Aihe

Sinä juuri joka olit uskossa ja menetit uskosi.

Anonyymi

Osaatko selkeästi kertoa syyt miksi näin kävi oliko se oma valintasi ,ympäristön paine vai joku muu syy (tragedia)

Kyselen kun ihmettelen miksi nykyään moni luopuu pelastuksesta ja ikuisesta elämästä.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Olipa valtavan hieno linkki .

   Joka uskaltaa yksinkertaisesti olla rehellinen ja janota tietoa hyvässä tarkoituksessa "totuus"pelkistettynä varmaankin löytää sen tiedon .

   Rehellisyys ja avoimmuus itselle varmaankin on suurin syy näihin luopumisiin

   Amerikan kreationistien johtohahmo Ken Ham sanoi hienosti väittelyssään Bill Nyen kanssa, että mikään ei saa häntä muuttamaan ajatteluaan Raamatun totuudesta. Nye puolestaan sanoi, että hän on valmis muuttamaan ajatteluaan, mikäli jollain on esittää todisteita. Kumpi on rehellinen ja etsii totuutta? Entä kumpi on jo päättänyt, mikä totuus on?

  • Anonyymi

   Suosittelen kyseistä linkkiä nuorille uskovaisille .
   Tuossa linkissä ei ole mitään uskontoa morkkaavaa vaan asiallista asiaa entisen uskovaisen kirjoittamana kaikkia kunnioittaen.

   Vanhemmat uskovaiset voivat asian jättää väliin siellä ei välttämättä ole mitään mitä pystyisitte sisäistämään yksin ilman SRK pastoria tai saarnamiestä ja ne taas valehtelisi ummet ja lammet mitä mikäkin asia tarkoittaa.

  • Anonyymi

   Noin kymmenvuotiaana aloin ajatella ihan itse kun arvostelukykyä ja järkeä tuli jo sen verran. Alkoi koko touhu ja tarinat tuntumaan lähinnä huvittavalta.
   Joulupukkiin uskominen loppui jo vähän aiemmin vaikka sen olin sentään nähnytkin.

   • Anonyymi

    Monilla varmaankin kun ikää alkaa olla sen verran että oppii oikean ja väärän eron ja alkaa itse ajattelemaan asioita kotoa vanhemmilta opittu usko alkaa haihtumaan todellisen elämän tultua tilalle asialliset asiat opiskelu työ oma perhe ja sellaiset tähdellisemmät asiat jättää sitten sen haihattelun tarpeen taakseen monesti


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   139
   6915
  2. Mistä ihmeestä te saatte voimaa

   En jaksa enää tätä koronaa. Tuskin olen ainoa ja voisi sitä pahemminkin olla, mutta en silti enää jaksa. Aloitetaan nyt vaikka sillä, että minulla on
   Maailman menoa
   183
   3278