Aihe

Vihreät ei puolusta luontoa vaan tuhoavat Suomen

Anonyymi

Ärsyttää, kun haluaisin äänestää puoluetta, joka puolustaa luontoa ja eläinten oikeuksia, mutta vihreät kuitenkin yrittävät tuhota Suomen siinä ohella. Puhumattakaan tapaus Haavistosta.

Muutenkin äänestäminen on hankalaa, koska esim. tykkään persujen maahanmuuttokriittisyydestä, mutta en monesta muusta heidän ajatuksistaan. Sinimustat taas vaikuttavat täysiltä idiooteilta eikä heitä voi edes harkita. Keskusta pettää aina eikä heillä ole eväitä johtaa Suomea parempaan ja nykyinen pj on no no. Demarit ja vasemmisto harrastavat vastuutonta talouspolitiikkaa. Kokoomus on suosikkini, mutta saisivat kuitenkin enemmän edistää pienituloisten hyvinvointia. (siis niiden ketkä haluavat kantaa kortensa yhteiskunnan kekoon)

Mikään puolue ei vastaa riittävästi omia arvojani, jolloin haluaisin äänestää luonnon puolesta, mutta omasta mielestäni hinta on liian kova äänestääkseni vihreitä. Suomi pitää saada uuteen nousuun ja kunnioittaa luontoa, mutta se ei onnistu tuomalla kaiken maailman "raketti-insinöörejä" Suomeen elätettäviksi ilman karkoitusuhkaa rikoksia tehdessään.

Mitä muut ovat mieltä?

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Kohujulkkis Maisa Torppa ja erosekoilu räjäytti somen: "Valehtelee viimeiseen asti" "Työtön äiti..."

    Maisa Torpan ja Mikko-rakkaan erospekulointi saa tunteet kuumenemaan: https://www.suomi24.fi/viihde/kohujulkkis-maisa-torppa-ja-erosekoilu-rajaytti-so
    Kotimaiset julkkisjuorut
    201
    13315
   2. Kohusopassa keitetty Roope Salminen palaa itsevarmana julkisuuteen: "Olen erittäin hypeissä"

    Mitäs mieltä olet Roopen paluusta? https://www.suomi24.fi/viihde/kohusopassa-keitetty-roope-salminen-palaa-itsevarmana-julkisuuteen-olen-erittain-hype
    Kotimaiset julkkisjuorut
    172
    5035