Aihe

Päivän Persuvitsi , kerronko no kerron

Anonyymi

Asseri Kinnunen on entinen lopetetun Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja sen tilalle perustetun Perussuomalainen Nuoriso ensimmäinen varapuheenjohtaja ja Joensuun kaupunginvaltuuston jäsen.

Aseri slogan;HEI! Haluatko kaataa Marinin hallituksen? Haluatko @Halla_aho:sta pääministerin?

PS. Assseri ei taida ymmärtää mistä kunnollisvaaleissa on kysymys, kuten ei persut muutkaan. Yritetään sumuttaaa suomalaisia.

16

63

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   P

   erussuomalaisten nuorten puheenjohtaja Asseri Kinnunen, 21, on silminnähden pettynyt ja hämillään, kun äänestystulos näytti 56 - 45 ja sääntömuutos Perussuomalaisten Nuoret Ry:n ylimääräisessä kokouksessa ei mennyt läpi.

   Kolme tärkeää kohtaa piti säännöissä muuttaa emopuolueen johdon vaatimuksesta: yläikäraja jäsenenä oloon olisi 30 vuotta, alle 18-vuotiaat eivät olisi saaneet äänestää ja nuoriin kuuluminen edellyttäisi myös puoluejäsenyyttä perussuomalaisten puolueeseen jatkossa.

   Kokoustila oli varattu Lapinniemen kylpylässä nuorille ja puheenjohtaja Jussi Halla-aholle kello 10:stä iltakahdeksaan, mutta kokous vietiin läpi alle kahdessa tunnissa.

   On haikea olo kokonaisuuteen, emopuolue lopettaa rahoituksen ja tulevaisuus on auki.

   • Anonyymi

    Me nuoret perussuomalaiset siirrymme sinimustiin. Siellä on tulevaisuus.


  • Anonyymi

   Aikaisemmin Kinnunen on toiminut Perussuomalaisten Nuorten Pohjois-Karjalan piirin puheenjohtajana. Kinnunen on kansallismielisen Suomen Sisun ja Suomalaisuuden liiton jäsen ja kuuluu kotiseutunsa reserviläisjärjestöön.

   Tämän lisäksi Kinnunen toimii Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) edustajistossa kaudella 2020–2024, omistanee myös vihreä kortin. Ettei olisi sittenkin vihervassari?

   Hänen mukaansa koulujärjetelmän pitäisi olla ”terveen kansallismielinen”

  • Anonyymi

   Ei hassumpi vitsi sinällään, mutta se huumori kohta osuu omaan nilkkaasi, sinä et edelleenkään ole asiaa ymmärtänyt, miksi ja miten hallitusta pyritään kaatamaan, nimenomaan kuntavaaleissa. Se on moneen kertaan kerrottu, ja jopa professoritasolla hyväksi taktiikaksi tässä vaiheessa todettu. Asserit ja PS-nuoret, entiset tai nykyiset eivät asiaan kuulu.

   • Anonyymi

    https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html

    Mitä isot persut edellä sitä pikkupersut perässä. Ei ole ihme kun Halla-aho hämmentää laumaansa, niin se määkii samalla tavalla kuin johtajapässikin.

    "Tämän vuoksi emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa. Paras ja ainoa tapa panna piste punavihreälle hallitukselle on äänestää kuntavaaleissa perussuomalaisia. Kun keskusta lähtee, lähtee myös hallitus. Kaikki puolueet ymmärtävät tämän asetelman, Halla-aho totesi."

    Ei Halla-aho voi kuitenkaan päättää milloin Kepu lähtee hallituksesta ja milloin uusi hallitus perustetaan. Yksi asia on kuitenkin varma, PSerussuomalaiset ei ole ole seuraavassa hallituksessa.

    Halla-ahon ideologisessa vouhotuksessa tulee harvinaisen selväksi se, että Perussuomalaisissa ei tiedetä kuntien tehtäviä ja velvollisuuksia, saati sitten kuntavaalien merkitystä. Vielä ihmeellisempää on, kuinka heikompilahjaiset uskovat Halla-ahon vouhotuksen ja se uppoaa kuin "lettosuohon"?


   • Anonyymi

    Heh, heh. Tolkuton väite, että kuntavaalit muka kaataisi hallituksen! Kyllä jotkut sitten antavat kusettaa itseään.


  • Anonyymi

   Asseri on uskovaisen nimi.

   • Anonyymi

    Kerrotko minkä uskovaisen ja mitä tekemistä sillä on persujen kanssa?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kerrotko minkä uskovaisen ja mitä tekemistä sillä on persujen kanssa?

    Pitäisihän sinun hartaana helluntailaisena itsekin tietää se kuka Asser oli.

    Asser - RAAMATTU.FI
    raamattu.fi › taustatietoa › Raamatun-ihmisia › asser
    Asser oli Jaakobin ja Silpan toinen poika sekä Gadin veli. Hän oli yksi Israelin kansan esi-isistä. Hänen äitinsä oli Silpa, mutta hänet luetaan Lean lasten joukkoon.


  • Anonyymi

   Räkispersut on hassua porukkaa.

   • Anonyymi

    Parempi hassu kuin hullu .


  • Anonyymi

   Matkalla Mäntyniemeen presidentin puolisoksi: työterveyslääkäri Lämsä.

   Tapaamme Laura Huhtasaaren puolison Teemu Lämsän kanssa perussuomalaisten puoluetoimistolla Helsingin ydinkeskustassa. Lämsä on hulppeassa ullakkokonttorissa ensi kertaa. Edellisiltana Lämsä puolisoineen osallistui presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolle. Huhtasaaren Helsingin-asunto on juuri sen kokoinen, että nelihenkinen perhe mahtuu siellä yöpymään.Lämsä työskentelee työterveyslääkärinä yksityisellä lääkäriasemalla Porissa.

   Juho Eerolan näköinen shamaani.

   • Anonyymi

    Lämsä on varmaankin ihan kunnon mies, tuskinpa ne hänen vaimonsa sanomiset ja tekemiset Teemullekaan saavat mitään positiivisiä värinöitä aikaan.


  • Anonyymi

   Persut ovat valjastaneet aivottomat joukkonsa Suomen hallituksen kaatamiseen kuntavaaliehdokkailla - heh heh heh!
   Persut pysyvät valtion politiikassa tukevasti räksyttämässä oppositiossa ja hallituspuoleet tekevät hartavoimin töitä koko Suomen parhaaksi.

  • Anonyymi

   Tuo Kinnunen todistaa todeksi sanonnan tyhmä kuin persu.
   En arvosta puoluetta, joka noin härskisti valehtelee äänestäjille! Halpamaista!

   • Anonyymi

    Sdp on valehtelijoiden klubi , kiistaton ykkönen .


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Suomeen julistettu poikkeustila

   Ulkonaliikkumiskielto pikapuoliin.
   Maailman menoa
   184
   3291
  2. Helsingin Itäkeskuksessa maskipakko, valvotaanko sitä?

   Itiksessä on nyt maskipakko mutta valvotaanko sitä mitenkään? https://www.itis.fi/fi/ajankohtaista/kauppakeskuksessa-maskipakko
   Maailman menoa
   140
   3062