Aihe

Entinen Keskusta mallinen oikeuslaitos nyt hakoteillä

Anonyymi

Ministerisyyte tai kansanedustajan syytesuoja eivät kuulu eduskunnan puhemiehen Anu Vehviläisen mukaan napinpainallusäänestyksiin.
suuren salin eli eduskunnan tulisi pikemminkin keskittyä politiikkaan, ja oikeusistuinten puolestaan tuomiovaltaan.
– vallan kolmijaon mukaan edustajien tehtävä on päättää lakien sisällöstä.
Myös entinen valtakunnansyyttäjä Matti Kuusimäki sekä entinen oikeuskansleri Jaakko Jonkka ovat tuoneet esille, että on luonnotonta äänestää suuressa salissa puhtaasti oikeudellisesta kysymyksestä henkilöön liittyen.
– Myös oikeuskansleri Tuomas Pöysti on pitänyt mahdollisena, että niin ministereitä kuin kansanedustajiakin koskien vastuu voisi olla perustuslakivaliokunnalla, ei suurella salilla.

Toiviainen käsitti tehtävänsä väärin valtakunnansyyttäjänä.
https://yle.fi/uutiset/3-11419637
Toiviainen käyttääasemaansa poliittiseen aktivismiin, se ei saisi olla noin Suomen kaltaisessa oikeusvaltiossa. Ainoa mitä voidaan tehdä on erottaa punavihreä Toiviainen.
Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen on aiheuttamassa syyttäjälaitokselle tilanteen, jossa kansan luottamus sitä kohtaan vähenee.

Entinen sisäministeri Räsänen on epäiltynä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan myös seksuaalivähemmistöjä koskevista kirjoituksistaan.
Rikosepäilyt koskevat Räsäsen viimekesäistä tviittiä Helsinki Pride -tapahtumasta sekä Suomen Luther-säätiön vuonna 2004 julkaisemaa kannanottoa, jossa Räsänen muun muassa väittää, että nykyinen seksuaalikasvatus yhdistettynä homoseksuaalisuuden hyväksyntään saattaa avata väylän seksuaaliseen hyväksikäyttöön.

Jälkimmäisen kirjoituksen osalta poliisi oli aiemmin päättänyt, ettei esitutkintaa aloiteta. Valtakunnansyyttäjä Toiviainen kuitenkin määräsi esitutkinnan aloitettavaksi.
https://yle.fi/uutiset/3-11446839

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kiiluva silmäinen viherhörhö päässyt oikeuslaitokseen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   144
   7451
  2. Mistä ihmeestä te saatte voimaa

   En jaksa enää tätä koronaa. Tuskin olen ainoa ja voisi sitä pahemminkin olla, mutta en silti enää jaksa. Aloitetaan nyt vaikka sillä, että minulla on
   Maailman menoa
   244
   4130
  3. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   132
   2215