Persujen kannatus romahtanut 3%

Anonyymi

Ja keskustan noussut 1,5%, suunta on oikea.
Persujen valheellinen sikailu alkaa tuottaa tulosta.

20

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suuri on hätä Kepun roistokoplalla.
      Ei tahdo löytyä vaaleihin ehdokkaita.
      Kuka nyt häviäjien joukoissa seisoos

      • Anonyymi

        PS 10% ! ! ! PS viimeksi KUNTAVAALEISSA 8,8%. Nyt jo kannatus KUNTAVAALEISSA yli 18%. siis 10% lisää. on tämä hienoa. Ja kurvi selittää. . . .


    • Anonyymi

      Ylen kannatusmittaus vertaa tulosta edelliseen EDUSKUNTAvaalin kannatuksen lukuun, koska Ylellä ei ole KUNTAvaali kannatukselle vertailukohtaa. Tämä on vasta ensimmäinen Ylen KUNTAvaaleihin liittyvä kannatuskysely.

      Saatat ymmärtää, että vertailun ilmoittama muutos on vain heikosti suuntaa-antava. Ei presidentinvaalien kannutuslukujen muutoksia voi onnistuneesti verrata eduskuntavaalien kannatuuslukuin.

      Vasta kun Yle julkaisee seuraavan KUNTAvaalien kannatuskyselyn tulokset, on tarjolla mielekäs vertailupohja.

      On hyödyllistä ymmärtää mitä Ylen ensimmäinen kuntavaalien kysely pitää sisällään.

      • Anonyymi

        No,, kaikki kuitenkin ymmärtää että tämä persujen harjoittama mustamaalaaminen ja riidankylväminen tulee karkottamaan äänestäjät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No,, kaikki kuitenkin ymmärtää että tämä persujen harjoittama mustamaalaaminen ja riidankylväminen tulee karkottamaan äänestäjät.

        Eiköhän Kepu nimenomaan hauku kaikkia muita puolueita. Eritoten Persuja ja Vihreitä.


    • Anonyymi

      kepu on kuin onnenpyörä ennen vaaleja lupailee kuunkin taivaalta muttei anna mitään,ainoa kepu jonka tierän pitäneen lupauksensa oli anneli jäätteenmäki,mutta sossut ja omat sen äkkiä söivät pois rehellisyyren takia,olihan se selvä asia että kun faxsataan pyytämättä salaista tietoa ja se tahallaan kepun toimesta vuoretaan julkisuuteen niin kepu halusi kaataa oman liian rehellisen pääministerin,muuten salaliitossa oli mukana myös sossut ja lipponen

      • Anonyymi

        Minä en äänestä sen takia mitä lupaillaan vaan sen takia että sinne saadaan tolkun ihmisiä.
        Koska kaikenlainen lupaileminen on helppoa niin siksi en kiinnitä siihen paljonkaan huomiota.


      • Anonyymi

        Anneli Jäätteenmäki oli niin "rehellinen" kansanedustaja, ettävalehteli päin naamaa eduskunnallekin.

        Jäätteenmäen käytöksessä ei sinänsä ollut mitään erikoista. Keskustalaiset ovat valehtedelleet ja pettäneet aina. Jäätteenmäki noudatti vain puolueensa totuttuja käytäntöjä


    • Anonyymi

      Ennakoi vain sinimustien tuloa.

    • Anonyymi

      Tämä kuntavaaligallup kertoi ketkä kansalaiset katsoivat kykeneviksi hoitamaan kuntien asioita. Juuri tästä syystä Keskustan raju nousu ja perussuomalaisten romahdus kunten arvata saattoikin, lisänä vielä hyvä KOK- ja SDPmenestys.

      • Anonyymi

        Kurvinen ja Savola nyt vaalien alla taas huolissaan turpeen verotuksesta ja polttoaine eroista.Juuri itse niitä nousivat.
        Varsinaisia fariseukselaasia


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kurvinen ja Savola nyt vaalien alla taas huolissaan turpeen verotuksesta ja polttoaine eroista.Juuri itse niitä nousivat.
        Varsinaisia fariseukselaasia

        Anttin pitääs kattoa peilihin niin näkis onko kieli muuttunut jo täysin vihriäksi.


      • Anonyymi

        Raju nousu 12%? No ei ole rima turhan korkealla.


    • Anonyymi

      callup kysely koski kuntavaaleja silloin äänestetään hyvää kaveria tai sukulaista oli puolue mikä tahansa,eruskuntavaalit on aivan eri juttu silloin äänestetään puoluetta

      • Anonyymi

        Persujen putoaminen gallupissa povaa heidän putovan edelleen. Ei vähänkään järkevät öykkäreitä äänestä.


    • Anonyymi

      Aloittajan väitteet ovat täyttä potaskaa. Ylen kyselyssä verrattiin tulevan kunnallisvaalin odotettua tulosta viime vaalien tulokseen. Kyselyn mukaan perussuomalaisia odottaa jättivoitto. Kepu puolestaan kärsii suuren tappion, jos kyselyn ennusteet toteutuvat.

      • Anonyymi

        Kurvinen tunnusti eilisessä keskustelussa tukevansa vihreitä. On outoa että lakimies tuki lakia rikkomatta Haavistoa.


    • Anonyymi

      sitähän se on kurvin ja kepun touhut luvattiin puuttua raskaisiin sähkön siirtohintoihin, mutta lopuksi hinnat ei muuttuneet oikeissa ongelmakohrissa miksikään niin että siirron hinta saa nousta jatkossakin mielivaltaisesti,ja nyt vielä kepulit on nostanut pöyrälle puunpolton verottamisen ettei silläkään lailla pysty säästämään sähkön järjettömistä siirtohinnoista,mitähän kepulle on luvattu että se toimii näin kansaa vastaan ja siirto yhtiöiren puolesta

    • Anonyymi

      Kerro mikä heidän valiohjelmassa on sikailua?


      1. Veronkorotusten tie on käyty loppuun – asiat on asetettava tärkeysjärjestykseen. Kuntien on keskityttävä suomalaisten hyvinvoinnin ja turvallisuuden edistämiseen. Toissijaisista, turhista ja vahingollisista menoista on leikattava ensin.

      2. Kotimaisilla ja paikallisilla yrityksillä on oltava mahdollisuus osallistua kunnan palveluiden tuottamiseen. Tuottaja on valittava yksityisen ja julkisen välillä tapauskohtaisesti – järki eikä poliittinen ideologia edellä. Sähkö- ja vesilaitosten kaltaiset välttämättömät palvelut on pidettävä yhteisesti omistettuina eikä kunnan tule olla edistämässä yksityisten monopolien syntymistä.

      3. Kaverikapitalismi, kähmintä ja suhmurointi saadaan murrettua helpoiten äänestämällä korruptoituneet poliitikot vaihtoon. Perussuomalaiset eivät ole eturyhmien tai firmojen juoksupoikia vaan ajattelevat riippumattomasti kunnan kokonaisetua.

      4. Ilmastopolitiikkaan tarvitaan suhteellisuudentajua. Kuntien ei tule rasittaa talouttaan ja kuntalaisten lompakkoa valtiota kunnianhimoisemmilla ilmastotavoitteilla. Suomalainen tehtaanpiippu on ilmastoteko.

      5. Jotain rajaa ideologiselle pelleilylle. Kuntien ei pidä lähteä mukaan pienten mutta äänekkäiden vähemmistöjen monikulttuurisuutta tai tarpeettomia sukupuoli-ideologioita edistäviin puuhasteluihin. Suvivirsi ja joulujuhlat kuuluvat kouluihin. Suomalaisten syyllistäminen rasismilla tai keskustelun vaientaminen vihapuheen torjunnan nimissä eivät ole asioita, joihin kuntien tulisi osallistua.

      6. Liikennerakentamista on tehtävä sujuvan liikkumisen näkökulmasta. Raideinvestointeja ei pidä ylikorostaa eikä autoilua tehdä hankalaksi aatteellisista lähtökohdista. Kaikilla liikkumisen muodoilla tulee olla oma paikkansa. Tie on niin perustavanlaatuinen ja välttämätön yhteiskunnan infrastruktuurin osa, että sen ylläpitoa ei voi kunta-alueella jättää asukkaiden itsensä huolehdittavaksi, vaan tien kulkukelpoisena pitäminen kuuluu kunnan perustehtäviin.

      7. Velkaantuminen ylimitoitetuilla investoinneilla saa riittää. Uusien kunnantalojen, pikaraitioteiden ja konserttipalatsien rakentamisen aika ei ole nyt. Velkahirressä roikkuva kunta ei ole itsenäinen kunta. Itsenäiset kunnat ovat lähidemokratian turva.

      8. Koulujen tulee olla turvallisia oppimispaikkoja. Kiusaamiseen tulee puuttua päättäväisesti, ja kouluissa tapahtuvista rikoksista tulee tehdä hyssyttelyn sijaan aina rikosilmoitus. Erityisoppilaiden laittaminen tavallisiin luokkiin on karhunpalvelus kaikille. Myös kirjastojen rauhallisuudesta tulee pitää huolta, jotta ne säilyvät viihtyisinä kaiken ikäisille kuntalaisille.

      9. Ruotsin tie ei ole Suomen tie. Huono maahanmuuttopolitiikka romuttaa kuntien talouden ja turvallisuuden. Kuntien tulee olla ottamatta kiintiöpakolaisia ja vaatia valtiovallalta maahanmuuttopolitiikan kiristämistä ehtona valtion kanssa tehtäville sopimuksille – suurilla kaupungeilla on merkittävää neuvotteluvaltaa valtioon nähden.

      10. Maahanmuuttajien hyysäämiselle on aika laittaa loppu. Kuntien tulee lopettaa laittomasti maassa oleville annettavat palvelut, maahanmuuttajien oman kielen ja kulttuurin tukeminen eikä kuntien tule harjoittaa työnhaussa suomalaisia syrjivää ”positiivista syrjintää”. Huonosti toimivan kotouttamisen sijaan kuntien tulee edistää heikosti integroituneiden maahanmuuttajien paluumuuttoa. Kuntien tulee karsia pois kaikki haittamaahanmuutonvetovoimatekijät.

      • Anonyymi

        Naurattaa aika lailla.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1789
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1391
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe