Aihe

Lähdin juoksemaan hätäpiikin jälkeen

Anonyymi

Somessa on kierrellyt monella nimellä lähihoitajan kertomus. Äsken kuuntelin kun joku takkutukka haastatteli häntä. Koronarokotuksen jälkeen häneltä on jalka puutunut ja sai hoitajilta sitten allergiaan piikin. Illalla oli huono olo, silmä oli outo, mutta lähti juoksulenkille.
Siihen katkaisin kuulemisen, ei vaikuttanut järkevältä teolta kahden piikin jälkeen. Sitten kai sairaalassa pari yötä voimattomuuden takia.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Aika voimakas reaktio on rokotuksesta tullut. Mitenkään hätäisellä juoksulenkillä ei välttämättä tietenkään ole merkitystä sairaalaan joutumiseen. Ikävä juttu, ei tarkoitus mitätöidä.

  • Anonyymi

   Alkoiko pelottamaan kun katkaisit?

   • Anonyymi

    Ei kun turhautunut olo, hoitoalan ihminen ei tajua levätä vaikka on kumma olo. Ja kaks lääkepiikkiä, nuo hätäpiikit on tujuja aineita. Pelotti aina jos joutuu läheisen reiteen sen tyrkkäämään, onneksi ei sellaista tilannetta kotona tullut. Koulussa kerran.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi suomalaiset eivät lähde mellakoimaan kaduille?

   Minä pitkän työuran ravintolayrittäjänä tehneenä ja kohta kotini, kesämökkini ja yritykseni menettäneenä, olisin valmis lähes mihin vain, seurauksista
   Maailman menoa
   746
   8729
  2. Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki täytti vasta 20 vuotta! Poseeraa "vanhuksen" kanssa...

   Voi että hän on vielä niin nuori: https://www.suomi24.fi/viihde/dannyyn-78-liitetty-helmi-loukasmaki-taytti-20-vuotta-poseeraa-vanhuksen-kanssa-kuin-m
   Kotimaiset julkkisjuorut
   209
   7742
  3. Yölintu : Matti Silmu on kuollut

   Matti Silmu, Yölintuorkesterin perustaja on kuollut. . . .
   Kotimaiset julkkisjuorut
   77
   5925
  4. Matti Silmu :(

   Matti Silmu kuollut:( osanotto läheisille.
   Yölintu
   19
   3461