Aihe

Kestävän kehityksen luvut ovat 75, 75 ja 25. Onko Keskusta mukana vai ei?

Anonyymi

Sanna Marinin hallituksen ajatus elää velaksi aina vuoteen 2030 asti ei ole loppuun asti ajateltu idea. Se on idea, joka pakottaa tulevat sukupolvet polvilleen. Haluaako Keskustapuolue olla sellaisessa mukana?

Viiden vuoden päästä pitää olla jo toisin. Silloin pitää olla ihmisiä oman leivän syrjässä yli 100.000 ihmistä enemmän uusissa työpaikoissa. Se on sosiaalisesti kannattavaa.

Kun ihminen pääsee töihin, hän tuntee tulevansa hyväksyttäväksi. Se ei vaikuta ainoastaan mielihyvähormoonin erityksen kasvuun vaan näkyy myös koko yhteiskunnassa eriarvoisuuden ja palkkaerojen pienenemisenä.

Työtä, työtä, työtä tehdään. Kerrytetään eläkettä, kerätään lomapäiviä ja palvellaan yhteiskuntaa maksamalla veroja, joista voi siirtää sosiaalitukea vähempiosaisille, niille, jotka eivät kykene syystä tai toisesta itseään elättämään.

Huono tavoite on ottaa velkaa vielä kymmenen vuotta. Se on huono tavoite.
Parempi tavoite on laittaa kestävyysvaje kuntoon ja tasapainottaa valtion talous 75%:n lainatasolle bruttokansantuotteesta. Se edellyttää työllisyyden nostamista 75%:iin ja enemmän. Se tulisi tehdä vuoteen 2025 mennessä.

Muista luvut 75, 75 ja 25. Se on kestävää kehitystä.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Haluamme olla, mistä meille olisi muita tuloja tulossa ja aluepoltiikkaan tarvitaan rahaa. Taidat olla persu ja elää pyhällä hengellä. Kyllä etelä-suomesta rahaa riittää ja lainaa saamme helposti.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi suomalaiset eivät lähde mellakoimaan kaduille?

   Minä pitkän työuran ravintolayrittäjänä tehneenä ja kohta kotini, kesämökkini ja yritykseni menettäneenä, olisin valmis lähes mihin vain, seurauksista
   Maailman menoa
   606
   6126
  2. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   470
   5338
  3. Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki täytti vasta 20 vuotta! Poseeraa "vanhuksen" kanssa...

   Voi että hän on vielä niin nuori: https://www.suomi24.fi/viihde/dannyyn-78-liitetty-helmi-loukasmaki-taytti-20-vuotta-poseeraa-vanhuksen-kanssa-kuin-m
   Kotimaiset julkkisjuorut
   144
   4603