Aihe

mitä rasismi

Anonyymi

mitä se rasismi on ja onko tarpeen. on ihon väri, rotu, mielipide jaikä rasismi onko nämä ja muut rasismin ilmenemis muodot tarpeellisi,a mielestäni ei ne vaan määrittävät harjoittajansa suppea alaisuuden tyhjä pipoisuuden. Siis miksei olla SUVAKKEJA JA Tulla toistemme kanssa toimeen vaikka ei olla saman laisia kaikki.?

9

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Rasismi on turhaa ja myös kaikenlainen kiusaaminen ja syrjiminen. Täällä netissä ja tälläkin foorumilla valitettavasti esiintyy kaikenlaista ihan toisten mielipiteiden lyttäämisestä lähtien. Miksi jotkut ihmiset eivät osaa olla kohteliaita ja ystävällisiä? Ovatko nuo asiat kokeneet nykypäivänä jonkinlaisen inflaation? Minusta ihmisen perustaitoihin pitäisi kuulua se, että osaa sanoa asiansa rauhallisesti ja kohteliaasti ja myös ystävällisesti. Huumoria voi olla, mutta hyväntahtoista, ei missään nimessä loukkaavaa. Ihmisellä olisi hyvä olla tieto siitä milloin mennään liikaa hyvän maun rajojen ulkopuolelle ja loukataan toista ja mikä ei ole enää kohteliasta ja ystävällistä.

   • Anonyymi

    Monet pitävät rasismina sellaista, mikä ei ole rasismia.

    Humanitaaristen arvojen sijaan pitäisi painottaa taloudellista hyötyä, luennoi Turussa vuonna 2011 Kanadalainen imigraatiotutkija Howard Duncan. Duncanin mukaan Ruotsi on malliesimerkki epäonnistuneen politiikan maasta. Siellä maahanmuuttoasioita ohjaa moraalinen auttamisenhalu, joka johtaa helposti ongelmiin.

    Tuollainen mielipide on joidenkin mielestä rasismia. Ei se ole. Mielipiteessä ei yhtään oteta kantaa rotuun, etniseen taustaan tai biologisiin eroavaisuuksiin tai niiden perustella syrjimiseen. Mielipide kertoo sen, että humanitäärisen maahanmuuton sijaan pitää suosia työperäistä maahanmuuttoa.


  • Anonyymi

   Hohhoijaa!?

   Välillä tuntuu, että tämä foorumi on lapsille tai vajakeille...

  • Anonyymi

   Rasismia ei pidä ottaa tunnevaltaisesti. Se on ollut lähinnä työkalu, mikä on palvellut erilaisia tavotteita eri aikoina.

   • Anonyymi

    Ja nykyään " antirasismi" on se härskein poliittinen työkalu, jota länsimaiden vasuritahot käyttävät häikäilemättä ja tietysti väärin!


  • Anonyymi

   no joo vastaan eikö voisi olla ihan ilman rasisti ja ei tarvitse olla vassari tai viher vassari tai mitenkään poliittisesti sitoutunut,,, eikö nyt vaan voida olla ihan ihmisiä kannasta tai rodusta tai ihon väristä tai sanon jopa seksuaalisesta suuntautumisesta riippumati ja paljon jäi mainitsemati,- onko se saatanan vaikea elää naapurin kanssa sovussa olivat mitä hyväänsä. onko suomi POP AINA RIITA.???

  • Anonyymi

   "Tanskan sosiaalidemokraattinen pääministeri Mette Frederiksen sanoo, että hallituksen tulevaisuuden tavoitteena on nolla turvapaikkahakemusta."

   "Meidän pitää olla varovaisia, ettei maahamme tule liikaa ihmisiä, sillä muuten sosiaalinen yhteenkuuluvuutemme ei säily. Se on jo uhattuna, pääministeri perusteli."

   https://yle.fi/uutiset/3-11751633

   Joku voi kenties mieltää että asenne Tanskan sosiaalidemokraateilla olisi tuon tiedon perusteella rasistinen. Näin ei kuitenkaan ole.

  • Anonyymi
   UUSI

   Sen toteamisella, että maahanmuuttajia käytetään palkkojen polkemiseen tai että radikaali islam on iso ongelma, ei ole mitään tekemistä rasismin kanssa.

   Todellisessa rasismissa on kyse siitä, että ihmisiä vainotaan ja haukutaan esim. erilaisen ihonvärin tai syntyperän vuoksi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   152
   8135
  2. Mistä ihmeestä te saatte voimaa

   En jaksa enää tätä koronaa. Tuskin olen ainoa ja voisi sitä pahemminkin olla, mutta en silti enää jaksa. Aloitetaan nyt vaikka sillä, että minulla on
   Maailman menoa
   290
   5180
  3. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   209
   3077