Aihe

Näin muualla vaan ei suomessa

Anonyymi

Norjassa ISISIN riveistä palannut nainen pidätettiin ja saa syytteen kuulumisesta terroristi järjestöön ja vankeus odottaa. Täällä suomessa ei edes epäillä mistään saati syytetä rikokosista ihmisyyttä vastaan. Suomiko oikeusvaltio, HA HAA mikä vitsi.

8

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   MUIDEN MAIDEN OIKEUSJÄRJESTELMÄ KÄYTTÄÄ JÄRKEÄ.

  • Anonyymi

   Mutta onhan Päivi sentään haettu kuulusteluihin. Sanoi 20v sitten tv ohjelmassa väärän sanan tai saatto se olla väärä ajatuskin.

  • Anonyymi

   meillähän hoo-pekka, joka haalii kaikki tällaiset tänne, samalla kun sadat, tai tuhannet oikeat suomalaiset ovat leipäjonoissa... pitää hävetä olla suomalainen.

  • Anonyymi

   Mamutusmediamme femakkotoimittajien mielestä tänne haalitut jihadistimuijat ovat sankareita!?

   • Anonyymi

    Kerropa yksikin toimittaja joka pitää jihdisteja sankareita.

    Persu ja valehtelu kulkevat käsi kädessä.


  • Anonyymi

   Suomes vihiriät ja sossut tykkää erikoisuuksista ja arvaamattomista

  • Anonyymi

   ISIS naiset muka äitejä, kukaan normaali ei tee sellaista mitä Isis naiset. Epäsikiöitä koko leiri täynnä, kun tappio koitti parutaan kotimaihinsa. Kun leikkiin ryhtyy leikin kestäkööt. Kuolemantuomio ainoa oikea tuomio. Suomen oikeusjärjestelmä tekee tappajista ja terroristeistakin hyviä äitejä ja kansalaisia. Mitä se kertoo tuomareista, uhrien halventamista.

  • Anonyymi

   Jos minun tyttäreni tai vaimoni olisi lähtenyt jihadistiksi sanoisin pysykööt siellä tänne ei ole asiaa enkä tunnista teitä enää.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi suomalaiset eivät lähde mellakoimaan kaduille?

   Minä pitkän työuran ravintolayrittäjänä tehneenä ja kohta kotini, kesämökkini ja yritykseni menettäneenä, olisin valmis lähes mihin vain, seurauksista
   Maailman menoa
   610
   6208
  2. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   474
   5355
  3. Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki täytti vasta 20 vuotta! Poseeraa "vanhuksen" kanssa...

   Voi että hän on vielä niin nuori: https://www.suomi24.fi/viihde/dannyyn-78-liitetty-helmi-loukasmaki-taytti-20-vuotta-poseeraa-vanhuksen-kanssa-kuin-m
   Kotimaiset julkkisjuorut
   144
   4679