Aihe

Marinin paradoksi

Anonyymi

Perussuomalaiset ovat nationalisteja ja Navalnyi on nationalisti. Marin puolustaa nationalisti Navalnya ja vaatii hänen vapauttamistaan, vaikka hän on radikaalimpi nationalisti kuin perussuomalaiset keskimäärin.

Samaan aikaan Marin pitää perussuomalaisia pahimpana uhkanaan, eikä huolinut heitä edes hallitukseen. Miksi ihmeesssä Marin nyt ”itkee” Navalnyin perään? Vihervasemmistolaisittain sanottuna Navalnyi on ”venäläinen persu” kuten vihervasemmistolaiset kutsuvat Trumpin kannattajia ”amerikkalaisiksi persuiksi”.

Tätä Marinin epäloogista ajattelua voi kutsua Marinin paradoksiksi.

32

63

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei ole mitään 'Marinin paradoksia'. On täysin demokratian mukaista puolustaa kansalaisvapauksia, oppositon olemassaoloa, ihmisoikeuksia... joita Valeri Kalsarinmyrkyttäjä on loukannut jo pitkään.

   • Anonyymi

    Navalnyi on tuomittu rikoksista ehdolliseen vankeuteen ja hän on toistuvasti rikkonut ehdonalaisen sääntöjä ja siksi ehdonalainen muutettiin ehdottomaksi. Ihan sama käytäntö on suomessa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

    Navalnyj laitettiin 2v. 8kk. vankeuteen ehdonalaisen ehtojen rikkomisesta myöhästyttyään kahdella viikolla palatessaan sairaalahoidosta Saksasta itse vapaaehtoisesti, ja Saksaan hänet oli viety koomassa ja Putinin suostumuksella. Tuomio on tietysti täysin kohtuuton.
    Sananvapuden kieltäminen ja opposition likvidoiminen Venäjällä on tietysti ihmisoikeuksien vastaista.


  • Anonyymi

   Nationalismi ei ole ongelma, ennen kuin siitä tehdään sellainen. Pääasiallinen ongelma on kansainvälistymisen mukana tulevat lieveilmiöt, jossa mm. maan rajat alkaa kaatumaan, sekä maan tuottava omaisuus hajautua kansainvälistyville alueille. Näistä seuraa yhteiskunnalle suuria muutoksia, joista osa on negatiivisia. Esim. kun maasta myydään tuottavaa omaisuutta, tuotot korvautuvat velanottamisella. Velkaantumisella on taas omat seurauksensa. Nationalismi on pääasiassa näiden negatiivisten lieveilmiöiden vastustamista. Vertauksena, että ethän itse esim. halua, että naapurisi käyvät hakemassa autostasi osia omiin autoihinsa, tai käyvät kasvimaaltasi hakemassa syötävää itselleen, tai että käyvät laittamassa jatkoroikkansa sinun sähköpistokkeeseen, tai jopa käyttävät asuntoasi omiin tarkoituksiinsa. Vaikka tämä on parodiahenkinen vertaus, niin käytännössä esim. EU:ssa toimitaan näin.

   • Anonyymi

    Voiko enää nätimmin kuvailla, mitä sodissa yleensä tapahtuu.
    Maan rajat ja omaisuus pöllitään,
    ja nurkissa viipeltävät asukkaat vastustaa ryöstelyä.

    Ja uusi globalistiseksi muuttunut ”johto” vaientaa entiset omistajat.

    Suomen EU sosialistit toimivat kuten kommunistit, bolsevikit ja
    asuntoja varastelevat narkit.

    Antaa navalnyin olla nationalisti.


  • Anonyymi

   Psykokatse on ihan pihalla oman maan asioista ja nyt vielä muidenkin...

  • Anonyymi

   Demokratian ja sanavapauden vaatiminen Venäjälle on todellakin täydellisessä ristiriidassa suomessa nähtyjen toimien kanssa.
   Jos Navalnyi olisi suomalainen "oppositiopoliitikko" Suomessa, yksikään hänen nationalistisista, rasistisista tai antisemitistisistä lausunnoistaan ei jäisi repostelematta ja tulkitsematta mahdollisimman raskauttavaksi ja täällä hänet raahattaisiin poliisitutkintoihin joiden rinnalla Päivi Räsäsen vaino olisi kevyttä rupattelua silloin tällöin.
   Ja syytteitä ropisisi, jos muistellaan miten niitä tehtailtiin Janitskin-vainajalle, tusinan verran alkajaisiksi että saatiin kansainvälinen pidätysmääräys.
   Sen valossa mitä omassa maassa on nähty, meuhkaaminen Venäjän sisäisistä asioista ei vaikuta mitenkään täysipäiseltä.
   Selvää onkin että asian esillä pito sopii Marinin tilanteeseen, huomio yritetään kiinnittää mahdollisimman kauas oman hallituksen tunaroinneista.

   • Anonyymi

    Ei pidä unohtaa seppo lehdon tuomiota 2v.4kuukautta kiinteetä pelkästä vittuilusta ei tällä maalla ole varaa neuvoa ketään missään asiassa ennenko korjaavat oman pesän kuntoon?


   • Anonyymi

    Tässäkin mielessä melkoista kaksinaamaisuutta.


  • Anonyymi

   Eiköhän me kaikki tiedetä pelin henki - Tästähän saa mukavasti positiivista näkyvyyttä ja irtopisteitä kun puolustetaan olevinaan demokraattisia oikeusvaltioperiaatteita!

  • Anonyymi

   Demareilla totuus ja valhe on soppa josta voi aina ammentaa sen mukaan ja niillä sattumilla jotka kulloinkin niiden selkärangattomien lierojen tarpeeseen sopii.

  • Anonyymi

   Navalnyi tuomittiin heinäkuussa 2013 viiden vuoden vankeuteen kavalluksesta. Syytteen mukaan hän kavalsi 400 000 euroa kirovilaiselta metsäyhtiöltä. Tuomiota arvostelivat poliittiseksi ihmisoikeusjärjestöt, Britannia, Saksa, EU ja Yhdysvallat. Navalnyi ehti kärsiä tuomiotaan vain päivän ennen kuin hänet vapautettiin ehdonalaiseen. Vuonna 2014 Navalnyi joutui jälleen oikeuteen syytettynä petoksesta, ja hänet tuomittiin kolmen ja puolen vuoden ehdolliseen vankeuteen. Navalnyin veli Oleg Navalnyi tuomittiin samassa oikeudenkäynnissä ehdottomaan vankeuteen. Kun Navalnyi palasi Saksasta tammikuussa 2021, poliisi pidätti hänet. Navalnyi joutui oikeuteen ehdonalaisen tuomionsa ehtojen rikkomisesta. Lisäksi viranomaiset avasivat Navalnyita vastaan kaksi uutta rikostutkintaa.

   • Anonyymi

    Kieron näköinen jätkä tämä Navalnyi, pthyi! Kannattaa haistella mistä se mätä haisee ja se haisee siellä missä EU:n johto mölisee!


  • Anonyymi

   Suomessa voi saada syytteen monien vuosien takaisista kirjoittelusta tai siteeraamalla raamattua. Aika outoa?

   • Anonyymi

    Kaikki on outoa, jos on tynnyrissä kasvanut.


   • Anonyymi

    Tässä ihmisen ei sallita toteuttaa uskonnollista vakaumustaan.


   • Anonyymi

    Jos Navalnyi olisi perussuomalainen poliitikko, hänet olisi tuomittu jo aikoja sitten.


  • Anonyymi

   Venäjälle halutaan johtoon nyt samanlainen länsimielinen talousrikollinen kuin Ukrainan kapinoinnissa valtaan nostettu oligarkki Poroshenko.
   Pettymys Venäjällä tulisi olemaan vielä suurempi kuin mitä se oli Ukrainassa kun selviää että demokratian ja vapauden sijaan saataisiin vain uusi Jeltsin ja kansallieset varat jaetuksi uusien talousmafiosojen kautta länsivaltojen hallintaan.
   Onko kukaan niin naivi että uskoo tähän ikuiseen satuun vapaudesta ja demokratiasta?

   • Anonyymi

    Niin no Navalnyi on radikaali nationalisti, eli hyvin venäjämielinen ei länsimielinen.


  • Anonyymi

   En oikein allekirjoita että hän olisi Venäjän persu. Ei Suomen media, presidentti, ja vihervassut häntä tukisi jos olisi persu.

   • Anonyymi

    Sehän siinä se paradoksi onkin, kun tukee. Koita hakea hänen nimellään mikä on miehiään.


  • Miten tämän tajumalinen voi olla noin vaikeaa? Kyse on ensisijassa demokratiasta, sananvapaudesta ja opposition oikeudesta toimia. Ei Navalnyista.

   • Anonyymi

    Miksi Marin sitten marisee että Navalnyi pitää vapauttaa, ellei ole hänestä kyse?


  • Anonyymi

   Pienestä päästä lähtee pieniä ajatuksia. Kyse on IHMISOIKEUKSISTA eikä Navalnyistä henkilönä. Ihmisoikeudet kuuluvat kaikille, myös niille, joiden kanssa ei olla samaa mieltä.

   • Anonyymi

    Ei se ole ihmisoikeus, että rikkoo lakia ja saa ehdonalaisen tuomion ja kun rikkoo ehdonalaisen sääntöjä niin joutuu linnaan.


  • Anonyymi

   Täytyy muistaa että Sanna Marinin oikeusvaltiohallitus siunasi kaikki ulkoministeri Pekka Haaviston tekemät laittomuudet.

   • Anonyymi

    Ei tainnut olla juuri laittomuuksia. Ainakaan monikossa. Eikä tainnut hallituksella olla osuutta asiaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei tainnut olla juuri laittomuuksia. Ainakaan monikossa. Eikä tainnut hallituksella olla osuutta asiaan.

    Oli juuri monikossa, rikkoi perustuslakivaliokunnan mukaan hallintolakia ja ulkoasiainhallintolakia, eli kahta eri lakia. Lain rikkominen on laitonta. Haaviston tapauksessa vain ei tuomittu, koska ministerin syytekynnys on normaalia kansalaista korkeampi. Perustuslakiovaliokunnan mukaan siis rikkoi lakia.


  • Anonyymi

   Kohtuuton navalnin tuomio on mutta meidän päättäjillä ei ole mitään varaa arvostella venäjää?

   • Anonyymi

    Suomessa ne vasta kovat tuomiot talousrikoksista on, linnaa heilahtaa 4-5 vuotta vastaavasta.


  • Anonyymi

   Miten liittyy oikeustajuun. Jos henkilö saanut ehdonalaisentuomion joka kaikkalla vielä todettu vääräksi tuomioksi. Ja sen jälkeen tuomion antajat yrittää tappaa henkilön ja hän on koomassa ja kuntoutettavana toisessa maassa ettei pysty ilmoittatumaan miten ehdonalaisuus vaatii niin..... no teille ehkä turha yrttää kun vaatii ymmärrystä.

  • Anonyymi

   Mitä Suomessa tapahtuu EU kritiikille?
   Miten Suomessa kohdellaan haallituksen EU sosialismikritiikkiä?

   Antoiko sipilä kansalle oikeuden äänestää EU jäsenyydestä?
   Ei antanut, se nauroi ja katosi näkyvistä.

   Miten saulin saamaa äänestystulosta voisi tulkita?

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   376
   4711
  2. Miksi suomalaiset eivät lähde mellakoimaan kaduille?

   Minä pitkän työuran ravintolayrittäjänä tehneenä ja kohta kotini, kesämökkini ja yritykseni menettäneenä, olisin valmis lähes mihin vain, seurauksista
   Maailman menoa
   357
   3386