Aihe

Korona rokote tappaa vanhuksia

Anonyymi

20

52

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   lähde ei kovin luotettava

   • Anonyymi

    Luotettava eikö juuri suomen valtamedia kertonu ettei yli 65v kannata ottaa rokotetta.


   • Anonyymi

    On tuo rehellisempi ja reilumpi ja uskottavampi samalla kertomaan asioista kuin iltapäivälehdet. Iltapäivälehdet repivät uutisia parjaamalla koko viime vuoden esimerkiksi Ruotsia. Kuitenkin Ruotsi pärjäsi hyvin! Kaikkihan sen nyt näkevät!
    Iltapäivälehdet myös levittivät ihmisiin kauhutarinoita ja pelottelivat hysteerisiin tiloihin ihmisiä, jotka sitten soittelivat ja laukkasivat joka yskäisyn jälkeen terveyskeskuksissa häiritsemässä muitten potilaitten tarpeellista hoitoa tai hoitoa todella tarvitsevat eivät sitä saaneet.
    Samalla iltapäivälehdet repäisivät USA:sta jonkin "valeuutisen" ja herkuttelivat sillä otsikoin, kuinka salaliitot netissä saavat tällaista aikaan. Silläkö he kuittaavat oman salailun. Sensuuri iskee jos olet eri mieltä ja kirjoitat siitä. Saat muuten vapaasti kyllä olla mitä mieltä vaan, kunhan et eriävää mielipidettä tule kertomaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Luotettava eikö juuri suomen valtamedia kertonu ettei yli 65v kannata ottaa rokotetta.

    Ei se taida pitää paikkaansa. On vedetty vääriä johtopäätöksiä rokotteen testausaineistosta.
    Testeissä yli 65-vuotiaitten ryhmä on ollut liian pieni verrattuna nuorempiin.
    Lääkkeen valmistajan mukaan rokotteen teho yli 65-vuotiaisiin on lähes sama mitä nuorempiin.
    Ilmeisesti ei ole myöskään selvitetty kuolintapausten syitä kunnolla.


  • Anonyymi

   ja tauti lähtee leviämään entistä kiivaammin

  • Anonyymi

   Ei kai kenenkään pitäisi ottaa sellaisen henkilön kehittämää rokotetta, joka puhuu maapallon väestön vähentämisestä?

  • Anonyymi

   Mökkisaatana suomenperkele. https://yle.fi/tekstitv/txt/114_0001.htm
   Suomen talouden kakku niin, liekö pilaantunut, kuten stinasaharin ennusteet ajallaan?
   Diginörttihän on lyhyen ajan ruhtinas kuitenkin.

  • Anonyymi

   El Pais ei kerro asiasta mitään.

   tilanne Lagarterassa on kyllä paha, nivel 4, mutta mistään mainitunlaisista kuolemantapauksista ei kerrota.

   https://elpais.com/especiales/2020/coronavirus-covid-19/fases-desescalada/toledo/lagartera/

   Voit myös etsiä ("etsi sivulta") El Pais'ista sanahaulla "Lagartera" etkä löydä mitään

   https://elpais.com/

   Muista kuitenkin hakiessani vetää foliohattu tiukemmin päähän, ties mitä ajatuksenlukusäteitä kohdistuvat vierasmaalaisilta sivuilta. Vaikka pelkän autiomaanhan saaliikseen saisivat, mutta silti.

   • Anonyymi

    Yhtälailla voisi ajatella että onpas foliohattu kireällä kun uskoo koronaan.


   • Anonyymi

    Joku foliohattu taas uskoo, että sensuuria ei ole! Se on ja iso ja isolla iillä. Iso raha ja häpeä vanhusten murhaamisesta suorastaan, on todella hävettävää!
    Näin nämä aivopestyt käsittelevät asioita eikä mitään saisi kertoa kansalle, että saataisiin nuo myrkkypiikit jaettua, kun eivät tahdo kelvata ja hoitsutkin pelkäävät antaa niitä jo moraalin vuoksikin ja jos omatunto vielä kolkuttaa miten käy, syytetäänkö taposta vai murhasta?


  • Anonyymi

   Kun kuuntelee hoitohenkilökunnan vuodatuksia annettuaan näitä myrkkypiikkejä ja kuinka he tuntevat tuskaa, kun vanhukset, jotka ovat luottaneet heihin, kuolevat.
   Sääliksi käy tuo moraaliton touhu ja rokottaminen pitäisi lopettaa heti - ei vanhukset!

  • Anonyymi

   Väärä linkki. Ei tuo ole uskottava.
   Ei pidä luottaa tuon lehdykän tietoihin.

   • Anonyymi

    Foliohattu on hereillä ja kolahtaa, mutta miksi? Mikä vaivaa kun teet noita perusteettomia lyhyitä tokaisuja. Etkö osaa puhua ja perustella haihatuksiasi.
    Vaivaako joku sinua kun ihmiset ovat valveutuneita monetkin jo ja heränneet tässä aivopesun tuoksinassa. Ota se kuonokoppa pois ja hengitä välillä raitista ilmaa, se pitää terveenä.


  • Anonyymi

   Pitävätkö median henkilöt vanhusten arvoa niin alhaisena, ettei näistä maailmassa nyt sadoista kuolleista ja vammautuneista vanhuksista edes mainita juuri mitään lehdistössä. Onko tuo rokote niin arvokas vai irvokas, ettei sitä saa edes lehtiin otsikoihin? Tästä on hoitohenkilökuntaan vaan kehotettu hyssyttelemään tämän asian kanssa!!? Eikö hoitajilla ole sydäntä kertoa ja painostaa lehdistöä vaikka oman työn menetyksen uhallakin, eikö elämä ole kuitenkin arvokas?

  • Anonyymi

   Kotona vain olevalle vanhukselle rokote voi olla suurempi uhka kuin rokottamatta oleminen.

   • Anonyymi

    """Lähde ei kovin luotettava""""

    Niin, mutta lähde onkin täältä.
    https://www.rt.com/news/514303-deaths-pfizer-vaccine-covid-spain/


  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Täytyy muistaa että kysymyksessä on ESPANJA. Paskamaa, jossa poliisikin ampuu ihmisiä äänestysjonoihin, ja poliisin toimenkuvaan kuuluu luvattomien aurinkopaneelien etsiminen ja rikkominen. Kun espanjassa koronaa ensimmäisen kerran puhkesi, niin hoitokotien henkilökunta pakeni villisti työpaikoiltaan, ja suuri määrä vanhuksia kuoli ihan vaan nälkään, janoon ja välttämättömien lääkkeiden puutteeseen lukittujen ovien takana.

   Vaikka espanjalaisille hoitokodeille annettaisiin "koronarokotteena" suolavettä rokotepulloissa, niin kyllä sillä saataisiin suuri määrä vanhuksia tapettua. Likaisilla neuloilla ja muulla alueelle tyypillisellä perseilyllä.

  • Anonyymi

   Viime vuoden kuolin tilastot tuli julki. Kuolleita koko maailmassa oli suurin piirtein saman verran kuin edellisenäkin vuonna.
   Mutta hetkinen? Mitens se on mahdollista kun lehdet ilmoitti joka päivä kaikkien kuolevan koronaan. Niin joo, vuonna 2020 kukaan ei kuollut flunssaan, syöpään, kasvaimiin, allergioihin, diapetekseen.

   Alkaako ihmiset pikkuhiljaa herätä?

   Kuvittele rokote joka on niin turvallinen, että ihmiset painostetaan/pakotetaan ottamaan se tautiin joka on niin tappava, että pitää testata onko sinulla se.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   156
   8367
  2. Mistä ihmeestä te saatte voimaa

   En jaksa enää tätä koronaa. Tuskin olen ainoa ja voisi sitä pahemminkin olla, mutta en silti enää jaksa. Aloitetaan nyt vaikka sillä, että minulla on
   Maailman menoa
   301
   5501
  3. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   253
   3412