Aihe

Presidentti kertoi, että ykipuoliset julistukset

Anonyymi

eivät ratkaisen Navalnyin tapausta ja vuoropuhelua on jatkettava Venäjän kanssa. Koronan leviämin voidaan estää, mutta se tapahtuu vain jokaisen suomalaisen korvienvälissä.

8

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Onneksi katsoin itse puheen, eikä tarvitse nyt kuunnella miten joku asiantuntija tulkitsi mitä se höpötti. Ylen asiantuntia jo tulkitsi, että presindentti tuomitsi vihapuheen. Presidentti ei kertaakaan maininnut sanaa vihapuhe, vaan netissä helposti samanmielisten kerääntymiseen yhteen.

  • Anonyymi

   Se on sitä, että asiaa ei sanota, niinkuin se on! Venäjän johtajat ei korvaansa lotkauta yhdenkään muun maan hyvien tapojen käyttäytymis vaatimuksille, kun siellä saa jokainen viranhaltija palkankorotuksen siitä, että nakkaa totuudenmukaisuuden ja rehellisyyden romukoppaan kelvottomana hyödykkeenä, kun voi päästä hengestään, jos yrittääkin.

  • Anonyymi

   Sanna Marinin ykipuoliset julistukset eivät ratkaise tilannetta, eikä EU:n. Vaikka täältä huudeltaisiin megafoneilla venäjälle, että teette väärin, niin mitä sitten ?

  • Anonyymi

   Suomella ei ole mitään varaa arvostella muita ennenko hoitavat oman maan asiat kuntoon samallaista mielipidevainoa täälläkin harrastetaan?

   • Anonyymi

    Päivi Räsänen pitää saada kurinpitoleirille.


   • Anonyymi

    Olet oikeilla jäljillä. Täälläkin tuomitaan ryöstönkohteeksi joutuneet maksamaan korvauksia rosvoille, ja Raamatunsanan julkituojia syytteisiin, kuin rikollisia, ja raiskaajia vapautetaan syytteistä, kun tuomio haittaisi kotoutumista, ja paljon muuta moraalitonta piruutta.
    Raamattuhan sanoo, että "lopunpäivinä laittomuus pääsee valtaan".


  • Anonyymi

   Navalny on äärioikeistolainen huligaani joka paljastaa juutalaisia

  • Anonyymi

   Mikä vuoropuheenesittelijä Niinistö on? Miten kohdeltiin Ilja Janitsinia?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi suomalaiset eivät lähde mellakoimaan kaduille?

   Minä pitkän työuran ravintolayrittäjänä tehneenä ja kohta kotini, kesämökkini ja yritykseni menettäneenä, olisin valmis lähes mihin vain, seurauksista
   Maailman menoa
   602
   6102
  2. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   470
   5323
  3. Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki täytti vasta 20 vuotta! Poseeraa "vanhuksen" kanssa...

   Voi että hän on vielä niin nuori: https://www.suomi24.fi/viihde/dannyyn-78-liitetty-helmi-loukasmaki-taytti-20-vuotta-poseeraa-vanhuksen-kanssa-kuin-m
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   4546