Aihe

Kukahan se on aivopesty?

Anonyymi

Nyt taas koronakriittiset syyttelevät normaaleja täysjärkisiä ihmisiä aivopestyiksi. Samaan aikaan he itse jääräpäisesti pitävät faktana heille tuutattua propagandaa . Virusta ei ole nähty, testimenetelmä on huijausta, koronakuolemia ei oikeesti ole, rokotekuolemia taas valtavasti. (Sit jonkun väsäämiä tilastoja). He uskovat jokaisen videon, koska eivät ymmärrä, niitä voi leikellä ja manipuloida, he uskovat jokaisen ulkomaisen "lääkärin" tekstin miltä tahansa ulkomaiselta huuhaa-sivulta. He lukevat vain niitä suomalaisia nettijulkaisuja joissa vahvistetaan näistä asioista heidän uskoaan ja lisäksi 5 g, mikrosirut, älypölyt, tunnelipedofiilit, rokotteen lapsettomuutta aiheuttavat jutut, dnan muuttuminen.

Jokuhan näistäkin nettoaa jollain lailla, kotain lääketeollisuuden vastaisuutta. Olen selaillut ihmisten tietoja, toisen asteen koulutuksen saaneita rai ei sitäkään, elämän kovia kouluja, sitten selkeesti jotkut koulutetummat henkisest huonosti voivia.

Yksinkertaisen elämä on rankkaa kun kaikki menee sinne päähän ja mikään fakta ei saa sitä pois. Sitten torille huutamaan.

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jos liikkumista pelättäisiin yhtä paljon, kaikki ryömisivät tai konttaisivat.
   Sitten joku puhuva pää "asiantuntija" neuvoisi kuinka se tehdään oikein.

  • Anonyymi

   Olen koronakriittinen ja hommasin silti 5G yhteyden, joten kaikki jutut ei mene läpi, sitä paitsi nykyinen 5G toimii 4G:n päällä.

   Mutta korona, se on feikkiä. Viralliset listat pullistelee päivästä toiseen vain koronatartuntojen määriä, mikä on tuo "tartunta" kun testissä positiivisen tuloksen voi saada vaikka jos on nauttinut kokista hetki ennen. Ja mitä sitten, jos on korona-positiivinen, kun ei edes tajua että on kipee. Niih mutta voit tartuttaa jonku joka kuolee, missä ne on ne kuolleet? Hahah! Täyttä tuubaa!

   Kyllä se aivopesu uppoaa myös teille, jotka kuljette naamavaippa kadulla tai jopa autolla ajaessa hahah! Voi poloisia aivopesun uhreja!

   Minä en ole KERTAAKAAN käyttänyt maskia ja olen täysin terve, ei kukaan sukulainen ole sairastunut koronaan, ei kukaan työkaveri ole sairastunut koronaa, ei kukaan face-kaveri ole ilmoittanut sairastavansa koronaa, on siinä meillä "pandemia" voi hellan lestas sentään =D hahah!

   • Anonyymi

    Jaa, kyllä minä tiedän yhden 61- vuotiaana kuolleen, heti vuosi sitten italiasta palattuaan. Lisäksi tiedän kymmenkunta sairastunutta, kolmikymppinen oli sairaalassa veritulppa- epäilyn vuoksi, koronapotiöaille annetaan verenohennuslääkettä siksi.
    Suomessa ovat nämä toimet tepsineet, sinä ja tuttusi olette pysyneet terveinä. Muista nyt kovaa propagandaa pitää rokotteiden vaarallisuudesta. Herra jumala, 5 g, olet ihan holtiton hömppänä.


  • Anonyymi

   Jos rokote aiheuttaisi lapsettomuutta, niin se olisi vaan hyvä. Ihmisiä on ihan liikaa maapallolla.

  • Anonyymi

   Netti ja some on paljastanut miten vähäisellä järjellä ihmiset joutuvat elämässään pärjäämään. Miten helppo heille on syöttää ihan mitä tahansa ja sitten he luulevat olevansa "itse ajattelevia " ja viisaampia kuin tiedemiehet ja tutkijat ym asioita laajemmin ymmärtävät.
   Ja heidän äänistään riippuvat perussuomalaiset vastustavat koulutusta. Vähän tietäviä on helppo villitä toreille ja someen kertomaan älypölystä.
   Ihminen ei ole muuttunut siitä kun 100 vuotta sitten vastustivat isorokko-rokotusta ja luulivat vähintään jälkeläistensä syntyvän lehminä. Rokotusten olevan joku pirullinen salajuoni.

  • Anonyymi

   Samat ihmiset yleensä myös taas puhuvat janitskinista, ois presidentti, jos ei sauli.
   Siinäkin aivopesua, ilja aloitti nimien keruun pelleilynä ja mvlehdem mainoksena. Kyllästyi sitten ja käski lopettaa nimien keräämisen.
   Näiden "ajattelemme omilla aivoilla" ihmisten mielestä janitskin oli ehdokas.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Työttömyyden loputtomasta piinasta eroon?

   Olen hyvin kouluttautunut . Omaan useita tutkintoja. Ikää on 56v. Jäin 3v sitten työttömäksi, sen jälkeen olen hakenut yli 150 työpaikkaa tuloksetta
   271
   6685
  2. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   98
   3817