Aihe

KOULURAUHAA NYKYTILANNE 2021

Anonyymi

Tapanani on tukea eri järjestöjä/vast. varojeni puitteissa muutamalla eurolla, niinpä puhelinmyyjä onnistui kauppaamaan yhden irtonumeron Koulurauhaa lehteä. Maksan toki mielelläni mikäli olen varma, että rahat päätyy oikeaan osoitteeseen. Netistä hakemalla tiedot ohjautuu vuosia vanhoihin juttuihin. Mistä voin selvittää, onko maksun saaja oikea? YTJ ilmoittaa toimialaksi Muu liikkeenjohdon konsultointi.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyse on huijauksesta, joten maksa korkeintaan se yksi numero. Sekin pitäsi olla peruttavissa, mutta huijarit luottavat siihen, etteivät höppänät mitään osaa peruuttaa.

   Yrittävät jatkossa jossakin vaiheessa kaikin keinoin väittää kyseessä oleva joku kestotilaus, jota et ole perunut oikealla tavalla. Älä usko satuja.

   Kaikki puhelinmarkkinointi on epärehellistä ja jokainen joka maksaa heille euronkin, on kanssarikollinen. Rahoillasi toiminta jatkuu.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa ja Mikko eroaa!

   https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-ja-mikko-rakas-hakivat-avioeroa-erikoinen-erosotku/1158170 Mitäs tähän sanotte? Mä en voi muuta kuin naura
   Kotimaiset julkkisjuorut
   301
   16588
  2. Poliisit vei pakolla Virolaisen Joogayrittäjän Koronatestiin

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poliisilta-poikkeuksellinen-toimenpide-julkaisi-korona-altistumisketjusta-epaillyn-joogayrittajan-kuvan/8080476#gs
   Maailman menoa
   346
   7631