On ne persut ristiriitaisista ristiriitaisimpia, täysin epäjohdonmukaista

Anonyymi

Tämä käsitys lienee todella yleinen ja ehkä tosikin.

Kun lukee ja näkee niitä käsityksiä, joita persuista on, niin tulee todella ristiriitainen olo. Milloin persut ovat pellejä, luusereita, työttömiä fattakaljoittelijoita, "ei-koskaan-hallitukseen", puolue hajoaa, ei tulevaisuutta, ja mitä kaikkea persuista sanotaankaan, en edes muista kaikkea.

Kuitenkin etenkin hallituspuolueet varoittavat yhtämittaa laajasti persuista, pitävät niitä kansallisena uhkana ja etenkin persujen sanavapausvaatimukset ovat aivan järkyttäviä, he ovat natseja jotka alistavat koko kansan ja tekevät kaikista orjia jne jne jne Ei päivääkään mene, etteikö joku hallituspuolue maalaa uhkakuvia persuista.

Miten ihmeessä poliittiselta kartalta kohta häviävä, fattakaljaa juovalla pelleporukalla voi olla niin suuri valta että kaikkea tuota pelätään tapahtuvan? Miten alkoholistien lauma voisi laittaa koko kansan töihin 9 euron päiväpalkalla? Mistä tuollainen lauma saa kannatuksensa, äänestääkö kaikki Suomen pellet ja alkoholistit persuja? Kannatus on yli 20%, eikö persut silloin edusta tuota äänestäjäporukkaa vai miksi sitä äänestetään?

Todellinen syy on se, että perinteiset puolueet, jotka ovat tottuneet jakamaan kansalle kuuluvat edut omille sidosryhmilleen, pelkäävät menettävänsä tämän edun ja joutuvansa oikeasti tekemään töitä kansan parhaaksi sen jälkeen kun persut kerrankin ovat näyttäneet mallia.

Persujen vähättely vs. persuja vastaan kohdistuvat jyrkät ja järeät toimet ovat niin suuressa ristiriidassa keskenään, ettei löydy muuta selitystä kuin että etenkin hallituspuolueet pelkäävät persuja ihan tosissaan.

Ja tähän ei tule sotkea petos-Soinin sinistä luopiosakkia. Se poikkesi esittämästään suunnasta ja sai rangaistuksensa. Halla-ahon persut ovat olleet vasta nelisen vuotta olemassa.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ketjun avaajalla on ihan seko mieli ja yhtä seko on kirjoituskin, ei mitään järkeä, Persut ovat hyvin selkeäsanaisia, kertovat kansan kielellä mitä mieltä ovat asioista.

      Kun taas hallituspuolueet puhuvat ympäripyöreitä eivät vastaa kysymyksiin, mitä kysytään. Ovat hyvin epäselkeitä ja johtavat harhaan puheillaan. Kahjo aateideologia tulee kyllä selvästi esiin hallituksen toimissa ja se että Suomen etu ei ole tärkeä, kuten EU-ministeri Tuppurainen on asian selkeästi ilmaissut.

    • Anonyymi

      Niin Persuissa kuin muissakin puolueissa on monenlaisia tyyppejä, tuollainen "fattakaljapersu" nimittely on tosi lapsellista ja asiatonta tyypittelyä etkä siten vaikuta fiksulta ja uskottavalta enemmänkin epätoivoiselta piipittäjältä.

    • Anonyymi

      Persuille kaikki kunnia, kun pitävät Suomen puolta! Sitähän me suomalaiset tarvitaan. Joskus voisi ajatella ja toimia niinkin, että Suomi ensin ja sitten muut, kun nykyinen hallitus toimii siten, että ensin muut ja sitten Suomi, oli asia mikä tahansa.

      Oma maa mansikka, muu maa mustikka. Toki muutkin on huomioitava, mutta täytyy pitää huolta itsestään ensin, jotta voi huolehtia muista.

      • Anonyymi

        Mistä asti suomalaiset ovat asuneet Venäjällä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä asti suomalaiset ovat asuneet Venäjällä?

        Suomalaiset asuvat Suomessa ja Persut pitävät suomalaisten puolta niinkuin pitääkin.


    • Anonyymi

      Tosi se on. Persuihin ei voi luottaa.

    • Anonyymi

      Viherpuna hallitus on kyllä näyttänyt toimillaan, että suomalainen ei voi luottaa siihen.

    • Anonyymi

      Persu pettää aina.

      • Anonyymi

        Linkki väitteeseen muuten paskapuhetta.


    • Anonyymi

      Kyllähän on aika selvää mitä tapahtuu, Usassa trumppilaisuus on sitä, maailmanennätys valehtelussa ja lopulta hullu usutti hyökkäyksen kongressiin. '
      Pilkulleen sama on meilläkin menossa, sama retoriikka, ja yhtä hullut ja usutettavat kannattajat. Lopputuloskin on jo selvillä.
      Siksi persuja inhotaan, suuret ja kunnialliset on puheet mutta mustaa tervaa on teot.
      Oikea SUSI lammasten vaatteissa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      285
      3147
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      79
      1575
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1480
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1301
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1215
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1210
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1129
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1107
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe