Aihe

Hei Perussuomalaiset - Polttomoottoriautoista

Anonyymi

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kaikkien autojen hinta romahtaa.

  • Anonyymi

   Kyllä se tiedetään ja Halla-aho on siitä varoittanutkin. Polttomoottoriautojen hinnat romahtavat kun vihreät nostavat polttoaine veroa, kenties jopa euron litralta. Ei se ole mitään pelkästään persujen salatiedettä, kyllä se tiedetään laajemminkin.

   Se on kelpo dynamiittipötkö Suomen talouden romuttamisessa mutta ei ainoa, jonka Marin virittää.

   Ja eniten korotus puree köyhään väkeen, siihen mikä autoa tarvitsee mutta ei voi ostaa sähkö- tai muutakaan autoa. Pakko ajaa kalliilla bensalla. Eikä kukaan osta sitä kotteroa joka ennen korotusta saattoi olla useamman tonnin arvoinen.
   Vaihdossa ei saa mitään.

   Lama koskettaa koko autoalaa. Koska ajaminen vähenee, samalla vähenee rengas-, varaosa- ja tarvikekauppa, kuten myös korjaamopalveluiden kysyntä.

   Autoliikkeen varastoon jää valtava määrä käytettyjä polttomoottoriautoja, kun kukaan ei niitä osta. Autokauppa romahtaa, koska asiakaskunta karsiutuu varakkaampaan väkeen, lähinnä siihen joka pystyy lataamaan sähköautonsa kotona. Kukaan ei laske sähköauton lataamista pelkästään jakelupisteiden varaan, koska niitä on vähän ja niissä pitää jonottaa mahdollisesti tuntikausia.

   Autoista luovutaan kokonaan, jolloin verotulot niistä jää saamatta ja autoja laitetaan myös seisomaan tavallista herkemmin, jolloin Trafi menettää tuloja.

   Matkailuala kärsii varmasti.

   Tämän toteutumisen näkeminen ei tarvi kristallipalloa eikä Halla-ahoa kertomaan sitä. Köyhät joutuvat todelliseen kurimukseen, mutta tämä hallitus ei suomalaisista välitä. Pääseehän ministerit itse edelleen ajelemaan virka-autoillaan, kansanedustajat taksilla ja niillä kuljetetaan myös matut kun tarve on.

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yölintu : Matti Silmu on kuollut

   Matti Silmu, Yölintuorkesterin perustaja on kuollut. . . .
   Kotimaiset julkkisjuorut
   90
   7278
  2. Matti Silmu :(

   Matti Silmu kuollut:( osanotto läheisille.
   Yölintu
   20
   3656