Aihe

Etelän ja pohjoisen kulttuurierot

Onko jäänyt mitään erityistä mieleen arkisista askareista tai kanssakäymisistä jos olet pohjoisen asukkina lähtenyt käymään kylässä tai lomalla etelän ystävän luona? Tai toisinpäin.

Minut käsiteltiin aika huolella kun menin sanomaan vanhemmalle mies opettajalle "sole poka mikhään". Opettaja ei tästä ollut minään mutta muutamat opiskelijat eivät tästä pitäneet. Olemme opettajan kanssa kavereita, kun tulee tehtyä aika paljon samoja projekteja yhdessä ja tietää etten tällä letkautuksella mitään pahaa tarkoittanut. Ikinä en ole joutunut anteeksi pyytämään tuosta lauseesta.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   etelässä on idiootteja ja pohjoisessa poroja

  • Anonyymi

   Keskisen Suomen asukkaana katson molempia porukoita kriittisesti. Lappilaiset liian juoppoja ja eteläsuomalaiset jäykkiä paskoja.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa ja Mikko eroaa!

   https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-ja-mikko-rakas-hakivat-avioeroa-erikoinen-erosotku/1158170 Mitäs tähän sanotte? Mä en voi muuta kuin naura
   Kotimaiset julkkisjuorut
   301
   16526
  2. Poliisit vei pakolla Virolaisen Joogayrittäjän Koronatestiin

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poliisilta-poikkeuksellinen-toimenpide-julkaisi-korona-altistumisketjusta-epaillyn-joogayrittajan-kuvan/8080476#gs
   Maailman menoa
   345
   7580