseen ehkä liikaakin - ja saattavat vetää "herneen nenään", jos heitä halveksutaankin? >>

   Mietipäs tuonkin lausuman logiikkaa: puhut ihmisille, jotka toteavat, ettei jumalista tai tontuista ole ensimmäistäkään konkreettista todistetta. Sitten yht'äkkiä oletkin jo selittämässä tällaisille todisteettomille (mielikuvitus)tyypeille monimuotoista sisäistä elämää, jota sitten muka pitäisit perusteena väitteellesi. Eihän tuossa ole mitään tolkkua. Tuo on aivan harhaista sepitelmää.

   Valitettavasti loppuosakin kirjoituksestasi on käytännössä siansaksaa meille muille. Nuo käyttämäsi sanat varmasti ovat itsellesi jotenkin selkeästikin määritelty, mutta meille muille tuo käsittämätöntä mentaalitapauksen ajatuksen virtaa. Voimme toki arvailla, mitä yritit sanoa tuossa, mutta aikamoista sillisalaattia tuo ajatuksesi poukkoilu on.

  • Anonyymi

   Sialu ei oo suamalaisen asiaa.

  • Anonyymi

   Minulla on kliffaa tässä elämässä muutenkin. Ei minun tarvitsi elämästäni kliffaa seurustelemalla mielikuvitusolioiden kanssa.

  • Anonyymi

   Miksi uskovien ulosanti on aina informaatiovapaata nollatason öyhötystä? Uskon järkevyydestä kertoo kaiken jo se, ettei uskovilla ole koskaan mitään järkevää sanottavaa. Vain vammaista vöyhötystä, täysin ulkona todellisuudesta.

  • Anonyymi

   Onko tämä nyt sitä henkien kanssa puhumista, koska tuossa ei ollut mitään järkeä?

   Nyt on joku niin syvällä kultissa, että on kehittynyt oman piirin kieli. Samalla on ilmeisesti unohtanut suomen kielen. Sillä on tosin helppo sitten hallita jäseniä, kun ne eivät kykene kommunikoimaan muiden kanssa.

  • Anonyymi

   Kohtalaisen kehnoa dialogissa.
   Noh, olkoon.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Suomeen julistettu poikkeustila

   Ulkonaliikkumiskielto pikapuoliin.
   Maailman menoa
   216
   4383
  2. Helsingin Itäkeskuksessa maskipakko, valvotaanko sitä?

   Itiksessä on nyt maskipakko mutta valvotaanko sitä mitenkään? https://www.itis.fi/fi/ajankohtaista/kauppakeskuksessa-maskipakko
   Maailman menoa
   180
   3509