Ihmetyttää se, miksi kaikkeista sairaimmat ja

Anonyymi

heikkokuntoisemmat rokotetaan sillä perusteella ensin, koska heillä on huono vastustuskyky ja he saavat helposti koronan vaikean muodon .
Nyt on kuollut maassamme 11 koronarokotuksen auheuttamiin haittoihin , vain yksi on kuolleista ollut työikäinen, muut ovat olleet tietojen mukaan yli 80 vee ja hoivakodeissa.
Eikö nyt oikeesti olisi ollut järkevää aloittaa vahvimmista, joilla on terveyttä ja vastustuskykyä rokotuttaa ensimmäisinä. Kun nuoremmat olisi rokotettu ensin eivät he sitten pystyisi tartuttamaan tietenkään iäkkäitä.

Mielipide niin olisi pitänyt aloittaa nuoremmasta vanhempaan päin riippumatta siitä, onko sairauksia vaiko ei.

Sitä tässä ihmetellään, että Downin sydroomaa sairastavat luokitellaan tähän ensimmäisiin rokotettaviin eli siis priorisoidaan näin.

Rokotteen haitat ovat samanlaisia kuin on Covid-19 tauti, mutta tavallisesti lievempiä paljonkin. Ne joilla on heikko vastustuskyky, kuten vanhukset ja sairaat, saattavat saada juuri rokotteesta vakampia haittavaikutuksia, kuten korkean kuumeen, veritulpan, keuhhkokuumeen ynnä muuta.

Moni asia menee maailmassa vähän oudosti ja väärinpäin. No toivotaan nyt niin vanhuksia ei kuolisi rokotuksen haittoihin enempää. Eräs tuttavani sanoi, että hän olettaa ihmisiä kuolevan rokotuksiin enemmän kuin itse sairauteen. No tuohon tuskin on uskominen.

Rokotus sisältää elävää virusta tai osaa viruksesta, siksi haitat ovat siis samoja kuin on itse koronasairaus.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Nyt on kuollut maassamme 11 koronarokotuksen auheuttamiin haittoihin , vain yksi on kuolleista ollut työikäinen, muut ovat olleet tietojen mukaan yli 80 vee ja hoivakodeissa."

      Aloittaja väittää jotakin, mutta ei ilmoita väitteensä tietolähdettä.
      Ilmoita tietolähteesi, jotta sen luotettavuus voidaan tarkistaa.
      THL:n ja STM:n sivuilta ei vastaavaa tietoa löydy.

      Lähes puolella Downin syndroomaa sairastavista on synnynnäinen sydänvika. Siksi he kuuluvat koronan riskiryhmään.

      Sitä joutuu varmaan elämään koko elämänsä jatkuvassa hämmennyksen tilassa, kun yleissivistys on noin matalalla tasolla kuin aloittajalla.

      • Anonyymi

        Googleta Koronarokotukseen kuolleet Suomessa. Tämä aloittajan asia on tuotu esille kymmenen TV uutisissa, jossa rokotelääkäri kommentoi mm. että kuolemilla rokotteeseen on ajallinen yhteys. Tosiaan niin Googlesta kyllä tämä löytyy, ei ole keksittyä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Googleta Koronarokotukseen kuolleet Suomessa. Tämä aloittajan asia on tuotu esille kymmenen TV uutisissa, jossa rokotelääkäri kommentoi mm. että kuolemilla rokotteeseen on ajallinen yhteys. Tosiaan niin Googlesta kyllä tämä löytyy, ei ole keksittyä.

        Teiltä puuttuu medianlukutaito.

        MTV3 jutussa lukee selvästi:

        "Suomessa on kuollut 11 ihmistä koronarokotteen saatuaan – taustalla kuoleman selittäviä perussairauksia jo ennen rokotetta"

        "Yksi ilmoitus koski työikäistä potilasta, jolla oli kuoleman selittävä sairaus jo ennen rokottamista."

        "Ilmoituksista kymmenen koskee hoivakotiasukkaita, joista yksi on ollut alle 80-vuotias, neljä 80-90-vuotiaita ja viisi yli 90-vuotiaita. Heillä kaikilla on ollut pitkälle edenneitä perussairauksia."

        Kuolemat siis ajoittuvat rokotuksen jälkeiseen aikaan, mutta kuolinsyyt voivat selittyä kuolleilla olleilla perussairauksilla. Siinä ei sanota, että 11 ihmistä on kuollut koronarokotteen takia. Kuolinsyyt varmistuvat vasta kuolinsyy tutkimuksessa.


        https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/fimea-suomessa-on-kuollut-11-ihmista-koronarokotteen-saatuaan-kuolemantapauksia-tulee-myos-jatkossa/8054436#gs.sfwlu1


    • Anonyymi

      Kyllä löytyy googlesta. Fimean sivuilla mainitaan 11 henkilöä menehtynyt rokotuksen saatuaan.

      • Anonyymi

        Enemmän uutisia.


    • Anonyymi

      Fimean sivuilla asiasta on. Tänään ei ole uutta päivitystä. Ehkä maanantaina.
      Parikymmentä on jo kuollut rokottamisen seurauksena
      ja noin 100 viety sairaalaan tai saanut elinikäisiä vaurioita.
      Nuoremmissa sukupolvissa vain yksi kuollut. En ota rokotusta, voin pysyä kotona,
      koska olen joku vuosi sitten eläkkeelle päässyt.

      • Anonyymi

        Mistä nämä tiedot let saanut, laita linkki.Mikäli parikymmentä on luollut rokotukseenja noin sata viety haittavaikutusten takii sairaalaan, niin haluun tietää, mistä nää tiedot on saatu.


    • Anonyymi

      Kannattaako noita tissiposkia rokottaa lainkaan kun ne eivät kuitenkaan käy töissä vaan kittaavat kljua ja käyvät sossusta hakemasta rahaa. Jos noille tyrkyttää töitä niin vastaus en jaksa tehdä töitä ja pitää nousta aikaisin aamulla ylös. Joten rokotetaan nuo vanhukset ensin he kun ovat tehneet töitä koko ikänsä toisin kin valittavat pullamössöt nykyään.

    • Anonyymi

      IS:ssa jälleen tänään tietoa koronarokotteen haitoista. Vastaava lääkäri myönsi kyllä yhden työikäisen kuolleen rokotteen jälkeen, mutta sanoi tuolla henkilöllä olleen sairauden, joka vaikutti kuolemiseen. Mitä sitten hoivakotien monisairaista yli 85 vee niin siellä hoivakodeissa on myöskin tapahtunut kuolemia rokotuksen jälkeen, mutta syy onkin ollut sitten ne monisairaat. Mutta miettikäähän nyt tykönänne asioita.
      Todellisuus on, että koronarokotteessa on hyvinkin vakavia haittoja, joita heikot monisairaat vanhukset ja nuoremmatkaan eivät kestä, vaan kuolevat. Tämä tosia peitellään ja kuitataan vähätellen.

      Se kuinka moni iäkäs hoivakotien asukkaista on menehtynyt koronarokotteen jälkeen kerrotaanko meille edes totuutta.

      En itse ole rokotevastainen, mutta haluaisin tähän yhteiskuntaan enemmän rehellisyyttä ja avoimia tietoja mm.miksi ja mihin rokotteen saaneet olivat kuolleet niin nopeasti rokotteen saanniin jälkeen.

      • Anonyymi

        STM ja THL sivuilla löytyy kyllä kaikki tieto myös riskeistä. Esim. vanhojen ja monisairaiden kohdalla tehdään aina yksilöllinen riskiarvio siitä, kannattaako ylipäätään lähteä rokottamaan, koska jo rokotuksen aiheuttama sinänsä vaaraton jälkioire eli pieni kuume voi olla viimeinen sysäys kuolemaan.

        Tämä lukee THL:n sivuilla. Ei ole mikään salaisuus eikä salaliitto.


    • Anonyymi

      Tekstitimme juuri videon lääkäri Vernon Colemanilta, jossa hän kertoo siitä, miten USA:n kansallinen lääketieteellinen kirjasto on julkaissut tietoja meneillään olevasta rokoteohjelmasta, jossa he kertoivat tämän kokeen kestävän 2 vuotta. Koronarokotteessa on siis kyse 2 vuotta kestävästä ihmiskokeesta, johon haetaan jopa erityistä softaa, jonka avulla voidaan jäljittää odotettavissa olevia haittavaikutuksia suurissa määrin. Joka puolelta maailmaa raportoidaan nyt näistä vakavista haittavaikutuksista, joita koronarokotteesta on jo seurannut. Ihmisiä kuolee tähän rokotteeseen!

      Jos kerran kyseessä on kokeellinen rokote, niin rokotteen tahtovalle henkilölle tulisi myös kertoa hänen osallisuudestaan tähän kokeeseen kuten myös mahdollisista haittavaikutuksista tulisi varoittaa. Mutta kuinka moni ihmisiä piikittävä lääkäri tai hoitaja kertoo ihmisille tästä kokeesta? Kuinka moni antaa ihmisille päätöksentekoon tarvittavat oikeat tiedot? Todennäköisesti luku liikkuu aika lähellä nollaa.

      Lain silmissä siis kaikki rokotteita antavat ihmiset ovat sotarikollisia. Sotarikolliset eivät tietenkään koskaan pidä itseään sotarikollisina. Toisen maailmansodan lopulla natsitkin väittivät, että he tekivät tärkeää työtä tai noudattivat vain annettuja käskyjä. Tämä ei mennyt läpi, sillä sen tekeminen, mitä on käsketty tehdä, ei estä sinua olemasta sotarikollinen. Asiat ovat aivan samalla tavalla tänäkin päivänä. Noudatatko sinä työpaikallasi vain ylempää annettuja käskyjä ja sanot, että ”Tein vain sen, mitä minua käskettiin tekemään”?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2251
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1918
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1720
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe