Aihe

Oululaisen on pakko saada kiusata jotain !

Anonyymi

Oululaisen perusluonne on kiusaaja. Tähän kytkeytyy sadomasokistisyys joka Oulusta kumpuaa. kaiken pohjalla on tarve kiusata. Tämän jälkeen mikään ei toimi mikä liittyy sosiaalialaan koska sen pohjana tulisi olla empatia.
Empatia ja kiusaaminen ovat toistensa vastakohtia. Tämän takia kaikki lässytys on aivan turhaa ja kukaan ei opi. Oulu on hullu. Se tekee ja tuottaa systeemin rattaissa pahoja . Se on herraskaiselle yläluokalle ihan oikein. Sinne kaatuvat . Jos mustamies popsaisee heidät se on heille aivan oikein.

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Siis Oulussa sosiaalialan töihin otetaan yliopiston lukeneita eri alojen maistereita, ja se näkyy kun mikään ei toimi. Otetaan näitä onnettomia teoreetikkoja valtion virkoihin verovaroilla puuhastelemaan ja pitämään seurapiiriään. Kiusaajia ne on. Ei yhtään sellaista eettistä herkkyyttä.

  • Anonyymi

   Minulla oli erittäin hyvä ja empaattinen ja tehokas sosiaalityöntekijä Kontinkankaalta eli Oulun kaupungin virassa. Sosiaalityöntekijä otti kaikki asiani hoitaakseen, kun olin vaikeassa tilanteessa ja todellakin myös hoiti ne ja vei kaikkia asioitani eteenpäin eli oli puolestani yhteydessä moniin eri tahoihin ja järjesti kaikki asiani, lisäksi hän soitti minulle viikoittain kysyen vointiani.
   Voin vain kiittää.
   Ilman häntä en olisi edes elossa enää, niin solmussa asiani olivat ja sos.tt, maisteri hänkin, todellakin osasi myös käytännön työn.
   Valitettavasti menetin tämän hienon tuen, koska sos.tt opiskeli koko ajan lisää työnsä ohella ja siirtyi erilaisiin töihin.
   Kiitollinen olen vieläkin ja koko loppuelämäni.

   • Anonyymi

    Sosionomit osaa, mutta ei kaikki.


  • Anonyymi

   ...niin ja
   hän teki todellakin sydämellään töitä!!!!!!

   Ei pidä yleistää ja haukkua kaikkia... upeitakin työntekijöitä on,
   eivätkä maisterit todellakaan ole mitään haukkumisen arvoisia tutkintonsa vuoksi,
   päinvastoin!!!

   • Anonyymi

    On nähty, ei korkea osaamisen ja sivistyksen taso. Yhteiskunnan rahat menneet hukkaan.


  • Anonyymi

   Kiusaajat on usein eniten äänessä ja siitä saavat pontta jatkaa kiusaamistaan, koska alkavat uskoa omia puheitaan. Kiusaaminen on kuitenkin loppujen lopuksi sama kuin hajottaisi omaa asuntoaan. Mitä on jäljellä kun totuus paljastuu? Kaikki mitä lähettää, tulee takaisin muodossa tai toisessa.

  • Anonyymi

   Yhteiskunnasta tippuneena yksilönä oli mieltä lämmittävää
   kohdata sosiaalityöntekijä, joka kohteli ihmisenä - täysin ei koko yhteiskunta siis vielä ole hyljännyt yksinäistä vaeltajaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   176
   9565
  2. Mistä ihmeestä te saatte voimaa

   En jaksa enää tätä koronaa. Tuskin olen ainoa ja voisi sitä pahemminkin olla, mutta en silti enää jaksa. Aloitetaan nyt vaikka sillä, että minulla on
   Maailman menoa
   374
   7399
  3. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   363
   4623
  4. Miksi suomalaiset eivät lähde mellakoimaan kaduille?

   Minä pitkän työuran ravintolayrittäjänä tehneenä ja kohta kotini, kesämökkini ja yritykseni menettäneenä, olisin valmis lähes mihin vain, seurauksista
   Maailman menoa
   309
   2936