Aihe

Aion ottaa rokotteen

Anonyymi

Sitten kun sen keväällä saan. Olen 76. Olen jo lapsille sanonut, jos vuoden sisällä kuolen, nostavat syytteen. Jos saan syövän tai veritulpan jonnekin se on rokotteen syy.

21

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mitähän seuraavaksi?

  • Anonyymi

   Tulee isorokko, polio ja tubi takaisin kun rokotushörhöt näyttävät lisääntyvän. Lapset rupeavat taas kuolemaan kurkkumätään ja tuhkarokkoon. (Sisarukseni kuoli tuhkarokkoon ennen ko. Rokotusta.)

   • Anonyymi

    Tuhkarokkoon ei kuole, vaan sen aiheuttamiin jälkitauteihin, esim. keuhkokuume ja aivotulehdus.


  • Anonyymi

   Joutuvat haastamaan valtion. Menestystä hankkeeseen.
   Taitaa mennä maat ja mannut,

   • Anonyymi

    Menee 100% varmasti ainakin hermot. Kukaan ei korvaa ja oikeuslaitos ei ota käsittelyyn!
    Tätä on yritetty ja näin käy!
    Lääkäri tulee sanomaan, että näin myöhäisellä sairastumisella rokotuksen jälkeen ei ole mitään tekemistä kuoleman kanssa.
    Joissain rokotuksissa tuo aika oli merkitty viideksi (5) päiväksi rokotuksesta. Jos vaikka kuudentena (6.) päivänä kuolema iski, se ei velvoittanut mihinkään korvauksiin.
    Revi tuosta sitten huumoria!!


  • Anonyymi

   Hyvä!
   Minäkin otan rokotteen heti, kun saan.

   • Anonyymi

    Siitä vain. Ei ketään kiinnosta mitä työnnät kehoosi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Siitä vain. Ei ketään kiinnosta mitä työnnät kehoosi.

    Joo, ei todellakaan kiinnosta lyhyet kommentit, että "otan".
    Enemmän kiinnostaa keskustella mitä etua / haittaa voi rokote aiheuttaa ja mitä on tähän mennessä aiheuttanut. Mitään etua ei ole nähty, kuitenkin vakavia halvaantumisia ja sydänkohtauksia etc. ja kuolemia on kosolti tuhansia.


  • Anonyymi

   76vuotias ei kirjoita tuolla tyylillä. Eikä varsinkaan tänne 24ään.

   • Anonyymi

    Oikeesti täytän kesällä vasta 75. Mutta meillä rokotukset menee myöhempään
    Meidän iläluokka teki työuransa ja tietokoneiden kanssa, kaikki emme ole dementikkoja hoitokodeissa. Leski-ihmisen tulee taoettua aikaa näillä huumoripalstoillakin. Väyrynenkin vielä pyrkii politiikkaan,


   • Anonyymi

    Olet täysin oikeassa. Kyllä nuoren trolliklopin ja vanhuksen keskustelutavoissa on selkeä ero.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olet täysin oikeassa. Kyllä nuoren trolliklopin ja vanhuksen keskustelutavoissa on selkeä ero.

    Ai kun harmittaakin jos on näitä, jotka viisaudessaan kieltäytyvätkin näistä ja säästävät terveytensä. Ei vaan ole kivaa kuunnella sitten näitten rokotuksen ottaneitten valituksia palstoilla taas. On oma häpeä jos käy kepulisti.


  • Anonyymi

   Minä en ota ja varmaan 500 000 muutakin suomalaista ei aio ottaa kun sen ottaminen ei avaa rajoja eikä poista makskipakkoja.

   • Anonyymi

    Kiristämisellä ei meidän porukkaa ainakaan saa ottamaan. Ei kaikkiin pelottelua auta eikä aivopesu median avulla.
    Nyt ei kiinnosta matkustaminenkaan lentokoneilla, kun ei voi tietää onko miehistö saanut rokotuksen ja saattavat saada vaikka sydänkohtauksen kesken lentoa. Ei siinä automatiikka tuo apua, alas kyllä tullaan 100% varmasti, siihen ei tarvitse edes uskoa, se on tieteellisesti todistettua faktaa. Toisin kuin rokotteen tuoma apu, sille ei ole mitään faktaa tarjolla. Se on keinotekoinen patogeeni ja vaarallinen sellainen. Moniko on katsonut sisällön? Me olemme.


  • Anonyymi

   Ensimmäinen britti, joka todistettavasti sai wuhan viruksen ja parantui siitä kuoli yllättäen liki vuosi taudista potemisen jälkeen. Kundi oli 26-vuotias.

   • Anonyymi

    Kuoli onnettomuuden seurauksena yliopistollaan, ei koronaan tai mihinkään sen jälkiseurauksiin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kuoli onnettomuuden seurauksena yliopistollaan, ei koronaan tai mihinkään sen jälkiseurauksiin.

    Jos on todettu positiiviseksi vaikka noilla epäkelvoilla testeillä ja joudut auto-onnettomuuteen. Kuolinsyyksi voidaan kirjata koronaan kuollut. Näin on näreet.
    Taas saadaan lisää koronaan kuolleita uutisoitua innolla. Kuitenkaan myrkkypiikkiin kuolleita ei niin hanakasti kerrota lehdistön etusivuilla, ei muuallakaan sen puoleen.


  • Anonyymi

   Älä mene ottamaan sitä. Karkaa ennen vaikka piiloon. Jos pakolla laittavat, et ole siihen syyllinen. Koen selvästi, että tuo ei perinteinen rokote on haitallinen ja myrkky. Siitä on vanhuksille tullut senkaltaista haittaa, ettei pidä ottaa. Ethän halua rokotteen jälkeen katsella muita rokotettuja ja todeta, että onko täällä enää yhtään elävää olentoa. Tekee erilaiseksi, kun pääsee aivoihin. Älä ota. Kadut jos otat. Vietä ennen hiljainen elämä vanhuudessa. Hirveää sekin, jos viime hetket ovat hirveässä hammasten kiristyksessä ja vapinassa, jossa ei edes lepoasennossa lepo tule, vaan paikat tärisee.

   • Anonyymi

    On nähty näitä täriseviä uhreja, halvaantuneita uhreja, erilaista turvotusta ja kuolemia. Mitään hyvää ei ole eikä tulla kertomaan, ainakaan rehellisesti.
    Kyllähän rokotteen valmistajat aina muistavat toistaa jatkuvasti lauseitaan, että rokote on auttanut ja poistanut sairauksia.
    Ne ovat jo menneet menojaan kun rokotuksia on alettu antaa ja kunniaa haettu kyseenalaisin keinoin.
    Ainoa tapa todistaa rokotteitten apu olisi perustaa vertailuryhmät rokottamattomilla ja rokotetuilla.
    Se olisikin sitten rokotteenvalmistajien konkurssi se, eli vastustavat henkeen ja vereen.


  • Anonyymi

   Itse aion ihan rauhassa seurata miten rokotteiden haitat kehittyy. Rokotteesta voi huoletta kieltäytyä sen suhteen, että siitä ei ole haittaa muille.

  • Anonyymi

   Hehee...aivan huvittava juttu. Vähälle on jäänyt tiedon haku. Sitä kyllä on kosolti ja vaikka moneksi viikoksi ja kuukausiksikin jos oikein kiinnostaisi oma terveys.
   Ei noista rokotuksista kukaan vastaa, voit tehdä ilmoituksia, mutta menevät Ö-mappiin. Ei aiemminkaan sikapiikistä ole päässyt edes oikeusasteelle, vaan on jätetty käsittelemättä. Narkolepsiaa tuli Suomessa 230 ja koko Euroopassa 700 tapausta.
   Ei tästä kovin puhuta nyt, ei paljon moni oppinut vaikka varoitus jo tuli, eikä ole todella kauan tuosta. Kahvilla ja pullalla maaniteltiin. Nyt ei vielä ole tarjottu tätä täkyä. Mainostaa on kuitenkin jo pitänyt mediassa kovastikin ja jatkaa agitointia.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa ja Mikko eroaa!

   https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-ja-mikko-rakas-hakivat-avioeroa-erikoinen-erosotku/1158170 Mitäs tähän sanotte? Mä en voi muuta kuin naura
   Kotimaiset julkkisjuorut
   238
   10454
  2. Hallitus sekaisin kuin seinäkello, olis kuitenkin pitänyt ottaa se Nyrkki

   Yle: Toisen asteen rajoitukset saavat hallituksen rivit rakoilemaan. "Nuorisojärjestöt vaativat koronanyrkkiä: Onko tilanne kenenkään hallussa?" Ris
   Maailman menoa
   428
   6909