Aihe

Kiinassa ei saa tehdä tutkimuksia

Anonyymi

Kaikki muut ovat Kiinaan tervetulleita?

Kiinan ulkoministeriön edustaja:

– Toivotamme tervetulleeksi heidät, jotka saapuvat avoimin mielin. Mutta heitä, jotka pyrkivät tekemään siellä tutkimuksia, emme toivota tervetulleiksi.

16

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   "Avoin" mieli on tyhjä mieli. Sopiva täytettäväksi kiinalaisella kansallissosialismilla.

  • Anonyymi

   mikä lie totuus. saattavat olla työtöntä paskasakkia nuo uigurit. kiinan lakien mukaan niillä velvollisuus ottaa työtä ja harjoittelupaikkoja vastaan kauempaakin

   länsi kutsunee tätä uigurien pakkosiirroksi...

   uigurit saattaa kiinassa seisoa riisi-jonoissa saadakseen ruokaa (vertaa suomen leipäjonot)

   ei suomessakaan kovinpaljon anneta arvoa leipäjonoissa seisoville. miksi kiinassa pitäs asioita kysellä riisi-jonoissa seisoskelevilta.

   • Anonyymi

   • Anonyymi

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sellaisia ne ateistit ovat.
    Pahuuden peikkoja.👹

    Ateisteja on maailma pullollaan. Tässä on kyseessä totalitaarinen hallitus ja ajattelu jonka mukaan ihmisellä ei ole ihmisarvoa eikä oikeuksia. Molemmat ovat kommunismin piirteitä eikä kumpikaan erityisesti liity ateismiin.

    Mutta sen sanon että muistakaa millaista valtiota olette palkitsemassa kun tarkoituksellisesti ostatte kliinalaista tavaraa tai siirrätte yrityksen töitä alihankintana Kiinaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Trollausyritelmäsi on tympeä.

    Kiinassa poliittisia vankeja on tapettu elintenluovutuksen tarpeen mukaan eli vangittuja Falun Gong kannattajia on kohdeltu tuotantoeläiminä, joita teurastetaan tarvittaessa. Kun tarvitaan sydän niin katsotaan kenen vangin ennaltaotetut tiedot mätsäävät sydämen tarvitsevan kommunistijohtajan elimistön kanssa ja sitten se henkilö tapetaan.


  • Anonyymi

   suomikapitalistin paras kaveri on nykyään kiinalainen teloittajakommunisti!

   • Anonyymi

    Ei pelkästään suomikapitalistin. Kun ostatte tavaraa ja vaatteita kaupasta niin katsokaa missä se tavara ja vaatteet on valmistettu.

    Meidän elintasomme tällä hetkellä perustuu Kiinan myötäilyyn ja sieltä ostamiseen. Jostakin pitää luopua ja tässä tapauksessa se luopumisen kohde on Kiinan myötäily.

    Siitä valinnasta aiheutuu kustannuksia ja elintason laskua mutta sille ei ole moraalisesti kelvollisia vaihtoehtoja. Olisitteko aikakaan ostaneet Auschwitz-Birkenau Keskitysleirit OY:ltä keittiötarvikkeita tai vaatteita jos sieltä olisi tosi halvalla saanut?


  • Anonyymi

   Fatima Darra arvosteli kiinalaisia.

  • Anonyymi

   Kiinassa kiristetty Kristittyjen mahdollisuuksia toimia.

   • Anonyymi

    Kiinassa on kiristetty kaikkien mahdollisuuksia toimia. Kristittyjä ei sentään teurasteta ja heidän elimiään kerätä kommunistisen puolueen jäseniä varten kuten tapahtuu Kiinan Falun Gong - väen kohdalla.

    Kannattaa olla tarkkana myös Suomessa tapahtuvan Kiinan toiminnan suhteen. Ei pidä helpottaa totalitaarisen valtion erinäisten "kulttuurijärjestöjen" kautta ulkomailla omiin kansalaisiinsa kohdistuvaa valvontaa ja vaikuttamista. Se kun tekee heistä vastentahtoisia Kiinan teollisuusvakoilijoita.


  • Anonyymi

   Kiinan hirmuteot on huomattu myös maailmalla. Uutinen 4.2.2021

   https://yle.fi/uutiset/3-11772986

   Yhdysvallat ja Britannia tuomitsevat uiguurien julman kohtelun – BBC:n raportti paljastaa Kiinan keskitysleirien järjestelmälliset raiskaukset. Brittiparlamentissa kysytään, onko kyseessä uiguurien kansanmurha. Myös pääministeri Sanna Marin tyrmistyi BBC:n raportista.

   Erittäin hyvä asia että tätä ei nyt yritetä lakaista maton alle. Kiinan totalitarismin nousukiito pitää katkaista ja siinä asiassa Trumpin politiikka osui kohdalleen. Bidenin ulkoministeri ilmoitti jatkavansa Kiinan politiikan osalta samaa linjaa kuin minkä Trump aloitti. Siitä asiasta Trumpille pisteet.

  • Anonyymi

   Syököön muurahaiskäpyjä ihan keskenään.

   • Anonyymi

    Joka kerta kun ostat kiinalaisen tuotteen tuet Kiinan Kansanarmeijaa ja Kiinan kommunistista puoluetta. Mieti sitä kun käytät kännykkääsi, josta todennäköisesti ainakin 80% on kiinalaista alkuperää.


  • Anonyymi

   Tutkimuksia saa Kiinassa tehdä vain jos tutkimuksen tulokset on sovittu etukäteen.

  • Anonyymi

   Vantaalla Vihreät kokivat hämmästyksekseen että Kiinan valtioon liittyneiden yhteyksiensä vuoksi kokoomuksen erottama ja joulukuussa 2020 Vihreisiin loikannut kaupunginvaltuutettu kommentoi Kiinaa myötäillen uiguur liittyen.

   "Sittemmin poistetussa viestissä Chen-Ye kirjoitti muun muassa, että neutraali suhtautuminen Kiinan kipeisiin asioihin ei ole huono vaihtoehto. Päivitys voidaan nähdä kommenttina pääministeri Sanna Marinin (sd.) keskiviikkoiseen Twitter-viestiin, jossa hän tuomitsi Kiinan ihmisoikeuspolitiikan uiguurien kohtelussa."

   https://haku.yle.fi/?query=Chen-Ye

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   116
   4587