Aihe

Lottovoitto syntyä Suomeen

Suomessa kuvitellaan että meillä on hyvin asiat. Jo vuosia asiat ovat olleet päin p:tä ja vain yltymässä. Kiitos presidenttimme (kommentoimattomuuden ja oikeistolaisuuden) sekä sipilän ja persujen rkp:n ja kokoomuksen.

Mikäli keskusta ei ala puolustaan terveydenhuoltoa kaikille niin kusessa ollaan nuo muut ei ala.

Suomessa ei hoideta tai olla hoidettu köyhempiä pitkiin aikoihin. Kokoomuslainen lääkäri ei hoida kuin omiaan. Tämä näkyy siinä että vakavarainen menee jonojen ohi ja köyhempi jonottaa loputtomasti eikä hänen vaivojaan edes yritetä hoitaa. Korkeintaan helpotetaan oloa.

Lekurit pitäisi suomessa taluttaa sinne navetan taakse ja muistuttaa vannomastaan valasta. Miten ne kehtaa sen vannoa! Siitä näkee mitä ne on.

Suomalaiset vakuuttavat terveyttään ja kohta hyvin tienaavat paperi- ja metallimiehetkin ovat vaatimassa, ettei kaikkia saa hoitaa heidän verorahoillaan. Vain heitä saa hoitaa. Kyllä kokoomus, persut, rkp ja KRISTILLISET ja muut oikeistolaiset nauttii. Muut ne jättää kuoleen.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Miksi suomalaiset eivät lähde mellakoimaan kaduille?

    Minä pitkän työuran ravintolayrittäjänä tehneenä ja kohta kotini, kesämökkini ja yritykseni menettäneenä, olisin valmis lähes mihin vain, seurauksista
    Maailman menoa
    740
    7581
   2. Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki täytti vasta 20 vuotta! Poseeraa "vanhuksen" kanssa...

    Voi että hän on vielä niin nuori: https://www.suomi24.fi/viihde/dannyyn-78-liitetty-helmi-loukasmaki-taytti-20-vuotta-poseeraa-vanhuksen-kanssa-kuin-m
    Kotimaiset julkkisjuorut
    187
    6283
   3. Matti Silmu :(

    Matti Silmu kuollut:( osanotto läheisille.
    Yölintu
    10
    2763
   4. Yölintu : Matti Silmu on kuollut

    Matti Silmu, Yölintuorkesterin perustaja on kuollut. . . .
    Kotimaiset julkkisjuorut
    39
    2288