Öteisti kysyy Ateistilta?!

Anonyymi

Onko teillä ateistit "kliffaa", nolla-false-henkenne kanssa?! Puhuuko se/hän joskus teille tottakin?! Vitsejä teilläkin paljon on, välillä valitettavasti melko rumiakin vitsejä,... Miten pahasti teidän maailmankuvanne murtuu, jos joku OIKEASTI ATEISTI puhuisi tottakin, eli että nykyäänkin on liian rohkeaa kieltää Jumalia, koska Hehän(Jullet) juuri rakastuivat Korkeimmille olennoille tulevaan ylistykseen ehkä liikaakin - ja saattavat vetää "herneen nenään", jos heitä halveksutaankin?! Sillä tiellähän te olette, KAIKKI ihmisjumalat ovat - tai olivatko tiedemihet tarpeeksi ovelia - mielestänne ja varsinkin olleet pahoja ja itseriittoisuudessaan inhottavia? Mutta oliko esim. Jeesuskin siis teidän mielestä pahakin miekkonen? Hänhän pyysi ateistejakin kehiin, kun sanoi:"Kieltäkäätte itsenne, ja seuratkaatte siis varsinkin MINUA"(Jeesus)
Koska vain:"Minä olen - on Herra - teidänkin Jumalanne". Kunnes ymmärrätte, että ette tekään toisen olennon hallinnoimalla alueella ole itse se Korkein, ja joudutte silloin sanomaan Kuolemankin Jumalalle, tapahtukoon, ISÄ, sinunkin tahtosi, ei niin kuin Minä siinä Tahdon, koska en tiedä siitä vielä mitään... Mutta, jos jouduttekin joskus jopa Jeesuksen hallintovallan alle, niin eikö Hänkin ole siellä kuin Keisari, kuin Despootti tai vähintäänkin kuin kuningas, tai koulunsa rehtori vähintään, tai kuin työpaikkansa POMO?! Jos kiellätte SIELLÄ hänen "kuninkuutensa", niin pääsette siis kuitenkin luotaan takaisin, niiden omien, mutta valitettavasti mahdollisesti jo kuolleiden johtajienne luo piankin lähtemään, tai edes heitä uudelleen etsimään? Mistä te silloin sen ANTIKRISTUKSENNE löydätte? Haluatteko olla hänelle henkenäännekin, jos Hän muutoin mykistyisi?!

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jos olisit nähnyt jeesuksesta kuvatut videot niin olisit hiljaa.

    • Anonyymi

      Täysin vammaista öyhötystä jossa ei ole mitään järjen eikä logiikan häivääkään. Ja sitten ne vielä väittää, ettei usko muka ole mitään mielisairautta...

    • Anonyymi

      on tosi vaikeeta ymmärtää ateisteja, mutta sydän sanoo että kyllä kyllä.
      Uskovissa kuten myös aloittajalla on selvästi pinaattia senverran että on tietoa myös paljon mutta pilkka ei kuulu kristityn valikoimiin. parempi olaa ihmeissään ja huulipunalla saappaaseen OLaa

    • Anonyymi

      Maailmassa on erilaisia uskontoja mihin ihmiset sitoutuvat jo lapsuudessaan. Opetus. Kaikki uskonnot korostavat rakkautta ensimmäisenä vahvana ihmisen tekona, jolla on vaikutusta. Ateismi ei korosta rakkautta, vaan tiedettä ja ihmisen mukavaa viisautta. Kaikki viisaus ja tiede ovat tarpeen, mutta Jumala on täysin ylivoimainen ja mittaamaton.

      • Anonyymi

        << mutta Jumala on täysin ylivoimainen ja mittaamaton >>

        Ja olematon.

        << Ateismi ei korosta rakkautta >>

        Kuten ei korosta saunatonttuihinkaan uskomattomuus. Se, mitä kukakin saunatonttuihin tai jumaliin uskomaton ihminen korostaa, on ihan ko. tyypistä sitten kiinni, mutta itse se, ettei usko saunatonttuihin, ei mitenkään estä vaikka "moraalisen hyvän" -toiveen esittämistä.

        << Maailmassa on erilaisia uskontoja mihin ihmiset sitoutuvat jo lapsuudessaan. Opetus. >>

        Niinpä. Lapsia on opetettu uskomaan mm. saunatonttuihin. Saunatonttuja ei kuitenkaan taida olla edes itsesi mielestä olemassa. Kulttuurisesti voidaan siis opettaa harhoja jo aivan lapsuusvaiheesta lähtien. On opetettu tonttuja, Shivoja, ufomiehiä, Allahia, homeopaattisia hoitoja jne jne. Miksi ihmeessä tuo itsellesi opetettu uskomus olisi ainoa, joka ei olisi harha ?


    • Anonyymi

      Itse en voi uskoa kuviteltuihin henkilöihin ja tapahtumiin.
      Itseäni naurattaa suunnattomasti te höyryit kun teille saa syötettyä puuta heinää.
      Olette kyllä yksin kertaista ryhmää.

    • Anonyymi

      Aloittaja on potilas. Ei muuta voi sanoa.
      Vain Jumala voisi hänet parantaa, jos olisi Jumala parantamassa.

    • Anonyymi

      Jumala on vain oman mielen luomus. Kun tämän ymmärtää, voi unohtaa jumalharhat ja keskittyä tähän reaalimaailmaan.

    • Anonyymi

      << Onko teillä ateistit "kliffaa", nolla-false-henkenne kanssa? >>

      Siinä ei valitettavasti kysellä, miten kivaa tai mukavaa on, että maailma toimii kuten toimii. Reaalimaailmassa ei valita, mihin olisi kaikkein kivointa uskoa.

      << Puhuuko se/hän joskus teille tottakin? >>

      Meille mieleltään edes kohtalaisen terveille ei vaan mitkään "henget/tms. sisäiset äänet" puhele. Se voi olla hankala tajuta, jos olet koko elämäsi ajan kärsinyt noista skitsofrenian oireista.

      << OIKEASTI ATEISTI puhuisi tottakin, eli että nykyäänkin on liian rohkeaa kieltää Jumalia >>

      Mutta ihan yhtä hyvä syy on olla uskomatta saunatonttuihinkin. Ei vaan voi mitään.

      << on liian rohkeaa kieltää Jumalia, koska Hehän(Jullet) juuri rakastuivat Korkeimmille olennoille tulevaan ylistykseen ehkä liikaakin - ja saattavat vetää "herneen nenään", jos heitä halveksutaankin? >>

      Mietipäs tuonkin lausuman logiikkaa: puhut ihmisille, jotka toteavat, ettei jumalista tai tontuista ole ensimmäistäkään konkreettista todistetta. Sitten yht'äkkiä oletkin jo selittämässä tällaisille todisteettomille (mielikuvitus)tyypeille monimuotoista sisäistä elämää, jota sitten muka pitäisit perusteena väitteellesi. Eihän tuossa ole mitään tolkkua. Tuo on aivan harhaista sepitelmää.

      Valitettavasti loppuosakin kirjoituksestasi on käytännössä siansaksaa meille muille. Nuo käyttämäsi sanat varmasti ovat itsellesi jotenkin selkeästikin määritelty, mutta meille muille tuo käsittämätöntä mentaalitapauksen ajatuksen virtaa. Voimme toki arvailla, mitä yritit sanoa tuossa, mutta aikamoista sillisalaattia tuo ajatuksesi poukkoilu on.

    • Anonyymi

      Sialu ei oo suamalaisen asiaa.

    • Anonyymi

      Minulla on kliffaa tässä elämässä muutenkin. Ei minun tarvitsi elämästäni kliffaa seurustelemalla mielikuvitusolioiden kanssa.

    • Anonyymi

      Miksi uskovien ulosanti on aina informaatiovapaata nollatason öyhötystä? Uskon järkevyydestä kertoo kaiken jo se, ettei uskovilla ole koskaan mitään järkevää sanottavaa. Vain vammaista vöyhötystä, täysin ulkona todellisuudesta.

    • Anonyymi

      Onko tämä nyt sitä henkien kanssa puhumista, koska tuossa ei ollut mitään järkeä?

      Nyt on joku niin syvällä kultissa, että on kehittynyt oman piirin kieli. Samalla on ilmeisesti unohtanut suomen kielen. Sillä on tosin helppo sitten hallita jäseniä, kun ne eivät kykene kommunikoimaan muiden kanssa.

    • Anonyymi

      Kohtalaisen kehnoa dialogissa.
      Noh, olkoon.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      68
      6783
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4400
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2813
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2100
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1663
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1447
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1151
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      305
      1135
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1124
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1091
    Aihe