Aihe

Oikeisto-YLE, kertoisitteko meille Pankkien tulokset rehellisesti tavalla, kuten lauloitte

Anonyymi

... takavuosina niiden jätti-ENNÄTYKSISTÄKIN. Kertoisitteko meille rehellisesti, miksi ette enää laula niiden "ennätystuloksista" ja sen, miksi EKP puuttuu asiaan. Samaan hengenvetoon teidän tulisi kertoa veronmaksajien maksamat Pankki-TUET ja niiden suuruuden. Kykenisittekö, oikesito-yle tähän tänään, vai jatkatteko valehtelua kuten teitte persujen gallup-kannatuksen osalta koskien kuntavaaleja ?

13

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ymmärsitte kyllä yskän, teidän tehtävä on veronmaksajien rahoilla tiedottaa hieman avoimemmin kuin mitä keskusta-oikeistolainen koromankanavat tekevät omilla ja meidän rahoillaan ! ELI, menevätkö veronmaksajien pankkituet suoraan kapitalistin osinkoihin, siitähän tässä vain on kyse !!

  • Anonyymi

   Toistaiseksi oikeisto-yle vaikenee, en yhtään ihmettele.....

   • Anonyymi

    Kapitalistinen KUSETUS menee oikeisto-ylessäkin tänään niin, että jos joku maksaa, niin lauletaan, jos ei maksa, vaiehtaan. Näet oikeisto-ylen jällittajillekin maksetaan nykyään boonuksia, siitä miten onnistuvat kansaa kusettamaan.
    Porrrvarin voitoksi, kansan tappioksi. Aika härskiä toimintaa.

    TIEDOKSI pankeista: Ne olivat kaatumaisillaan mutta saatiin pystyyn JÄTTI-tukiaisilla, jollaisia ei aiemmin ole tässä suuruusluokassa maksettu, edes 90-luvulla.
    Natsit vaikenevat....


  • Anonyymi

   Pitäisi ensin saada vihervasemmistoYLE muutetuksi siksi oikeistoyleksi.

   • Anonyymi

    Helpommin sanottu kuin tehty, siitä pitää kokoomuksen Merja Ylä-Anttila kyllä huolen.


   • Anonyymi

  • Anonyymi

   Oikeisto-ylessä kyllä tiedetään, että "sampo" ei tao enää tulosta vaan tappiota. Taitaa olla historiallienen ensimmäinen kerta. Pelkästään tästä riittäisi oikeisto-ylessä "hehkutettavaa" mutta ne ovat päättäneet vaieta. Me emme vaikene.

  • Anonyymi

   Tyhmyyttäsikö täällä kyselet, etkä sieltä suoraan?

   • Anonyymi

    Itseasiassa oikeisto-ylen VELVOLLISUUS on kertoa ja analydoida JULKISESTI pankkien tilanne aivan kuten lauloivat teille ( propagandistisesti) niiden "ennätystuloksistakin" joku vuosi sitten. Onko oikeisto-YLE nyt umpikierolaisten porrvareiden hallussa kun vaikenevat tilanteesta?

    Oikeastaan, minä en niillä tee mitään mutta uskoisin, että te umpi-velkaiset kylläkin. Teidän pitäisi olla kiinnostuneita, romahtaako pankkinne nyt vai kohta ja korot napsahtaa taivaisiin....

    t.. haans.se


  • Anonyymi

   Yle on ollut Hella Wuolijoen ajoista lähtien vasemmistolainen tai äärivasemmistolainen.

  • Anonyymi

   Aika hauskaa että joku ei osaa mennä katsomaan pankkien tuloksia ja tietoja vaan vaatii suomi 24 palstalla että yle esittää ne.

  • Anonyymi

   Oikeisto-ylen raporttia pankkitukiaisista odotellessa kerrotaan pieni stoori suomalaisesta marginaali-pankista, joka rettelöi suurta isäntää vastaan.

   https://www.kauppalehti.fi/uutiset/aktia-liittyi-uhmaamaan-ekpn-suositusta-maksaa-osakkeille-0-53-euron-osingon-yhteensa-37-miljoonaa-euroa/ec632040-1b0d-4431-beac-b66d0e6663da

   Ja kun konkurssissa ollaan, revitään rahat porrrvarin tilille, hölmöläisten selkänahasta, tietenkin....

   Aktia-pankki aloittaa yt-neuvottelut – potkut enintään sadalle
   https://yle.fi/uutiset/3-11796744

   toisaalta oikein, onhan pankin työntekijät olleet perinteisesti porrvarin äänestäjiä

   • Anonyymi

    YT:t ei alkuunkaan kata maksettavia osinkoja

    ""Suunniteltujen toimenpiteiden arvioidaan alustavasti johtavan noin 2,5 miljoonan euron vuotuisiin säästöihin vuodesta 2022 alkaen""

    vaan ne on siis aikomus maksaa tukiaisista, joista edellä onkin maininta, pankkitukeen peräti 16 miljardia. Nämäkin oikeisto-yle teiltä salaa, suunnitelmallisesti. porrrvareita kun ovat ja pistävät rahanne omiin taskuihinsa !!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   152
   8177
  2. Mistä ihmeestä te saatte voimaa

   En jaksa enää tätä koronaa. Tuskin olen ainoa ja voisi sitä pahemminkin olla, mutta en silti enää jaksa. Aloitetaan nyt vaikka sillä, että minulla on
   Maailman menoa
   291
   5239
  3. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   212
   3141