Aihe

Kysymys rukouspalvelijoihin liittyen

Anonyymi

Ovatko Piipposet ja Westergårdit yhtään menestysteologisia?
Kysyn sellaisilta, jotka tietää näistä paremmin.
Olen ajatellut joskus käyttäväni heidän palveluita, mutta karsastan menestysteologista suhtautumista asioihin.

17

101

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ps.135:15-18 Pakanin epäjumalat ovat hopeata ja kultaa, ihmiskätten tekoa. Niillä on suu, mutta eivät ne puhu, niillä on silmät, mutta eivät näe, niillä on korvat, mutta eivät kuule, eikä niillä ole henkeä suussansa. Niiden kaltaisia ovat niiden tekijät ja kaikki, jotka niihin turvaavat. Ps.115:3-8

  • Anonyymi

   5Moos.4:27-28 Ja Herra hajottaa teidät kansojen sekaan, ja ainoastaan vähäinen joukko teitä on jäävä niiden pakanakansojen keskelle, joiden tykö Herra teidät kuljettaa. Ja siellä te palvelette jumalia, jotka ovat ihmiskätten tekoa, puuta ja kiveä, jotka eivät näe eivätkä kuule, eivätv syö eivätkä hajua tunne. 5Moos.28:62 Ja teistä, jotka ennen olitte monilukuiset kun taivaan tähdet, jää jäljelle ainoastaan vähäinen joukko, koska et kuullut Herran, sinun Jumalasi ääntä.

  • Anonyymi

   En tarvitse kummankaan palveluita.

  • Minä en ymmärrä, miksi rukouspalvelua täytyisi saada joltain kuuluisalta henkilöltä. Yleensä se "naapurin muori" tai pikkulapsi on vähintään yhtä paljon Jumalan käytössä.

   • Anonyymi

    Sinäkö puhuisit hyvin henkilökohtaisista asioistasi naapurin muorille tai jopa pikkulapselle, joka ei niistä ymmärrä ja jolle sellaiset asiat eivät kuulu. Ei siihen kuulu vain yksinkertainen rukous, vaan asioita, joiden puolesta rukoillaan myös paljastetaan. Pastorit ovat tottuneet kuuntelemaan monenlaisia ihmisten huolia ja murheita, toimimaan sielunhoitajina ja rukoilemaan asioiden puolesta. Se on osa heidän työtään.
    Kyseiset pastorit tarjoavat erityisesti rukouspalvelua. Heillä on omat ohjelmansakin sille TV7:lla.
    Kuuluisuus ei ole oleellista, mutta voi olla helpompi lähestyä henkilöä, jonka tietää/tuntee vähän millainen on. Voi olla myös helpompi lähestyä joissain asioissa anonyymimmin pastoria, joka ei ole tuttu tai kotikaupungista, kuin paikallista pastoria, vaikka onhan niitä muitakin seurakuntia, kuin se oma seurakunta, josta löytää pastori, etenkin kaupungeissa.
    Voi muitakin yhteyksiä kokeilla, vaikka pääsääntöisesti turvautuisikin oman seurakuntansa pastoriin.


   • Anonyymi

    Piipposet ovat ainakin menestyneet hyvin noissa puolisoidensa pettämisasioissa kun ovat eronneet puolisoistaan.


   • Anonyymi

    Ai maailman ihmiset kutsuvat heitä enemmän puhumaan kuin uskovat?


  • Anonyymi

   Älä käänny rahanahneiden lahkojen ja eksyttäjien puoleen. Alä anna heille henkilö-ja terveydentilaa koskevia tietojasi ja tilitietojasi.

   "Kirottu on se mies/nainen joka kääntyy ihmisen puoleen uskonasioissa....eikä suoraan Jumalan puoleen."

  • Anonyymi

   Piipposten tarjous ensiviikolla on tuplasiunaus satasella, ja parilla tonnilla vähäväkisen koko suvun siunaus.

   • Anonyymi

    Ko . pariskunta ei nauti vapaaseurakuntien luottamusta, eli ei suositella puhujiksi seurakuntiin.
    En tiedä sitä miten muut kirkkokunnat suhtautuu. Täällä Itä-Suomessa kokoontuvat eräässä kodissa. Moni on eronnut seurakunnasta ja liittynyt kotikirkkoon. Heillä on kriittinen asenne seurakuntia kohtaan, vaikka sanovat etteivät ole tulleet aiheuttamaan hajaannusta.


  • Anonyymi

   Siunauksia tuottavia jakkaroita oli myös tarjolla takavuosina 60e kappalehinnalla

   • Anonyymi

    Eikös Paavali antanut alusvaattensakin siihen tarkoitukseen?


  • Anonyymi

   Kyllä vaan. Raamatuntulkintaversio 2587;n mukaan.

  • Anonyymi

   Heidän rukouspalveluu ei pidä mennä. He ovat eksyttäjiä.

  • Anonyymi

   Aulikki Hartikainen profetoi toukokuussa 2014, että kolmen päivän päästä tulee valtava herätys, niin että kirkot tulevat ihan täyteen. Ei tullut. Tällä videolla on tämä surkeasti pieleen mennyt "profetia", mitä ei ollut antanut Jumala vaan väärä henki, jotka Hartikainen luulee Jumalaksi. Piipposet ovat lähteneet kulkemaan väärien henkien perässä.

   https://youtu.be/kWelF4f_aHU?t=41s

   Tuntuu siltä, että aika ajoin Aulikki Hartikainen profetoi tulevaksi kesäksi valtavaa herätystä, mutta ne eivät ole toteutuneet. Raamattu kieltää kuuntelemasta vääriä profeettoja, joten Hartikaisen kokoukseen ei saa mennä.

   5 Moos 18:21 Jos alatte kysellä mielessänne, mistä tiedätte, mikä sana ei ole lähtöisin Herralta, muistakaa tämä:
   22 Jos se, mitä profeetta puhuu Herran nimissä, ei toteudu, se ei ole Herran sanaa vaan väärän profeetan röyhkeää puhetta. Älkää kuulko häntä.

  • Anonyymi

   Piipposet ovat suurimmassa määrin ideologialtaan menestysteologisia, eivätkä kertomasi 'arkaluontoiset' asiat pysy kovinkaan kauan salassa. Se nähtiin ja kuultiin aikoinaan jo Polvijärven vapiksen toiminnassa, että sielunhoidolliset yksityisasiat leviteltiin pahansuopaisesti koko srk:n kuultavaksi. Ja kymmenysten summat kailotettiin vanhemmiston kokouksessa listalta julki maksaja nimeltä mainiten.

   Että kun seurakunta alkaa tuollaista venkkulanpeliä harrastamaan, niin ei mene kauan, että seurakunta lakkaa olemasta seurakunta. Kun Isä Jumala ei siunaa väärintekijöitä, niin P-järven vapis lakkautettiin kannattamattomuuden seurauksena, joka johtui kyseisestä venkkulanpelistä sekä seurakuntalaisten laiskuudesta hengellisen työn saralla.

   Jotenka harkitse hyvin tarkkaan se, kenelle kerrot asioistasi ja rukoile Isä Jumalan johdatusta asiassa, sillä sieltä tulee oikeamielinen vastaus asiaasi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi suomalaiset eivät lähde mellakoimaan kaduille?

   Minä pitkän työuran ravintolayrittäjänä tehneenä ja kohta kotini, kesämökkini ja yritykseni menettäneenä, olisin valmis lähes mihin vain, seurauksista
   Maailman menoa
   521
   5227
  2. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   432
   5139
  3. Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki täytti vasta 20 vuotta! Poseeraa "vanhuksen" kanssa...

   Voi että hän on vielä niin nuori: https://www.suomi24.fi/viihde/dannyyn-78-liitetty-helmi-loukasmaki-taytti-20-vuotta-poseeraa-vanhuksen-kanssa-kuin-m
   Kotimaiset julkkisjuorut
   81
   3545