Aihe

YLE paperittomat

Anonyymi

Voi mikä lainsäädäntö Suomessa. Irakilainen sai diagnoosi masennus ja pysty liikkuma vain pyörätuolilla, missä on semmoista nähty. Sai 12 kerta kielteinen turvapaikkahakemus, 7 tai 8 kerta oli uusinut hakemus, itse ie musta. ja naura paskalla naurulla. Todennäköisesti jos tule hänelle sopiva päätös, heti on terve kuin pässi, ja pyörätuoli on jo irakissa myynnissä kalatorilla.

8

57

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Suomessa virkamiehiä viedään kuin litran mittaa, ihan sama mikä asia. Toki ymmärrän jos kraka kiristää kovasti ja estää verenkierron aivoihin, siltähän noi päätökset yleensä näyttää.

  • Anonyymi

   Tarina aina sama satu , jäppisen jalkakin parani äkkiä ,,, puolikin vaihtu kepille , paskamaista kun ei muista näytellä roolia ees loppuun !!! Ja hukkuneita lapsiia , miehiä , kumivene ym,,, voi ,,,,

  • Anonyymi

   Okei okei, turvapaikka myönnetty.

  • Anonyymi

   Meissä suomalaisissa on yksi paha valuvika: naiivius.

   Me uskomme kaiken, mitä meille keksitään valehdella.

   Jokaisen suomalaisen pitäisi asua jossain toisessa maassa, sen maan kansalaisten parissa, ja oppia toisista kansoista ja heidän tavoistaan ja moraalistaan paikan päällä.

   Ehkäpä ne siniset silmät avautuisivat näkemään vähän toisenlaisen totuuden.

   • Anonyymi

    Ei tullut mieleeni katsoa YLE:n typerää ohjelmaa tyhmistä ja naiiveista suomalaisista! Mutta ikivanha fakta on esim. arabikauppiaista, valehtelevat aina, eivät varmaan osaakaan kertoa totuutta! Kyllä suomalaisilla on paljon oppimista!


  • Anonyymi

   Pyörätuoliäijä sanoi että ruoka on pahaa eikä hän pysty
   syömään kuin aamiaisen.
   Melkoinen pallomaha oli kuitenkin hankittu pelkällä aamiaisella.

   • Anonyymi

    Ruokaa kait saa muualtakin kuin vastaanottokeskuksesta.
    Muuten olen tyypistä samaa mieltä, ei vaikuttanut rehellisyyden perikuvalta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ruokaa kait saa muualtakin kuin vastaanottokeskuksesta.
    Muuten olen tyypistä samaa mieltä, ei vaikuttanut rehellisyyden perikuvalta.

    Se ohjelmassa esiintynyt nuori nainen antoi itsestään valheellisen kuvan. Kaikki vaikuttaa kovin päälleliimatulta, itkeä tirahutetaan noin malliksi, säälipisteiden toivossa.

    Eri maista on tullut Suomeen itseään myyviä naisia ihan vapaaehtoisestikin. Yksikin kertoi joskus takavuosina, että omaan maahan jäi mies ja viisi lasta, ja Suomessa ollessaan oli ehtinyt pyöräyttää jo kaksi lisää. Tarina ei kerro, kenelle...Naisen toiveissa oli saada mies ja lapset Suomeen.

    No niin, ja sitten iloisena aamuvarhain töihin, jotta saamme kursittua jälleen hieman rahaa kasaan vieraidemme kestitsemiseksi. Tytteli Tuppurainenkin kun on sitä mieltä, että Suomi teki hyvän diilin kun on lahjoittamassa yli 4 miljardia EUlle. Vanhanen komppaa.

    Toivon, että eduskunta torppaa koko hankkeen.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Maisa Torppa ja erosekoilu räjäytti somen: "Valehtelee viimeiseen asti" "Työtön äiti..."

   Maisa Torpan ja Mikko-rakkaan erospekulointi saa tunteet kuumenemaan: https://www.suomi24.fi/viihde/kohujulkkis-maisa-torppa-ja-erosekoilu-rajaytti-so
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   4415
  2. Kohusopassa keitetty Roope Salminen palaa itsevarmana julkisuuteen: "Olen erittäin hypeissä"

   Mitäs mieltä olet Roopen paluusta? https://www.suomi24.fi/viihde/kohusopassa-keitetty-roope-salminen-palaa-itsevarmana-julkisuuteen-olen-erittain-hype
   Kotimaiset julkkisjuorut
   79
   2801
  3. Johanna Tukiainen menetti vauvansa Solnan sosiaalihuollolle - myös vuokra-asunto liipasimella!

   Tänään 4.3. ilmestynyt Seiska tietää kertoa saman minkä näädät ovat tienneet jo 3 viikon ajan. Näätien tiedothan koskivat Tukiaisen vauvan huostaanot
   Kotimaiset julkkisjuorut
   296
   2625