Aihe

Myös tavalliset tallukat hurahtivat Hitlerin pauloihin, miksei siis myös Halla-ahon

Anonyymi

Ei minusta tässä ole mitään uutta auringon alla. Sama juttu. Tietyt ihmiset tietyssä vaiheessa hurahtavat viettelijän pauloihin. Suurella osalla on kuitenkin myöhemmin paluutie realismiin mahdollista ja oma historia perusperseilijöiden laumassa upotetaan "memory assholeen". 🤣

13

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Näin on. Toki on selvää että ihmisessä on jotain tapahtunut,kyllä suurin osa persuäänrstäjistä tietää ettei mitään hyvää seuraa persuvallasta.
   Mutta kun on katkera jostain,tehdään näin mielenosoituksen vuoksi.
   Kukaan ei äänestä järjen vuoksi persuja.

   • Anonyymi

    Ei yksikään ihminen hyväksy sitä, että politiikkaa tehdään ideologia edellä tai oman edun tavoittelemiseksi, ja se tyytymättömyys pitää kanavoida johonkin ja jotenkin.

    Suomen nykypolitiikka on kestämättömällä pohjalla monelta kannalta katsottuna. On outoa, että useimmat puolueet tuntuvat unohtaneen sen, keiden asialla siellä ollaan.

    Mutta onhan meillä lohtuna se, että pian luvataan taas yhdeksän hyvää ja kymmenen kaunista - nääs vaalit lähestyvät...


  • Anonyymi

   Aatua kaivattaisiin taas.

  • Anonyymi

   Ihmiselle myydän poliittinen aate aivan samalla tavalla kuin hänelle kaupataan vaate, auto, sohva, tai mikä muu tahansa tuote. Toistamalla ja vetoamalla tunteisiin. Liioittelemalla ja sulkemalla kritiikki pois. Kuulut hyviin ihmisiin ostamalla oikean tuotteen tai oikean aatteen.
   Epäile kaikkea, tätäkin, ja tee sitten päätöksesi.

   https://www.sosiologi.fi/?p=558

  • Anonyymi

   Sama se oli Leninin ja Stalinin kohdalla joten miksei vihervasurit

  • Anonyymi

   Jotenkin tyhmä aloitus. Hitlerin nimi olisi voinut olla mikä vaan vaikka marin. Virhe tapahtui yhteiskunnassa ja on yhdentekevää että kuka sitä sitten joutui hoitamaan. Kauheuksia tapahtui kuten isis-rikollisilla. Ehkä isis oli vielä pahempi päiden leikkuineen yms.
   Enemmän aloittajan kannattaisi olla huolissaan siitä, että miksi se tapahtui. On tyhmää olla huolissaan siitä että se tapahtui jos ei tunne syitä.

  • Anonyymi

   Tai vaikka Marinin...joka lienee lähimpänä hitleriä ja stalinia. Samanlainen kiivas kiihkoilija kuin esikuvansa.

   Jussi liian rauhallinen ja älykäs noihin verrattavaksi

  • Anonyymi

   Tavikset hurahti jo Marinin pauloihin.

  • Anonyymi

   Tavikset ei " hurahda" kehenkään . Näin tekee vain ymmärtämättömät persäänestäjät.

  • Anonyymi

   Ensi eduskuntavaalien jälkeen testaan sinun uimataitosi.

  • Anonyymi

   Suomen historiasta kannattaa muistaa Kekkonen. Valtaosa kansasta uskoi oikeasti että Kekkonen on korvaamaton ja viimeiselle kaudelleen 1978 hänet ( (pahasti dementoituneena 78-vuotiaana) valittiin valitsijamiesäänin 259-25.

   Kekkosen aikaan kaikki suomalaiset elivät suomettumiskuplassa, mutta nyt ihmiset voivat valita kuplansa, mutta kuplan sisällä informaatio on yhtä rajattua kuin Kekkosen aikaan.

  • Anonyymi

   Kyllä täällä on noita Marinin pauloihin hurahtaneita demareita. Heidän mielestään Marin on niin ah super ihana. Ei ole ihan terveellistä!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   150
   8063
  2. Mistä ihmeestä te saatte voimaa

   En jaksa enää tätä koronaa. Tuskin olen ainoa ja voisi sitä pahemminkin olla, mutta en silti enää jaksa. Aloitetaan nyt vaikka sillä, että minulla on
   Maailman menoa
   289
   5079
  3. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   208
   2990