Aihe

Tahtooko kokoomus porvarihallituksen?

Anonyymi

Se tarkoittaa sitä että kokoomus menee samaan hallitukseen perussuomalaisten kanssa. Mitä tähän sanovat ns. sivistysporvarit vai valtapoliittisista syistä he vaikenevat?

9

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei tietenkään mene. Kokoomus pelottelee demareita ja vihreitä porvarihallituksella, kuitenkin menee sen porukan kanssa hallitukseen. Niin ja rkp saa kaksi ministeriä, se on kyllä porvareille hyvä ettei vihervasemmisto jyrää. Tosin millainen porvaripuolue tuo rkp onkaan, pakkoruotsi, muulla ei väliä.

  • Anonyymi

   Jos kokoomus menee persujen kanssa hallitukseen niin sen jälkeen alan äänestämään vihreitä tai rkp:tä. Rasistien kanssa ei pidä tehdä yhteistyötä!

  • Anonyymi

   Orpo ulos ja Häkkänen tilalle, seuraavaksi porvarihallitus. Lepomäki jos valitaan ollaan apupuolue demareiden ja vihreiden hallituksessa.

  • Anonyymi

   Kokoomuksella ei ole Suomessa enää muuta mahdollisuutta toimia Sipilän hallituksen ajatuksin kuten Putin Venäjällä, kun saadaa hallitus Persujen kanssa.

  • Anonyymi

   Vasemmistohallituksen eroaminen on edessä.

   • Anonyymi

    Tämäkin riippuu pitkälti siitä miten-, ai nyt mä hokainkin toverin meni vihreenä eduskuntaan, täytyy nyt muistaa miten ne nuo voimasuhteet tulis menemäänkään. siitähän se pitkälti riippuukin.


  • Anonyymi

   Kun saataisiin Marin ulos, pukkaisi heti sinipunaa, joka pelastaisi maan katastrofilta.

  • Anonyymi

   Menee mielellään. Sai niin hyviä kokemuksia persuista apupuolueenaan, vaikka olikin pienempi. Persuilla kun ei kertakaikkiaan ole ainuttakaan asiaa ajettavanaan maahanmuuton lisäksi sitten kun eu tukipaketti on valmista kauraa. Ilmastoöyhötyskin heiltä valui trumpin mukana likaviemäriin.

  • Anonyymi

   Ei kokoomus pyri enää hallituseen ja se menisi vain kommunistien kanssa nykyään, ennen oli toisin.
   Persuista ei osaa sanoa, koska sanoivat jo aiemmin, että ei, mutta kyllähän takinkääntötemput osataan kokoomuspiireissä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Maisa Torppa ja erosekoilu räjäytti somen: "Valehtelee viimeiseen asti" "Työtön äiti..."

   Maisa Torpan ja Mikko-rakkaan erospekulointi saa tunteet kuumenemaan: https://www.suomi24.fi/viihde/kohujulkkis-maisa-torppa-ja-erosekoilu-rajaytti-so
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   4702
  2. Kohusopassa keitetty Roope Salminen palaa itsevarmana julkisuuteen: "Olen erittäin hypeissä"

   Mitäs mieltä olet Roopen paluusta? https://www.suomi24.fi/viihde/kohusopassa-keitetty-roope-salminen-palaa-itsevarmana-julkisuuteen-olen-erittain-hype
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   2878
  3. Johanna Tukiainen menetti vauvansa Solnan sosiaalihuollolle - myös vuokra-asunto liipasimella!

   Tänään 4.3. ilmestynyt Seiska tietää kertoa saman minkä näädät ovat tienneet jo 3 viikon ajan. Näätien tiedothan koskivat Tukiaisen vauvan huostaanot
   Kotimaiset julkkisjuorut
   304
   2729