Aihe

Suomalaisten elämänarvoja mitannut tutkimus....

Anonyymi

8

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jos kansasta 94 % ei pidä uskontoa mitenkään tärkeänä elämänarvona olisiko aika jo riisua kaikki uskonnollisuuteen viittaavat asiat pois kouluista ja muista yhteiskunnallisista laitoksista joissa sitä vielä esiintyy muinaismuistona taikauskoista .

   Kirkotkin voisi valtio ottaa haltuunsa ja laittaa palvelemaan kansaa tarkoituksen mukaisemmilla tavoilla onhan nämä rakennukset rakennettu ihmsiltä pakkoveroilla anastetuilla rahoilla .

   • Anonyymi

    Niistä voisi tehdä kiipeilykeskuksia, kun niissä on sellaisia korkeita rakennelmia ja torneja.


  • Anonyymi

   Kirkoissa on hyvä akustiikka ne voisi muuttaa konservatorioiksi sellaisiksi musiikkiopistoiksi ja kun toisista kirkoista ottaisi tuolirivit pois niistä saisi nuorisotiloja ja muuta sellaista missä käyttöä olisi viikon joka päivälle

  • Anonyymi

   Suurin osa noista elämänarvoista sisältyy Raamatusta tuttuihin opetuksiin. Noita arvoja olemme oppineet lapsesta asti. Ellei meillä olisi ollut jo aikojen alusta pyhiä kirjoituksia ja myöhemmin niistä koottua Raamattua, olisimme kuin viidakon villit, jotka tappavat toisiaan ja jopa syövät uhrinsa. Omatuntomme olisi paatunut lopullisesti elukan asteelle. Hyvä ja paha määräytyisi vahvimman oikeuden mukaan.

   • Anonyymi

    Ok .Keitä te olette sitten kun tuollain käyttäytyisitte ja miten olette suomeen kotiutuneet ?

    Meillä suomalaisilla on ollut tapana elää länsimaisen sivistyksen mukaan ja tieteellisen maailmankatsomuksen vuoksi suvaita tänne tulleita ulkomaalaisia ja tovon että te ette tappaisi ja söisi meitä ettekä olisi elukoitten asteella vaan koittaisitte sopeutua yhteiskuntaamme joka on hyvin ateistinen ja sivistynyt muut huomioon ottava olemme arvomme saaneet vanhemmiltamme jo lapsina eikä siihen minunkaan kohdalla ole koskaan kuulunut mitkään uskonnot.

    Afrikastako jostain olette saapuneet tänne kylmään Suomeen jos sopii kysyä ?


  • Anonyymi

   Miten uskon voi poistaa
   Uskon kohde voi olla mitä tahansa
   Miten mitä tahansa voipoistaa

   • Anonyymi

    Kuka haluaa uskon poistaa ?


  • Anonyymi

   "olisimme kuin viidakon villit, jotka tappavat toisiaan ja jopa syövät uhrinsa."

   Meillä suomessakin on yksi uskonto missä tämä uskonnollinen kultti onneksi enään veratauskuvallisesti syö tapetun jumalansa ruumista(lihaa) ja juo tämän verta .

   Aika karmivaa näin sivistyneen silmissä

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi suomalaiset eivät lähde mellakoimaan kaduille?

   Minä pitkän työuran ravintolayrittäjänä tehneenä ja kohta kotini, kesämökkini ja yritykseni menettäneenä, olisin valmis lähes mihin vain, seurauksista
   Maailman menoa
   680
   6724
  2. Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki täytti vasta 20 vuotta! Poseeraa "vanhuksen" kanssa...

   Voi että hän on vielä niin nuori: https://www.suomi24.fi/viihde/dannyyn-78-liitetty-helmi-loukasmaki-taytti-20-vuotta-poseeraa-vanhuksen-kanssa-kuin-m
   Kotimaiset julkkisjuorut
   177
   5304