Aihe

Menneisyyteen jääneet ihmiset

Anonyymi

Mielestäni on todella surullista, että ajan saatossa yhteys ihmisiin katkeaa ja ihmiset jäävät menneisyyteen. He ovat poissa.

6

140

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sitten ne ihmiset eivät sulle tärkeitä ole olleet. Joskus aika tekee tehtävänsä, ei ole enää ollut mitään mikä yhdistäisi sua ja niitä henkilöitä,

  • Anonyymi

   Niinhän ne usein elämän kiireissä jäävät taakse, mutta joskus yhteys voi syntyä uudelleen ja jatkua siitä mihin viimeksi jäätiin, jos henkinen side säilynyt. Joillain lapsuudenystävä kulkee rinnalla läpi elämän, siinä jotain hienoa. Hyvä sisaruussuhde voi olla myös ystävyyssuhde, ja elinikäinen.

  • Anonyymi

   Monta ihmistä ja porukkaa on jäänyt taakse ja ihan validista syystä.

   • Anonyymi

    Näin. Ihan syystä ovat todellakin siellä menneisyydessä. Lapsuudenystävä käänsi äkillisesti selkänsä, juuri silloin kun olisin tukea tarvinnut. En olisi odottanut, kuin pientä huomioimista vaikeuksissani, kuulumisten kysymistä joskus. Se sattui ja paljon. Nyt olen kiitollinen, että pääsin vahingollisesta ihmissuhteesta eroon. Eikä ollut ensimmäinen kerta kun kyseinen ihminen satutti.

    Kun aikanaan on ihmissuhde luotu, on se jotain tiettyä tarkoitusta varten ollut. Kun ihminen lähtee kasvamaan, se toinen ei enää ehkä pidä siitä, mikä sinusta on tullut. Ja vain siksi, ettei ole itse ottanut kasvun mahdollisuutta vastaan, vaan jämähtänyt. Elää materialistista elämää, ilman henkisiä tavoitteita. Toisen muutos voi herättää pelkoa.

    Kun jotain lähtee elämästä, mahtuu siihen jotain uutta ja parempaa tilalle. Niitä rakkaudellisia ja hyväksyviä ihmissuhteita. Kunhan käy luopumisen tuskan ja surutyön ensin läpi. Kaikelle on jokin tarkoitus, niin uskon.


  • Anonyymi

   Minkä ikäinen olet ap? Voin kertoa, että sitten kun niitä ihmisiä on tavannut tarpeeksi tajuaa, että kaikkia ei voi eikä halua pitää elämässään. On vaan hyvä, että jotkut ihmiset jää ja uusia tulee tilalle.

  • Onhan se omalla tavallaan surullista, mutta siihen on aina syynsä, molemmissa osapuolissa.

   Olen itse asiaa aikanaan pohtinut ja tullut siihen tulokseen, että se on väistämätöntä kuin kuolema ja siitä on turha kantaa murhetta tahi mielipahaa. Useimmat noista kadotetuista sieluista tavoittaa halutessaan uudelleen, mitä nyt jotkut ovat sitten hyvin oikeasti poissa. Mutta niinkin oli tarkoitettu, meillä oli yhteinen aikamme ja sitten meillä oli toisenlainen aikamme, nyt toinen on ainiaan poissa eikä minulla ole kuin muistot, mutta nepä vasta kauniita ovatkin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   376
   4716
  2. Miksi suomalaiset eivät lähde mellakoimaan kaduille?

   Minä pitkän työuran ravintolayrittäjänä tehneenä ja kohta kotini, kesämökkini ja yritykseni menettäneenä, olisin valmis lähes mihin vain, seurauksista
   Maailman menoa
   363
   3396