Aihe

Tokmannin hinnoittelu

Anonyymi

Olen jo monesti huomannut asiakkaiden kiistävän, kun kassa veloittaa isomman summan, kuin pitäisi, asia kyllä selviää, mutta kassajono pitenee. Olen itsekkin joutunut oikomaan useitakin kertoja.
Ihmiset menevät ostamaan tarjousta, siinä kyllä on tarjouslappu hyllyn reunalla, ja siinä pienellä tekstillä mitä tarjous koskee, voi olla ihan kahdesta numerosta tai kirjaimesta kyse, mitä tarjous koskee, siinä on hylly pitkänään tuotteita, ja saattaa olla sen tarj.lapun kohdalla myös muiden asiakkaiden siirtämiä tuotteita. Selkeyttä tähän toisi se, että tarjoustuotteet laitettaisiin omiin hyllyosatoihin/koreihin t.m.s.
Myös on ollut tilanteita, jossa tuotteelle on tullut uusi, jollain lisäyksellä tehty merkintä, jolloin uutta tuotetta on tarjottu edullisessti, mutta jos ei huomannut ottaa sitä uutta pakkausta, niin veloitus oli vanhan mukaan, (ei sen tuotteen ominaisuuksissa mitään eroa).
Onkohan tämä harkittua harhautusta? On ollut kyllä useamman vuoden.
Tänään lankesin tuohon hinnoitteluepäselvyyteen, vaikka noita kompia olen koittanut vältellä, pidänkin 6:n kuukauden Tokmannittoman vapaan . Katotaan Elokuussa sitten. Toivon tarj.merkintöihin selvyyttä, sekä tarj,ilmoituksissa, että hyllyissä.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Yölintu : Matti Silmu on kuollut

    Matti Silmu, Yölintuorkesterin perustaja on kuollut. . . .
    Kotimaiset julkkisjuorut
    84
    8718
   2. Matti Silmu :(

    Matti Silmu kuollut:( osanotto läheisille.
    Yölintu
    21
    3865