Aihe

Kun menee hyvin

Anonyymi

Luin jostakin jonkun viisan kommentin ,että kun euroopalla menee hyvin,meilläkin menee hyvin.Tämä liittyi EU.n elvytyspakettiin.Eikös koko eurooppakin joskus ollut innoissaan Aadof Hitlerin johdolla suunnittelemasta Uudesta Euroopan Uudeta Talousjäjrestälmästä.Käytännön suunnittelijat jo silloinkin väitelleitä totoreita,ja heitä kuunneltiin.Ilmeisesti nämä opit ovat kovinta valuuttaa tänäkin päivänä.

8

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Suomi maksoi sodan jälkeen Neuvostoliitolle 300 milj dollarin sotakorvaukset.
   Nykyinen vasemmistohallitus, mukaanluettuna Keskusta, joutuu maksamaan korvauksia yli 3 miljardia Italialle ja Espanjalle.
   Maksu lankeaa tämän hetken nuorille jotka työllään joutuvat maksamaan tämän huikean summan syyttä. Vain siksi että vasemmistohallitus, mukaanluettuna Keskusta, teki ja hyväksyi tämän järjettömän sopimuksen.
   Voi olla ettei nuoria motivoi tehdä työtä jonkin Espanjan ja Italian eteen.

   Oli järjetöntä äänestää vasemmisto, mukaanlukien Keskusta, hallitusvastuuseen tekemään ja hyväksymään tällaisia sopimuksia. Vasemmisto sai eduskuntavaaleissa voiton vain siksi koska Rinne kusetti äänestäjiä lupaamalla mittavat eläkekorotukset.

   Emme olisi äänestäneet vasemmistoa emmekä keskustaa mikäli olisimme tienneet mihin se johtaa.

   • Anonyymi

    Eihän Keskustaa kukaan juuri äänestänytkään, ne sai historiallisen suuren rökäletappion. Kepu on mukana hallituksessa vain poliittisena pelinappulana: vasemmiston ja Marinin aisankannattajana. Vähän niinkuin toinen lilliputtipuolue RKP, joka menee mihin hallitukseen vaan. Ei kuolemassa olevilla puolueilla oo varaa omiin mielipiteisiin.


  • Anonyymi

   Kyllä politiikasta on mennyt luottamus ja arvostus kun rökäletappion jälkeen ollaan hallituksessa, eikä tajuta mikä rooli Keskustalla on nyky Hallituksessa täysin ilman omaa poliittista linjaa apupuolueena.

   • Anonyymi

    Keskusta hoitelee hallituksessa meidän ja koko maan asioita. Sen sijaan nämä.pökkelöpersut huutaa pää punasena yötä päivää kateuksissaan tuuleen.


  • Anonyymi

   Molopäät ei hoida mitään on apupuolue hallitukselle.

   • Anonyymi

    Kyllä tämä persujen räyhääminen kyllästyttää. Puheissa ei päätä ei häntää.


  • Anonyymi

   No ei se nyt kovin viisas kommentti ole joka sanoo että "Suomellakin menee hyvin kun annetaan EU:lle 6 mirljardia ja saadaan takaisin alle 3".

   -jos tuo on "viisautta" niin mikset toimi omassakin taloudessasi niin että annat umpivieraille 100 000 ja saat siitä takaisin puolet? Tää on tätä vihervasemmistolaista talous"viisautta"

   • Anonyymi

    Noin laitetaan Suomen ja Euroopan talous nousuun.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   124
   5593